شبکه هایی که بیشتر "فقط صدا" هستند تا تصویر اچ دی!
به گزارش دانشجو سلام؛ چند روزی است که از اچ دی شدن شبکه های صدا و سیما می گذرد اما این مساله معترضین بسیاری به همراه داشته است.
کابران زیادی ابراز داشته اند که تلویزیون های آنها با آنکه قابلیت های جدید دارد اما موفق به دریافت شبکه های اچ دی نیستند و همان سه شبکه باکیفیت سابق نیز از دسترس خارج شده اند. اما انبوهای از شبکه های اچ دی که "فقط صدا" هستند به شبکه های آنان اضافه شده است.
در اظهاراتی که برخی از مسئولین داشته اند آنها بدون پاسخ قاطع به این مشکل سراسری گفته اند که می بایست تلویزیون را عوض کرد یا دستگاه ستاپ باکس جدید خریداری نمود! این در حالی است که کاربران مختلف ابراز داشته اند که تلویزیون های جدید نسل 4k دارند و قابلیت پخش hevc و dtv2 وجود دارد. با این حال مسئولین راه حل منطقی یا جوابی که نگرانی این قشر از مردم را برآورده کنند را به صورت شفاف ارائه نداده اند.
مشاهدات میدانی نشان می دهد که حتی بسیاری از دارندگان تلویزیون های جدید که قشر عمده مردم را تشکیل می دهند نیز با مشکل عدم پخش تصویر روبرو هستند و فقط دستگاه های جدید 2020 و دارندگان تلویزیون های مدرن این امکانات را ارائه می کنند.
این مساله باعث تحمیل هزینه به قشر ضعیف و متوسط خواهد شد و تنها قشر مرفه از هزینه کرد جدید برای خرید امکانات جدید آسیبی نمی بینند. چراکه اکثر مردم برای داشتن یک کیفیت مناسب از تلویزیون می بایست درآمد خود را در این برهه سخت اقتصادی در جیب فروشندگان و سازندگان ستاپ باکس بریزند.
همچنین هزینه اضافی برای دستگاهی که خود امکان تلویزیون دیجیتال را دارد را می توان پدیده ای جدید خواند. این یعنی خرید ستاپ باکس برای تلویزیونی که خود ستاپ باکس دارد.
عده ای هم با استناد به بی کیفیت شدن همان چند شبکه مهم که گاها علاقمندی خود را در آن شبکه ها میدیدند بهانه ای یافتند برای پرکشیدن از شبکه ملی و رفتن به آن سوی مرزها با ماهواره!
به نظر می رسد صدا و سیما در صورت داشتن پاسخی عاجل می بایست سریعا تا قبل از بروز هزینه کرد جدید برای خانواده ها پاسخی شفاف به مردم دهد تا علاقمندان به این بستر بتوانند با انتظار امید به حل مشکل داشته باشند.
انتهای پیام/
توجه!