مدیر حوزه علوم اسلامی دانشگاهیان گلستان با بیان اینکه حوزه علوم اسلامی فقط فرهنگی نیست و یک مسئله تمدنی است، گفت: حوزه علوم اسلامی بزرگترین اهرم تمدنساز در دهه پیشرفت و عدالت به شمار میرود.
به گزارش «دانشجو سلام»، حجت الاسلام جواد محمد زاده در در حاشیه مراسم فارغالتحصیلان دینپژوهان حوزه علوم اسلامی گلستان و در گفتگو با خبرنگاران استان گلستان با اشاره به اینکه امروز فراگیری عمیق معارف دینی بخصوص برای نسل جوان یک ضرورت است،اظهار کرد: حوزه علوم اسلامی دانشگاهیان به سفارش مقام معظم رهبری در سال ۷۷ و در سال۸۸ توسط حجت الاسلام قربان جلال در استان گلستان راه اندازی شده است.
وی با اشاره به سخنان مقام معظم رهبری در۲۳ آبان ۸۷ گفت:جنگ فرهنگی دشمن را باید جدی گرفت و دربرابر آن صف آرایی کرد و با این رسالت ما از بهمن ماه سال۸۸ با برگزاری آزمون و مصاحبه به ثبت نام دانشجویان علاقمند می پردازیم.
مدیر حوزه علوم اسلامی استان گلستان از پیش ثبت نام حدود ۳۰۰ دانشجو از سراسر استان در بهمن ماه امسال خبر داد و افزود: از این تعداد حدود ۸۰ نفر توانستند بعد از آزمون و مصاحبه به حوزه علوم اسلامی راه پیدا کنند.
دین پژوهان در حوزه به دنبال کسب معرفت هستند نه مدرک
محمد زاده با بیان اینکه دین پژوهان در حوزه به دنبال کسب معرفت هستند نه مدرک، خاطرنشان کرد: تاکنون حدود ۵۰ نفر با گذراندن ۶ترم تحصیلی فارغ التحصیل شده اند.
این مقام مسئول حوزه علوم اسلامی دانشگاهیان را بستر ساز تخصص و تعمیق مسائل دینی برای دانشجویان و وابسته به نهاد مقام معظم رهبری معرفی و بیان کرد: در هر استان یک مرکز دایر است و دانشجویان علاقه مند مسائل دینی که شرایط و فرصت ورود به حوزه های علمیه را ندارند می توانند همزمان به تحصیل دراین حوزه بپردازند.
به دنبال ایجاد شبکه نخبگان هستیم
محمدزاده با بیان اینکه به دنبال ایجاد شبکه نخبگان هستیم، تصریح کرد: حوزه یک نظام تربیتی است که در آن علومی نظیر «تفسیر قرآن کریم»، اخلاق اسلامی فردی، اجتماعی و خانوادگی»، «تاریخ شناسی»، «حدیث شناسی»، «جریان شناسی»، «نقد کلام»، «فقه کلام»، «احکام»، «آشنایی با سایر دیون»، «اصول کافی» و «صحیفه سجادیه» آموزش داده میشود.
وی متذکر شد: دراین حوزه نخبه ترین افراد به عنوان افسران جنگ فرهنگی به ارتقای شخصیت اخلاقی و تعمیق معرفت و عمق بخشی دینی می پردازند.
مدیرحوزه علوم اسلامی استان گلستان با بیان به دنبال نخبه یابی و نخبه پروری و شبکه سازی نخبگانی با نگاه تمدن اسلامی هستیم، افزود: فعالیت ها برای رشد معنوی و اخلاقی دانشگاهیان و ایجاد بسترهای لازم جهت شکل گیری شبکه های اجتماعی معرفت جویان و برگزاری کارگاه هایی همایش ها و نشست های تخصصی علمی و فرهنگی ، رشد و ارتقای توانمندسازی معرفت جویان در قالب اردوهای جهادی از دیگر سیاست های حوزه دانشگاهیان است.
محمدزاده با بیان اینکه در کنار این دروس کلاسهای مهارتی در راستای آمادگی دینپژوهان فعالیتهای جهادی علمی و تربیتی برگزار میشود، افزود: دورههای علوم اسلامی دانشگاهیان ششترم تحصیلی دانشگاهی طول میکشد و در پایان دورهها گواهینامهای برای دانشجویان صادر میشود و در طول ترمها نیز دانشجو میتواند به تبیین مسائل دینی در دانشگاه بپردازد.
تدریس بالغ بر ۲۰ استاد شاخص استانی و هیئت علمی دانشگاه
حجت الاسلام محمد زاده خاطرنشان کرد: بالغ بر ۲۰ استاد شاخص استانی و اکثرا هیئت علمی دانشگاه ها دانشجویان در مقاطع دکترا، ارشد وصاحبنظران و نویسندگان فرهنگی اجتماعی و سیاسی درحوزه تدریس می کنند.
وی روزهای درسی حوزه را پنج شنبه ها عنوان کرد و افزود: برنامه های جنبی این روز نشست های بصیریتی، اجرای کرسی های آزاد اندیشی و همایش های تخصصی و برگزاری هسته های اخلاقی و تربیتی است.
مسئول حوزه علوم اسلامی دانشگاهیان گلستان در پایان با اعلام این که ثبت نام نیمسال جدید حوزه آغاز شده و متقاضیان میتوانند با مراجعه به سایتهای www.hodat.ir و www.golestan.hodat.ir ثبت نام اولیه خود را انجام بدهند، گفت: حضور در حوزه برای تمامی دانشجویان امکان پذیر و رایگان است و کلاسهای حوزه نه منبری و نه آموزشی است ، بلکه بر مبنای گفتوگو محوری و پاسخ به شبهات است.
انتهای پیام/
توجه!