مسلمانان هندی با بیش از ۲۰۰ میلیون نفر جمعیت بزرگترین اقلیت مذهبی هند به شمار می روند و پایمال کردن حقوق این افراد به هیچ وجه پذیرفته نیست. هنوز داغ کشتار مسلمانان در واقعه ی تخریب مسجد تاریخی بابری و نقض استقلال منطقه ی کشمیر از میان نرفته است که دولت هند پیگیر قانون جدید شهروندی شده است که حقوق مسلمانان را نادیده میگیرد.
به گزارش دانشجو سلام؛ اولین تجمع اعتراضی دانشجویی نسبت به نسل کشی و تبعیض نژادی هندوها با حضور تعدادی از دانشجویان برگزار شد، تعدادی از دانشجویان دانشگاههای تهران روز شنبه 10اسفند ماه،29 فوریه 2020 در مقابل سفارت هند به افراطی گری های و جانایات و کشته شدن 20 نفر از مسلمانان هندی و به آتش کشیدن 4 مسجد توسط هندوهای افراطی که بدون واکنش دولت رسمی مودی انجام پذیرفت، اعتراض کردند.
گزارش تصویری از این تجمع به شرح زیر است:
دانشجویان در پایان با قرائت بیانیه ای اقدامات افراطی در هند را محکوم کرده و تجمع اعتراضی خود را پایان دادند:
بسم الله العادل الحکیم
وَمَکَرُوا وَ مَکَرَ اللَّهُ وَاللَّهُ خَیْرُ الْمَاکِرِینَ
دولت هند باید بداند که دامن زدن به آتش خشونت و نفرت مذهبی از دیرباز جزو سیاست های تغییر ناپذیر استعمار کهن یعنی روباه پیر بوده و از زمانی که سرزمین هند را تحت سیطره ی خود داشتند، بذر این نفرت را در سراسر این سرزمین پاشیده اند. حزب «بی جی پی» نباید با دامن زدن به شعله های این اختلافات، باعث گسترش افراطی گری مذهبی و سو استفاده کردن از احساسات مذهبی هندوها برای کسب قدرت و افزایش پایگاه اجتماعی خود کند.
مسلمانان هندی با بیش از ۲۰۰ میلیون نفر جمعیت بزرگترین اقلیت مذهبی هند به شمار می روند و پایمال کردن حقوق این افراد به هیچ وجه پذیرفته نیست. هنوز داغ کشتار مسلمانان در واقعه ی تخریب مسجد تاریخی بابری و نقض استقلال منطقه ی کشمیر از میان نرفته است که دولت هند پیگیر قانون جدید شهروندی شده است که حقوق مسلمانان را نادیده میگیرد.
دولت نارندرا مودی باید به اصول قانون اساسی کشورش پایبند باشد و از تبعیض مذهبی و نقض آزادی های مدنی دوری کند. قانون جدید شهروندی یکی از ناعادلانه ترین مواردی است که تبعیض علیه مسلمانان را افزایش میدهد و جز خشونت و کشتار نتیجه ای به همراه ندارد. تاریخ بشر نشان داده است کسانی که به استکبار داخلی میپردازند ، به استکبار خارجی نیز کشیده خواهند شد و از نشانه های این امر سفر بی سابقه ی مودی به فلسطین اشغالی و پذیرایی پرهزینه از دونالد ترامپ، رئیس جمهور شیطان بزرگ می باشد.
دولت هند به خاطر داشته باشد که امپریالیسم آمریکایی تفاوتی با استعمار بریتانیایی ندارد و مسلمانان و تمام آزادگان جهان از دولت هند درخواست دارند که با درس عبرت گرفتن از تاریخ به آرمان های جنبش استقلال هند وفادار باشد و از اقدامات تحرک آمیز در منطقه اجتناب کند.
