در مراسم تجلیل از پژوهشگران برتر دانشگاه منابع طبیعی رسالت دهه هفتاد این دانشگاه همگرایی و هدفمند بودن طرحها معرفی و بر کاربردی شدن پژوهشها تاکید شد.
به گزارش دانشجو سلام؛ مراسم گرامیداشت هفته پژوهش و تجلیل از پژوهشگران برتر دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی گرگان برگزارشد.
انتخاب پژوهشگر و ایده پرداز برتر کشوری نشان از ظرفیت بالای دانشگاه
دبیر کل ستادهفته پژو هش استان در این مراسم اظهار کرد: دانشگاه علوم کشاورزی ومنابع طبیعی در دهه هفتاد عمرخود به سر می برد و در این مدت نشان داد در حوزه پژوهشی و آموزش موفق بوده است و قرار است با این پشتوانه ادامه مسیر را اصلاح کنیم.
علی نجفی نژاد گفت: به دانشگاه علوم کشاورزی گرگان به عنوان تخصصی ترین دانشگاه در حوزه کشاورزی در سطح ملی ماموریتهایی واگذار شده است که باید چالشهای موجود در کشاورزی را حل کند.
وی انتخاب پژوهشگر و ایده پرداز برتر در سطح کشور را از افتخارات این دانشگاه خواند.
رییس دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی افزود: این مسئله نشان دهنده ظرفیت بالا در دانشگاه است و باید با منسجم تر کردن حوزه فعالیت خود الویتهای کشاورزی در کشور را پیدا کنیم و در راستای حل مشکلات اقدام متناسب انجام دهیم.
وی ادامه داد: با همگرا کردن ظرفیت ۱۸۲ هیئت علمی و میلیاردها تومان هزینه که صرف پژوهش می شود می توان مشکلات را حل کرد.
دبیر کل ستاد هفته پژوهش استان گفت: رسالت دهه هفتاد دانشگاه همگرا یی و هدفمند بودن طرحها است.
برتری غرفه های دانشگاه منابع طبیعی در نمایشگاه هفته پژوهش
معاون پژوهش و فناوری دانشگاه منابع طبیعی گفت: دانشگاه علوم کشاورزی به عنوان دانشگاه منتخب استان ۱۸ سال پیاپی مسئول برگزاری هفته پژوهش می باشد.
معیری افزود: امسال توانستیم جشنواره پژوهشگران برتر و فناوران استانُ جشنواره دانش آموزان برتر و جشنواره ایده پردازان برتر را برگزار کنیم که ایده های خوبی در این جشنواره معرفی شدند و سه ایده برتر به جشنواره شتاب معرفی شدند که توانستند رتبه اول را داشته باشند.
وی نمایشگاه امسال را پر بارتر از سالهای قبل دانست و افزود: نمایشگاه امسال پر بارتر و فناورتر و برگزار شد و بازدید دانشجویان و شهروندان از این نمایشگاه بیشتر شد.
معاون پژوهش و فناوری دانشگاه منابع طبیعی تصریح کرد: غرفه های دانشگاه علوم کشاورزی از بین غرفه های ارائه شده در نمایشگاه از سوی داوران بهترین غرفه شناخته شدند.
وی ادامه داد: در نمایشگاه جشنواره شتاب ملی در تهران از بین بیش از دو هزار و هشتصد ایده ارسال شده به دبیرخانه پس از غربالگیری های متعدد ایده دکتر علیرضا صادقی ماهونک از دانشکده علوم غذایی به عنوان سومین ایده برتر انتخاب شد.
در ادامه پژوهشگربرتر کشوری و ایده پرداز برتر جشنواره شتاب که از اعضای هیئت علمی این دانشگاه بودند به بیان مطالب خود پرداختند.
ایده باید به پدیده و علم به ثروت تبدیل شود
سید مهدی جعفری گفت: باید فناوری و علم در زندگی به ثروت تبدیل شود و طرحهای ما باید درامد زا و کاربردی باشد با شناخت توانمندی اعضای هیئت علمی آسیب شناسی وضعیت فعلی و بررسی فرصتهای فعلی می توان مشکلات را حل کرد
علیرضا ماهونک نیز جدی گرفتن ایده ها برای به ثمر رسیدن آن ها را مهم دانست.
وی افزود: باید تلاش کنیم ایده ها به پدیده ها تبدیل شود و دانشگاه علوم کشاورزی با متخصنینی که دارد این ظرفیت در آن احساس می شود.
انتهای پیام/
توجه!