رئیس دانشگاه جامع علمی کاربردی استان گلستان گفت:در پایان برنامه ششم تعداد دانشجویان مهارتی باید به 30درصد یعنی نزدیک به یک میلیون و 200نفر برسد و این درحالی است که تاکنون تمام دانشجویان ما و مرکز فنی و حرفه ای به 500هزارنفر می رسند.

به گزارش دانشجوسلام؛ امیرمحمد دهقانی در جلسه شورای تعامل و هم‌اندیشی مراکز آموزش علمی کاربردی استان که با حضور روسای مراکز آموزش علمی کاربردی استان برگزار شد اظهار کرد: دانشگاه ها در روند توسعه از دانشگاههای آموزشی به آموزشی پژوهشی و سپس کار آفرین رسیده اند که دانشگاه علمی کاربردی ظرفیت تبدیل شدن به نوع سوم را دارد.

رئیس دانشگاه جامع علمی کاربردی استان گلستان با توجه به اهمیت حرفه خبرنگاری گفت: خبرنگاری یک نوع مهارت است و این دانشگاه آمادگی جذب دانشجویان در رشته های مختلف خبرنگاری حرفه ای، ورزشی، اجتماعی را دارد که البته به دلیل استقبال نشدن از این رشته فعلا پذیرشی نداریم.

وی افزود: مبنای کارافرینی مهارت است و بدون مهارت کارافرینی امکان ندارد و اگر به افراد آموزش ندهیم نباید انتظار کارافرینی را داشته باشیم.

دهقانی ادامه داد: توسعه نظام‌مند آموزش‌های مهارتی منجر به کارآفرینی می‌شود، و 70 درصد واحدهای درسی ما عملی است از این رو به عنوان بزرگترین دانشگاه مهارتی کشور شناخته می‌شود.

رئیس دانشگاه جامع علمی کاربردی استان گلستان بیان کرد:در پایان برنامه ششم تعداد دانشجویان مهارتی باید به 30درصد یعنی نزدیک به یک میلیون و 200نفر برسد و این درحالی است که تاکنون تمام دانشجویان ما و مرکز فنی و حرفه ای به 500هزارنفر می رسند.

وی افزود: یکی از نقاط مثبت و قابل تامل در دانشگاه علمی کاربردی ماموریت گرا بودن آنهاست به طوریکه دیگر رشته مشترک در مراکز ما وجود ندارد و هر مرکز دانشگاهی بنا بر ماموریتی که دارند به تربیت دانشجوی کار افرین می پردازند.

وی توضیح داد: در مهر امسال 40 درصد دانش آموزان دبیرستانها مهارتی هستند که انتظار می رود بعد از فارغ التحصیلی در دانشگاههای علمی کاربردی و فنی و حرفه ای تحصیل کنند.

وی گفت: تعداد 800 رشته دانشگاهی در12 مرکز  این دانشگاه تدریس می شود که باید کیفیت رشته های دانشگاهی خود را افزایش دهیم.

انتهای پیام/

نوشتن دیدگاه

توجه!

نظراتی را که حاوی توهین یا افترا است، منتشر نمی شود.
نظرات شما پس بررسی توسط مدیریت سایت نمایش داده میشود


تصویر امنیتی
تصویر امنیتی جدید