معاون فضای مجازی دادستان کل کشور در خصوص حمایت از پیام های رسانهای داخلی بیان کرد: متاسفانه نوع خدماتی که دولت به پیام رسانهای خارجی می دهد شبیه به اتوبان 4 بانده و برای پیام رسان داخلی شبیه به جاده های خاکی است.
به گزارش دانشجوسلام؛ معاون فضای مجازی دادستان کل کشور در گرگان گفت: رسانه ها باید به نمایندگی از مردم این سوال جدی را داشته باشند چرا نباید پیام رسان داخلی قوی در کشور داشته باشیم؟!.
جاویدنیا بیان کرد: فضای مجازی می تواند در امنیت خانواده و اقتصاد در بحث کلان تاثیر داشته باشد و هر کس حتی اگر تنها اقتصاد کشور برایشان اهمیت دارد باید بداند رشد و شکوفایی اقتصاد در بستر پیشرفت و شکوفایی فضای مجازی داخلی صورت می گیرد.
وی افزود: مردم باید این مطالبه را داشته باشند که چرا بستری در کشور فراهم است ک افرادی و گروهکهایی به وسیله اینترنت می تواند اقدامی تروریستی در کشور ما انجام دهند؟!
وی ادامه داد: هر فرد و دستگاهی که در این خصوص مسئول است باید پاسخگو باشد و باید در فضای امن با سرعت و کیفیت بالا حداقل هزینه را داشته باشیم.
معاون فضای مجازی دادستان کل کشور گفت: مردم در صورتی می توانند چنین درخواستهایی را از مسئولین مطالبه کنند که سواد رسانه کافی خود را افزایش دهند و به مضرات و آسیبهای پیام رسانهای خارجی آگاهی پیدا کنند.
جاوید نیا در خصوص فیلترینک در کشور توضیح داد: در همه جای جهان حتی در کشورهای مدعی حقوق بشر فیلترینگ و به خصوص در مورد کودکان اجرا می شود و حتی مقررات سفت و سختی در این رابطه وجود دارد که در صورت دسترسی بدون فیلتر کودکان به اینترنت این کار جرم محسوب می شود و می تواند حضانت را از پدر و مادر سلب کند.
این مقام مسئول قضایی گفت: موارد تاسف آوری در این راستا دیده شده که کودکان و دانش آموزان را در سنین پایین درگیر مسائل اخلاقی و سوء استفاده های مالی کلاهبردان اینترنتی کرده است.
جاویدنیا گفت: البته برای مشاغلی که احتیاج به اینترنت بدون فیلتر و نامحدود وجود دارد مجوز استفاده داده می شود.
معاون فضای مجازی دادستان کل کشور در خصوص حمایت از پیام های رسانهای داخلی بیان کرد: متاسفانه نوع خدماتی که دولت به پیام رسانهای خارجی می دهد شبیه به اتوبان 4 بانده و برای پیام رسان داخلی شبیه به جاده های خاکی است.
وی توضیح داد: پیام های رسانهای داخلی در مدت زمای که شروع به فعالیت کردند پیشرفت خوبی داشتند و مقایسه آنها با تلگرامی که چندین سال فعالیت می کند و تمام آزمونها و خطاهای خود را پیموده کار درستی نیست و اگر از آنها حمایت شود مطمعنا می توانند بهتر از تلگرام نیز عمل کنند.
انتهای پیام/
توجه!