معاون علمی و فناوری رئیس جمهور با اشاره به فعالیت بیش از ۳ هزار و ۸۰۰ شرکت دانش بنیان در کشور، گفت: این شرکت‌ها سال گذشته ۶۰ هزار میلیارد تومان درآمد از محل فروش محصولات خود داشتند.

به گزارش دانشجو سلام؛ سورنا ستاری  در نشست با فعالان دانش بنیان استان گلستان با تاکید بر حفظ سرمایه‌های انسانی اظهار داشت: در اقتصاد نفتی که متکی به منابع زیرزمینی است تصور می‌کنیم که همه چیز حتی اشتغال و اقتصاد هم با پول درست می‌شود. ممکن است که با پول بتوانیم مدرک بگیریم یا قرارداد خرید دانش فنی ببندیم اما صاحب دانش و تکنولوژی نمی‌شویم.

وی افزود: آنچه که در اقتصاد دانش‌بنیان مهم بوده، بسترسازی و حمایت از این نوع کسب و کارها است. از روز نخست می‌دانستیم که از پس اقتصاد زیرزمینی و نفتی بر نمی‌آییم، تلاش کردیم تا قانونی که از سال 88 در مجلس خاک می‌خورد را زنده کنیم.

معاون علمی و فناوری رئیس جمهور با اشاره به شکل‌گیری و فعالیت بیش از 3 هزار و 800 شرکت دانش بنیان در کشور گفت: این شرکت‌ها سال گذشته 60 هزار میلیارد تومان درآمد از محل فروش محصولات خود داشتند و بیش از 400 میلیون دلار هم محصول دانش بنیان صادر کرده‌اند.

وی ادامه داد: آنچه که سبب شکل‌گیری این فضا در استان می شود، اعتقاد و اعتماد به جوانان دارای ایده است. اگر هنوز افرادی فکر می‌کنند اقتصاد و صنعت آینده دودکشی است، اشتباه می‌کنند. صنعت و اقتصاد آینده در اتاق های 3*2 شکل می‌گیرد.

ستاری تصریح کرد: اگر به عنوان دولت به این فضا وارد شویم، آن را منفجر می‌کنیم. سیستم اقتصاد دانش بنیان از دولت منفک بوده و وظیفه دولت تنها ایجاد زیرساخت‌ها است. در این راستا باید شتاب دهنده‌های کسب و کار را در استان ایجاد کنیم. امروز تفاهم‌نامه خوبی با یکی از شرکت‌های بزرگ استان داریم که شتاب‌دهنده بیوتکنولوژی بوده و از استارتاپ‌های کوچک حمایت می کند.

وی یکی از مشکلات کسب و کارهای دانش بنیان را وجود و اصرار برخی ها بر سیستم سنتی برشمرد و گفت: دعوای سیستم سنتی و فعلی در کشور زیاد است. اینکه کسب و کارهای دانش بنیان مورد استقبال قرار می گیرند برای این است که خدمات به شکل مطلوب به مردم ارائه می شود.

معاون علمی و فناوری رئیس جمهور افزود: در سیستم بانک مرکزی سال گذشته 130 هزار میلیارد تومان تراکنش اینترنتی انجام شد در حالی که در 3،4 سال اخیر این میزان صفر بود.

وی تاکید کرد: سیستم سنتی راهی برای ادامه دادن ندارد و اگر می خواهد به حیاتش ادامه دهد باید در بخش فناوری های نوین سرمایه گذاری کند.

ستاری با بیان اینکه استان گلستان ظرفیت‌های خوبی در حوزه مشاغل دانش بنیان دارد، خاطرنشان کرد: این استان در بخش‌های مختلف از جمله گردشگری، کشاورزی و گیاهان دارویی و آی‌سی‌تی ظرفیت‌های خوبی دارد و می‌تواند استارتاپ‌های زیادی را برگزار کند.

وی با تاکید بر حمایت از فعالیت‌های دانش بنیان گفت: پایین کشیدن کرکره یک کارآفرین خیانت به کشور بوده و ناامید کردن جوانان دارای فکر و امید اشتباهی بزرگ است. باید تلاش کنیم تا محیط اینگونه کسب و کارها تسهیل شود.

وی با بیان اینکه پارک صرفا یک فضای فیزیکی نیست، اظهارداشت: کل شهر و استان باید پارک علم و فناوری باشد و هر کسی ایده ای دارد باید بتواند آن را در جایی مطرح کند و از جایی هم شروع نماید./تسنیم

انتهای پیام/

نوشتن دیدگاه

توجه!

نظراتی را که حاوی توهین یا افترا است، منتشر نمی شود.
نظرات شما پس بررسی توسط مدیریت سایت نمایش داده میشود


تصویر امنیتی
تصویر امنیتی جدید