وبینار بررسی پیامدهای اجتماعی و روانی بیماری کرونا با حضور 2 استاد برگزیده دانشگاه گلستان برگزار شد.
به گزارش دانشجو سلام؛ دکتر هیوا محمودی عضو هیات علمی گروه علوم اجتماعی و سیاسی دانشگاه گلستان در وبینار نشست بررسی اثرات کرونا بر آسیب های اجتماعی و روانی گفت: در زمان کرونا، ترس از مرگ، احساس تنهایی و ناقل بودن یکی از عوامل اضطراب در افراد است.
وی افزود: احتمال افزایش مشکلات خانوادگی و طلاق عاطفی در دوران کرونا مشهود است و توصیه می شود خانواده ها در این زمینه به مشاوران متخصص مراجعه کنند.
دکتر محمودی اظهار داشت: دید و بازدید و نحوه مقابله با کرونا در این مدت کمی افزایش یافته و انتظار است خانواده ها پروتکل های بهداشتی و فاصله گذاری اجتماعی را رعایت کنند.
در ادامه خانم دکتر وجیهه جلائیان عضو هیات علمی گروه علوم اجتماعی و سیاسی دانشگاه در این نشست گفت: مخاطرات دو دسته هستند نوع اول آن مخاطرات طبیعی همچون زلزله، سیل و... و نوع دوم، مخاطرات ساخته شده توسط بشر مثل تکنولوژی. وی با اشاره به اثرات مثبت پیشرفت تکنولوژی به برخی از اثرات جانبی آن که ممکن است بر علیه بشر باشد، تاکید کرد.
وی تصریح کرد: وقتی افراد فشار روانی کمتری در موقعیت های مبهم تحمل کنند در نتیجه پرخاشگری کمتری در جامعه مشاهده می شود.
در پایان دکتر جلائیان بیان کرد: افرادی که ابهام پذیری بالاتری در شرایط کرونا داشته باشند خیلی راحت تر می توانند سبک زندگی خود را در ایام کرونا تغییر دهند.
توجه!