معاون اشتغال و خودکفایی کمیته امداد امام خمینی گلستان از اجرای یک‌هزار و 411 طرح اشتغال برای نیازمندان و مستعدین اشتغال این نهاد در شش ماهه نخست سالجاری خبر داد.

به گزارش «دانشجو سلام» به نقل از خبرگزاری فارس، سیدجواد نظری صبح امروز در گفت‌وگو با خبرنگاران استان گلستان اظهار کرد: در شش ماهه نخست سالجاری یک‌هزار و 411 طرح اشتغال با اعتباری بالغ‌بر 166 میلیارد ریال برای مددجویان زیر‍پوشش این نهاد اجرایی شده است.

وی با اشاره به اینکه با اجرایی شدن این طرح‎ها برای یک‌هزار و 445 بیکار و مستعد شغل ایجاد شده است٬ خاطرنشان کرد: بدون شک ایجاد اشتغال برای مددجویان علاوه بر اینکه منتج به استقلال اقتصادی خانواده‎ها می‎شود، در ارتقای سلامت و بهداشت روان، شادابی و نشاط، بالا رفتن منزلت اجتماعی، تحرک و دوری از سکون و کمک به اقتصاد جامعه بسیار مؤثر است.

نظری تصریح کرد:‌ جلوگیری از بروز آسیب‎های اجتماعی، ارتقای سلامت جامعه و رشد و شکوفایی اقتصادی، فرهنگی و اجتماعی از مهمترین مزایای اجرای طرح‎های خودکفایی مددجویان محسوب می‎شود.

ایجاد اشتغال، پویایی اقتصاد کشو را به همراه دارد

وی با تاکید بر اینکه برای توانمندسازی نیازمندان و اقشار کم درآمد جامعه لازم است تا تمام دستگاه‎های مرتبط در این امر مهم، یاری‎دهنده باشند و مشارکت کنند٬ یادآور شد: اشتغال یکی از مهمترین مواردی است که سبب استقلال افراد شده و نه ‌تنها رشد، پویایی و بالندگی افراد بلکه پویایی اقتصاد کشور را به دنبال دارد، لازم است به منظور ایجاد انگیزه بیشتر برای افراد جویای کار تمام دستگاه‎ها به نوعی تسهیل‌کننده فرآیند ایجاد اشتغال باشند و به دنبال رفع موانع احتمالی با همدلی و همراهی موجبات کاهش بیکاری را فراهم کنند.

معاون اشتغال و خودکفایی کمیته امداد امام خمینی گلستان با اشاره به اینکه این نهاد برای توانمندی مددجویان برنامه‎های متنوعی اجرا می‎کند٬ افزود: پشتیبانی از طرح‎های مددجویان، بازاریابی، فروش، آموزش و حرفه‎آموزی برای مجریان طرح‎های اشتغال و نظارت بر اجرای طرح‎ها از جمله اقداماتی است که کمیته امداد برای پایداری اشتغال‎های ایجاد شده انجام می‎دهد.

این مسئول خاطرنشان کرد: کارشناسان این نهاد به طور متناوب و طی سال حداقل دو بار به محل کارگاه‎های مددجویان، مراجعه و ضمن ارائه آموزش چهره به چهره به مجریان طرح‎ها، نقاط قوت و ضعف آنها را یادآوری می‎کنند تا در صورت بروز مشکل برای رفع موانع اقدام شود.

حمایت و پشتیبانی کمیته امداد از طرحهای اشتغال

نظری با بیان اینکه واحد اشتغال به منظور ایجاد انگیزه مددجویان امکانات لازم را برای آنها فراهم می‎سازد تا بتوانند ایجاد اشتغال داشته باشند٬ بیان کرد: دسته‎ای از مددجویان، توانایی، تخصص و انگیزه کارکردن دارند، اما از داشتن سرمایه محروم هستند و این نهاد به راحتی سرمایه‎ای را در اختیار آنها قرار می‎دهد، عده دیگری از مددجویان هم توانایی و انگیزه کار کردن دارند، اما از تخصص لازم برخوردار نیستند که با برگزاری دوره‎های آموزشی این مشکل را برطرف می‎کنیم.

نظری گفت: همچنین مددجویانی هستند که توانایی کار کردن دارند اما بدون انگیزه هستند، بنابراین باید با آنها مشاوره‎های تخصصی اشتغال داشته باشیم تا علایق شغلی آنها کشف شود و متناسب با آن، آموزش‎ها و تسهیلات در اختیارشان قرار گیرد.

وی افزود: امسال در صدد هستیم تا با اجرای طرح استعدادسنجی و پالایش خانواده‎های تحت حمایت مددجویان مستعد اشتغال را شناسایی کنیم که با اجرای این طرح شناسایی قابلیت‎ها، امکانات، علایق، توانایی‎ها، تجارب و مهارت‎های حرفه‎ای مددجویان تحت حمایت و افراد زیر تکفل آنها و سایر اهداف طرح مذکور در دستور کار قرار دارد.

همکاری دیگر دستگاهها برای ایجاد اشتغال موثر است

به گفته وی، ایجاد اشتغال برای مددجویان نیازمند همکاری بین دستگاهی منسجم و هماهنگ با هدف تقویت طرح‎های اجرا شده از جمله، ایجاد بازارچه‎های محلی فروش، تهیه اقلام مورد نیاز سازمان‎های دیگر از محل تولیدات کارگاهی مددجویان، تشویق هم استانی‎ها به مصرف تولیدات داخل استانی، پرداخت تسهیلات سهل‎الوصول از سوی بانک‎های عامل، حرفه‎آموزی مناسب از سوی اداره‎های کل آموزش فنی و حرفه‎ای و تعاون، کار و رفاه اجتماعی و صدور راحت مجوز با تخفیف ویژه نیازمند است.

وی در ادامه متذکر شد: از طرح‎های اجرا شده طی شش ماهه نخست سالجاری، 58 درصد طرح‎های خدماتی٬ 24 درصد دامداری٬ 11 درصد فعالیت‎های صنعتی و معدنی و مابقی به دیگر طرح‎های اشتغال اختصاص یافته است.

انتهای پیام/

نوشتن دیدگاه

توجه!

نظراتی را که حاوی توهین یا افترا است، منتشر نمی شود.
نظرات شما پس بررسی توسط مدیریت سایت نمایش داده میشود


تصویر امنیتی
تصویر امنیتی جدید