ویروسی که برعکس ظاهر غلط اندازش که فراگیر است و همه را میکشد بیشتر قاتل دهک های پایین جامعه است.

به گزارش دانشجو سلام؛ سیدمحمد حسین کزازی دانشجوی دانشگاه گلستان و از فعالین تشکل های دانشجویی این دانشگاه

شاید یکی از اساسی ترین سوالات این روزها این باشد که، اصلا کرونا خواهد رفت؟ یا این مهمان ناخوانده سر انجامش چه خواهد شد!؟ شاید مهم ترین دغدغه رفع این ویروس باشد اما باید دانست که این ویروس هم دیر یا زود خواهد رفت و چیزی که برای ما باقی خواهد ماند تبعات این ویروس است، ویروسی که برعکس ظاهر غلط اندازش که فراگیر است و همه را میکشد بیشتر قاتل دهک های پایین جامعه است. آنان که با دست فروشی و کارگری  و کار های روز مزد امرار معاش میکنند، وگرنه برای سرمایه داران تازه فرصتی فراهم شده که بنشینند و از سرمایه شان استفاده کنند.

ویروس کرونا دیر یا زود رخت میبنند ولی باید حواسمان باشد که بعضی ها میخواهند به بهانه کرونا از بانک های جهانی وام بگیرند و به این ترتیب یکی از معدود نقاط مثبت اقتصادی چندسال اخیر کشور یعنی عدم مقروض بودن به بانک های جهانی را به مکافات های کشور اضافه نمایند، باشد که اگر هم این اتفاق بیوفتد فکر شده باشد و نیز گامی شود جهت تثبیت چهره بشر دوستانه کشور...

کرونا دیر یا زود رفتنیست و رو سیاهی­اش میماند برای کسانی که سالمندان را فراموش کردند، برای آن معدود پزشکان فراری، برای اعتقادات ترک برداشته و...

بیاید به این فکر کنیم که اگر این واقعه یک جنگ بیولوژیکی باشد(با توجه به ترس عمومی که در مردم انداخته اند و اکنون دامنگیر خودشان نیز شده است) یک آتوی رسانه ای برای دشمن است که بعد از این شاید رجز خوانی استکبار جهانی علیه ما نه با بمب های اتمی اش بلکه با بمب های بیولوژیکی اش باشد. شاید مردم قدرت تخریب بمب های اتمی را ندانند و ندیده باشند اما به لطف کرونا و بازی گردانی رسانه ها کاملا با قدرت تخریب بمب های بیولوژیکی را دیده و احساس کرده باشند.

امیدوارم این کرونا بابی شود که بفهمیم باید برای مقابله با اینچنین اتفاقاتی علاوه بر قدرت خدا و علم پزشکی باید قدرت علوم پایه مان را نیز گسترش دهیم تا علاوه بر دفع بتوانیم بازدارندگی بیولوژیکی نیز داشته باشیم.

و اما در آخر به عنوان جمع بندی عرض میکنم:

 حواسمان به دهک های پایین جامعه باشد.

نگذاریم به هوای کرونا زیر دین بانک های جهانی برویم.

مردم را از جنگ بیولوژیکی نترسانیم بلکه آگاه بکنیم.

برای ادامه زیست در چنین جهانی به گسترش رشته های علوم پایه بیشتر بپردازیم.

نویسنده: سید محمد حسین کزازی

انتهای پیام/

نوشتن دیدگاه

توجه!

نظراتی را که حاوی توهین یا افترا است، منتشر نمی شود.
نظرات شما پس بررسی توسط مدیریت سایت نمایش داده میشود


تصویر امنیتی
تصویر امنیتی جدید