"حلقه های صالحین" یکی از مفاهیمی است که اخیرا در فضای دانشگاه ها در حال گفتمان سازی به خصوص در میان دانشجویان بسیجی است که با توجه به کثرت این قشر از دانشجویان کشور این مفهوم و دستاوردهای آن در حال فراگیری عمومی است.

به گزارش خبرنگار «دانشجوسلام»؛ عدم پیوستگی فعالیتی با توجه به متون تربیتی در دین مبین اسلام یکی از عواملی بود که موجب پدید آمدن برخی چالش ها و لنگش ها در میان قشر فرهیخته دانشجویان شد لذا ضرورت وجود یک تشکل مبتنی بر یک تفکر مبنایی را بیش از پیش محرز می ساخت.

تشکل های دانشجویی بستر فعالیت های سیاسی، اجتماعی، فرهنگی و حوزه های دیگر غیرتحصیلات صرف آکادمیک را برای دانشجویان فراهم می کند که هر کدام از این تشکل ها به فراخور برنامه های متنوع، اثرگذاری و محتوا و قوت گفتمانی که دارند مورد اقبال نیز قرار می گیرند.

«بسیج دانشجویی» از بزرگترین تشکل های دانشجویی به شمار می رود که شامل برنامه های تربیتی متنوعی نظیر «طرح ولایت»، «اردوهای جهادی» و «حلقه های صالحین» است که در این مفاهیم «حلقه های صالحین» همانطور که از نام آن پیداست نقش پایه ای و محوری در تربیت و تعالی اجتماعات انسانی را بازی می کند چرا که هم از شورا بهره می برد و هم صلاحیت آن تضمین شده است.

نخستین گردهمایی بسیج دانشجویی استان گلستان با حضور مربی ها، سرگروه ها و متربی های حلقه های صالحین دانشگاه های سراسر استان گلستان با حضور قریب به 1000 دانشجو روز گذشته در شیرآباد علی آباد برگزار شد.

حلقه های صالحین روحیه مطالعه و تفکر را رشد می دهد

راحله فریدی یکی از دانشجویان حاضر در این گردهمایی در گفتگو با «دانشجو سلام» گفت: هدف از تشکیل حلقات صالحین افزایش سطح معرفتی دانشجویان در حوزه های مختلف و تا حدودی رفع شبهات وی به خصوص در مباحث مهم دینی و سیاسی و اجتماعی است.

وی افزود: حلقه های صالحین باعث ایجاد روحیه مطالعه و تحقیق و تفکر در متربی و ایجاد درک درست از واقعیات اطراف خود می شود.

حلقه های صالحین شبکه انتقال مفاهیم در قشر دانشجو را قوام می بخشد

مینا تولی یکی دیگر از دانشجویان در این همایش، شناسایی نیروهای توانمند و مستعد جهت ایجاد شبکه ارتباطی انتقال مفاهیم مورد نیاز قشر دانشجو را از مهم ترین اهداف حلقه های صالحین برشمرد.

وی تأکید کرد: ارتقای سطح علمی، ورود گفتمان انقلاب اسلامی به بدنه دانشگاه ها و بالا بردن روحیه تعاون و کار گروهی از دیگر ارکانی است که در حلقه های صالحین به آن توجه می شود.

روحیه تعاون از دستاوردهای مهم حلقه های صالحین است

 

سیدسجاد موسوی از دیگر دانشجویان حاضر در این همایش ابراز داشت: برنامه های مختلف تربیتی، آموزشی، فرهنگی، مذهبی، بصیرتی، علمی و هنری در یک نظام جامع به نام طرح حلقه های صالحین تعریف شده است.

موسوی خاطرنشان کرد: نتیجه مطلوب در نظام حلقه های صالحین بر اثر پیوستگی و فعالیت مستمر و زنجیره وار دست یافتنی می شود لذا این امر موجب تقویت روحیه تعامل و همکاری و همدلی در میان دانشجویان خواهد شد.

انتهای پیام/

نوشتن دیدگاه

توجه!

نظراتی را که حاوی توهین یا افترا است، منتشر نمی شود.
نظرات شما پس بررسی توسط مدیریت سایت نمایش داده میشود


تصویر امنیتی
تصویر امنیتی جدید