یکی از فعالان دانشجو استان گلستان گفت: حذف ناگهانی بنزین و تک نرخی کردن آن در سکوت خبری نشان از بی تدبیری دولت تدبیر و امید دارد.
محمد رضا آریش در گفتگو با خبرنگار«دانشجو سلام»با اشاره به افزایش قیمت حاملهای انرژی از سوی دولت گفت: همیشه مبحث مهم و پر حاشیه هدفمندی یارانهها در دول مختلف مطرح بود، اما سرانجام دولت دهم با سهمیه بندی کردن بنزین تصمیم به انجام هدفمندی یارانه گرفت.
وی تصریح کرد: مطابق با قانون هدفمندسازی یارانهها تا سال 1394 باید قیمت تمام حاملهای انرژی در داخل کشور به 90 درصد فوب خلیج فارس برسد اما شرایط اقتصادی مردم در سال 94 طوری رقم نخورد ک تک نرخی شدن بنزین آن هم به قیمت مصوب 1000تومان موجبات برون رفت مردم از مشکلات اقتصادی باشد.
رونمایی ناگهانی و تامل برانگیز بنزین تک نرخی ابهامات زیادی در ذهن مردم بوجود آورد
آریش افزود: تنها اتفاقی که در ادامه اجرایی این طرح در دولت یازدهم افتاد ، حذف ناگهانی بنزین یارانه ای در فضای سکوت خبری و تک نرخی کردن بنزین بود ، همین امر در حالی توسط دولت یازدهم انجام گرفت که مردم از دولتمردان یازدهم چند روز قبل شنیده بودند که هیچ تغییر و یا افزایش قیمتی در حاملهای انرژی تا پایان سال نخواهد بود ،اما رونمایی ناگهانی و تامل برانگیز از بنزین تک نرخی توسط دولت ابهامات زیادی را در ذهن همگان بوجود آورد که آیا دولت نمی توانست از راهکارهای مناسب تر استفاده نماید.
این دانشجوی فعال دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی گرگان در ادامه خاطرنشان کرد: اگر بنا بر تک نرخی شدن بود، چرا مسئولان دولت تدبیر و امید چندی پیش ابراز کردند که هیچ تغییر و یا افزایش قیمتی در حاملهای انرژی تا پایان سال نخواهد بود؟!
آریش متذکر شد:حال جای این سوال مطرح است که چرا دولت به جای تدبیر کردن ،امید دادن به مردم وراستگویی، از بی تدبیری ،نا امید کردن مردم و دروغگویی استفاده میکند؟!
وی اذعان کرد: دولت جهت تحقق شعار عدالت ، بهترین راهکار این بود که بنزین هفتصد تومانی را از کارت های سوخت حذف نمیکرد و برای جبران کسری درآمد آن چهار میلیون کارت سوخت بنزین که قطعا متعلق به خودروهایی میباشد، که برخی افرادجامعه بعنوان کالایی غیرضروری از آن استفاده مینمایند و داشتن و نداشتن آنها چنان تاثیری بر زندگی افراد نمیگذارد ، اگر دولت این چهار میلیون کارت را با همان قیمت فوب خلیج فارس و با لیتری هزارو چهارصد تومان عرضه می کرد، این امر باعث درآمدزایی دوهزارمیلیارد تومان می شد که شاید تا حدودی کسری بودجه دولت را در پرداخت یارانه ها جبران می کرد!!
دولت تدبیر با این بی تدبیری ها باید نگران رآی خود در انتخابات دوزارهم ریاست جمهوری باشد
وی با بیان این مطلب که بی شک افزایش ناگهانی چهل و سه درصدی بنزین شوک سنگینی را بر جامعه وارد نمود افزود: دولت یازدهم قطعا باید نگران خالی شدن سفره رای خود در انتخابات دوازدهم ریاست جمهوری باشد، زیرا که تا به امروز گشایش چندانی با توجه به وعده های جناب رییس جمهور روحانی در دوران تبلیغات انتخاباتی در سفره اقتصادی مردم بوجود نیامده است.
آریش تداوم چنین روندی را زنگ هشداری برای دولتمردان یازدهم دانست که برای اولین بار در نظام جمهوری اسلامی فقط یک دوره چهارساله را در ریاست جمهوری سپری خواهند نمودچرا که با چنین طرح هایی از عدالت واقعی فرسنگها فاصله خواهیم گرفت.
این دانشجو فعال در بخشی دیگری از سخنانش حذف کارت سوخت را آسیبی جدی برای کشور خواند و اظهار کرد: وجود کارتهای سوخت بدلیل ساماندهی خرید و فروش سوخت در کشور ایجاد شد تا از این طریق مشخص شود قاچاق سوخت به کجا منتقل میشود. اگر کارتهای سوخت جمع آوری شود و یک سقف ماهانه برای استفاده وسایل نقلیه تعیین نشود، کشور بشدت از این موضوع آسیب خواهد خورد و قاچاق سوخت بیش از پیش افزایش خواهد کرد.
حذف کارت سوخت= حذف سامانه هوشمند سوختی که 100 میلیارد تومان هزینه بر دوش دولت گذاشت
وی تاکید کرد: به نظر من کارت سوخت به عنوان یکی از منابع اطلاعاتی کشور در مورد موضوع حمل و نقل سوخت نقش به سزایی در کاهش مصرف سوخت دارد، موضوع مهمی که مطرح می باشد این است که 3000جایگاه نیز به سامانه هوشمند سوخت متصل هستند که همین تجهیزات کوچک هزینه 100 میلیارد تومانی را بر دوش دولت گذاشت، ولذا حذف کارت سوخت یعنی خذف سامانه هوشمند سوختی که 100 میلیلرد تومان هزینه بر دوش دولت گذاشت!!
آریش در پایان گفت:به نظر من بهتر است دولت کریمه ی تدبیر و امید تاملی بس بیشتر بر این فاجعه کند.
انتهای پیام/
توجه!