انتشارات انقلاب اسلامی همزمان با فرارسیدن موسم حج اقدام به معرفی کتاب «نوبهار جان و دل» کرده است.

به گزارش «دانشجو سلام» به نقل از گلستان ما، انتشارات انقلاب اسلامی همزمان با فرارسیدم موسم حج و زیارت خانه خدا اقدام به معرفی کتاب «نوبهار جان و دل»؛ مروری بر جملات قصار رهبر معظم انقلاب درباره حج کرده است.

این کتاب ۱۰۱ صفحه‌ای، حاوی ۷۷ عبارت برگزیده از پیام‌ها و بیانات مقام معظّم رهبری در موضوع حج در طول سال‌های ۱۳۶۸ تا ۱۳۸۸ به کوشش علیرضا مختارپور قهوردی تدوین و در سه نوبت چاپ شده است.

اهمیّت حج، اغتنام فرصتی استثنایی، اهمیّت برائت از مشرکان، وحدت مسلمین، خودداری از تبدیل فرصت حج به امور تجاری و بازرگانی و توصیه به خودسازی معنوی از جمله محورهای این اثر است.

در بخش‌هایی از این کتاب می‌خوانیم:

«اصل، این است. ما، در حج باید سعى کنیم عبودیّت را در خودمان تقویت کنیم. هجرت الی‌الله کنیم. حج را قبول و مقبول درگاه پروردگار قرار دهیم.

چگونه ممکن است حجّ ما مقبول باشد؟ وقتى که این حج، ما را به خدا نزدیک کند. در روایتى نقل شده است که «اگر می‌خواهید بدانید آیا حجّ شما قبول شده است یا نه، ببینید گناهانى را که مرتکب می‌شدید، بعد از حج کنار گذاشتید یا نه؟ اگر دیدید توفیق این را پیدا کردید که گناهان را کنار بگذارید، کشف کنید که خداى متعال، حج را از شما قبول کرده است و به خدا نزدیک شده‌اید.» معیار، اینهاست: از گناه خارج شدن؛ به خدا نزدیک شدن؛ از خودخواهی‌ها و خودپرستی‌ها دورشدن؛ مثل قطره‌اى در دریاى فضل و رحمت الهى خود را غرق کردن. و این، اساسی‌ترین کارهاست.

«علیکم انفسکم»؛ خودتان را دریابید. چیزی که جای ایثار ندارد، این است، آن‌‎جا که هر کس در درجه‌ی اوّل به فکر خودش باشد، این جاست! نزدیک شدن به خدا؛ توّجه پیدا کردن به خدا؛ باور کردن رحمت و فضل خدا؛ به زبان صادقانه با خدا سخن گفتن؛ کنار گذاشتن دنیا و زخارف دنیا و مادّیات و ارزشهایی که اطراف ما مثل پیله کرم ابریشم می‌تند تا آن نفس ملکوتی را از بین ببرد و خفه کند و اصل، اینهاست. وقتی که انسان با دلی پاک و روحی طائب با خدای متعال روبه‌رو شد؛ آن مراسم عظیم را انجام داد؛ حقیقتاً به خدا بازگشت؛ حقیقتاً به خدا هجرت کرد؛ در مقابل پروردگار عالم تضرّع کرد، آن وقت ابواب برکات هم باز می‌شود». (بیانات در دیدار اعضای برگزارکننده‌ی کنگره‌ حج، ۱۶ اردیبهشت ۱۳۷۱)

علاقه‌مندان برای کسب اطلاعات بیشتر و اطلاع از نحوه‌ تهیّه آثار این انتشارات می‌توانند با شماره تلفن‌های ۶۶۴۹۳۵۴۸ و۶۶۴۸۳۶۹۵ تماس بگیرند و یا به پایگاه اطلاع‌رسانی WWW.BOOK-KHAMENEI.IR مراجعه کنند.

انتهای پیام/

نوشتن دیدگاه

توجه!

نظراتی را که حاوی توهین یا افترا است، منتشر نمی شود.
نظرات شما پس بررسی توسط مدیریت سایت نمایش داده میشود


تصویر امنیتی
تصویر امنیتی جدید