والسلام علیکم و رحمة الله و برکاته
تصاویری از شکنجه و کشتار مسلمانان در هند
واکنش توئیتری مسئول سیاسی بسیج دانشجویی دانشگاه صنعتی شرف پیرامون حوادث اخیر هند:
حکایت سالهای اخیر کشور هند بیشتر از اینکه ادعای معروف "زندگی ۷۲ ملت در کنار هم" رو تایید کنه، اون رو بیشتر تبدیل به یک شوخی کرده!
اگر بخوام از سابقه دیرین رفتار هندوها با مسلمانان صرف نظر کنم صرفاً مطالعه این مقاله را پیشنهاد میدم:
اما به نظرم این تقابل از ماه می سال ۲۰۱۴ که "نارندرا مودی" نخست وزیر هند شد وارد فضای جدیدی شد.
قوانین تنگ نظرانه، سخت گیریهای بیشاز حد، بد رفتاری، تبعیضهای ملموس و لغو تابعیت گسترده شدت بیشتری گرفت و بسیاری از منازعات تاریخی این دو جریان در هند که سالها حل نمیشد با اعمال قدرتهای سیاسی و نگاههای نژادپرستانه به نفع هندوها ختم شد.
از جدیدترین اینها ماجرای مسجد "بابری" در شهر "آیودیا"ی هند هستش که پروندهاش چند ماه پیش تقریبا مختومه شد و به نفع هندوها کنار رفت تا به یک معبد تبدیل بشه!
ماجرایی که صدای عمران خان نخست وزیر پاکستان و ماهاتیر محمد نخستوزیر سابق مالزی رو هم درآورده و چیزی نیست که بشه ازش چشم پوشی کرد.
اما چند جنایات بزرگی که اخیراً توی هند علیه مسلمان ها رخ داده ضربه های جانی و روانی زیادی به مسلمانان زده و هر انسانی رو قطعاً میتونه آزار بده:
مورد اول حکایت ظلم به مردم کشمیر که هر چند وقت یک صدایی بلند میشه و با وحشیگیری هندوها و نیروهای مودی هر مرتبه به یک فاجعه انسانی تبدیل میشه، یکی از این نمونه هاست.
منطقهای که در قرن ۱۹ توسط انگلیس خبیث به شخصی با نام "آمراستیر" هدیه داده میشه و جنایاتی به بار میاد که تا همین امروز باعث بلاتکلیفی مردم این منطقه شده است.
دو ماجرای دیگر که ضربه بدی به مسلمانهای این کشور و امت اسلامی زد:
اول فیصله پرونده مسجد "بابری" به نفع هندوها بود که با نفوذ حزب "بهاراتیا جاناتا" نزدیک به نخست وزیر صورت گرفت:
مسئله بعد هم اعمال فشار به شیخ زکزاکی در زمان ورود به هند بود که بلافصله پس از ورود ایشان به این کشور برای درمان، با لابی سفارت آمریکا و فشار دولت مستقر به سفری ناتمام تبدیل و هند بینتیجه توسط شیخ مقاوم نیجریه ترک شد و متاسفانه سرنوشت فعلی ایشان اصلا مساعد نیست.
ماجرای اخیر هم که با سفر ترامپ همراه بود ظلم به مسلمانان این کشور هستش و به این صورت هست که حاکمیت تصمیم داشته شهروندی بخش قابل توجهی از مردم رو از آنها بگیره اما با فشاری که بهش وارد شد هندوها، زرتشتیها، بوداییها و... رو مستثنا کرد و نتیجه اکثراً به ضرر مسلمانها شده و اختلافات قدیمی و سرکوب حاکیمت رو تقویت کرده و جنایت انسانی در حال رقم خوردن هست.
سکوت مرگبار وزارت امور خارجه مقابل این جنایت به هیچ وجه پذیرفتنی نیست.اگر دیروز ترس نخریدن نفت(!) مانع بود، امروز به لطف تدابیرشان این دلیل هم وجود نداشته و وجدانها، گویای وظیفه خواهند بود! مسلمانان مظلوم هند.
انتهای پیام/
توجه!