در این مورد محسن حاجی میرزایی وزیر آموزش و پرورش گفت که موضوع افزایش سقف سنی در حال بررسی و جمعبندی است اما نظرات کارشناسی که در شرایط فعلی وجود دارد این است که در همه سالها سن ۲۲ سال را برای ورود به این حرفه داشتیم و فقط یکی دو سال این سقف افزایش پیدا کرده بود.
به گزارش دانشجو سلام؛ هر از چندگاهی داوطلبان ورود به دانشگاه فرهنگیان با راه اندازی پویش هایی نسبت به پایین بودن شرط سنی ورود به این دانشگاه اعتراض خود را اعلام میکنند؛ پویش هایی مختلفی مانند «چرا باید شرط سنی دانشگاه فرهنگیان 22 سال باشد در حالی که بسیار ناعادلانه است»، «تغییر شرایط سنی جذب دانشجو معلم دانشگاه فرهنگیان از ۲۲ به ۲۵ سال» و «شرایط سنی و نحوه پذیرش دانشگاه فرهنگیان و تربیت معلم کنکور 99» از جمله انها بوده که با امضای چند هزار نفری داوطلبان برای تغییر در شرایط پذیرش دانشگاه فرهنگیان شکل گرفته که تا کنون بی نتیجه بوده است.
سقف سنی ۲۲ سال تمام، حداقل معدل کل ۱۴، نمره علمی بالای ۶ هزار و ۵۰۰ از جمله ضوابط اختصاصی در نظر گرفته شده برای دانشجومعلم شدن و در نهایت معلم شدن محسوب میشود، اما ماجرا از آنجایی شروع میشود که در پیام ضوابط اختصاصی سقف سنی در سال ۹۱، ۲۴ سال بود، اما در سال ۹۲ با تغییر نظر شورای عالی آموزش و پرورش این عدد به ۲۲ سال تقلیل یافت.
اعتراض به این موضوع از سوی علاقهمندان ورود به حرفه معلمی بارها مطرح شد و مسئولان امر از پیگیری موضوع خبر دادند، اواخر ماه گذشته هم مسئولان دانشگاه فرهنگیان از سه ساله شدن طول تحصیل در این دانشگاه خبر دادند که البته باید با هماهنگی وزارت علوم به اجرا برسد. همین موضوع کورسوی امیدی شد تا مشتاقان ورود به حرفه معلمی از این حیث که یک سال از سن ورود به معلمی کاسته میشود، نسبت به حل شدن مشکلشان امیدوار باشند.
در این مورد محسن حاجی میرزایی وزیر آموزش و پرورش در گفتگویی با باشگاه خبرنگاران جوان، گفت که موضوع افزایش سقف سنی در حال بررسی و جمعبندی است اما نظرات کارشناسی که در شرایط فعلی وجود دارد این است که در همه سالها سن ۲۲ سال را برای ورود به این حرفه داشتیم و فقط یکی دو سال این سقف افزایش پیدا کرده بود.
وزیر آموزش و پرورش با اشاره به اینکه سن ۲۲ سال برای ورود به این حرفه مطلوب است، اظهار کرد: با توجه به این شرایط، فعلاً همان سقف سنی را برای پذیرش دانشجومعلمان در نظر میگیریم.
توجه!