دبیر اجرایی مسابقه نجات تخم مرغ گفت: مسابقه استانی نجات تخم مرغ با حضور 80 تیم از دانشگاه های سراسر استان برگزار شد.
مریم مقدم کارشناس انجمن های علمی دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی گرگان و دبیر اجرایی مسابقه در گفتگو با خبرنگار «دانشجو سلام»، با بیان اینکه مسابقه نجات تخم مرغ، در اصل برای به کارگیری خلاقیت های مختلف تدارک یافته است درباره روند برگزاری این رقابت ها توضیح داد: شرکت کنندگان حین رقابت، یک تخم مرغ در دستگاه ساخته شده قرار می دهند و با پرتاب سازه از ارتفاع معین، سعی می کنند تخم مرغ و سازه را سالم به زمین برسانند.
وی هدف از برگزاری این مسابقه را ساخت سازه ها و اجسامی دانست که بتواند به انسان در ارسال و پرتاب کاوشگرها به سیاره های دیگر یاری رساند.
مقدم با اشاره به اینکه شرکت در این مسابقه برای دانشجویان سراسر استان آزاد بوده، عنوان داشت: بیش از 80 تیم از دانشگاه های استان در این مسابقه شرکت کردند.
کارشناس انجمن های علمی دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی گرگان هدف اصلی مسابقه را سالم ماندن تخم مرغ پرتاب شده از ارتفاع حدود 15 متری عنوان کرد و گفت: در جریان داوری، به دقت پرتاب سازه، 400 امتیاز تعلق می گیرد و هرچقدر سازه به هدف مورد نظر نزدیک تر باشد امتیاز بیشتری خواهد گرفت.
مقدم بیان داشت: مدت زمان پرتاب سازه نیز یکی دیگر از شاخص های امتیازدهی در این رقابتها است که برای آن 100 امتیاز درنظر گرفته شده است و هرچقدر مدت زمان سقوط کمتر باشد امتیاز بیشتری به گروه تعلق خواهد گرفت.
دبیر اجرایی مسابقه یادآور شد: شاخص خلاقیت نیز در این مسابقه، 300 امتیاز دارد که با توجه به میزان نوآوری در سازه و همچنین مصالح به کار رفته و وزن آن محاسبه خواهد شد.
مقدم در پایان با بیان اینکه، از بین 80 تیم شرکت کننده در مسابقه 3 تیم به سرگروهی حمزه امانی، بشیر نورالهی و پریوش قدیمی به ترتین تیم های اول تا سوم و تیم احمد عباسی به عنوان تیم دارای خلاقیت معرفی شدند.
انتهای پیام/
توجه!