افرادی که می توانند دانشجویان را با برخی کارها و برنامه های غلط، از گرایش انقلابی و اسلامی و معنویت دور کنند چه کسانی هستند؟
به گزارش «دانشجو سلام»؛به نقل از به گزارش پایگاه اطلاع رسانی سازمان بسیج دانشجویی؛ مخاطب عبارت افرادی که می توانند دانشجویان را با برخی کارها و برنامه های غلط، از گرایش انقلابی و اسلامی و معنویت دور کنند، معاونان و مدیران فرهنگی وزارت علومند که معاونان و مدیران فرهنگی دانشگاه ها، خطوط اصلی کاری را از آنها یاد می گیرند
سعید رستمی: مقام معظم رهبری(مد ظله العالی)، در دیدار مورخ 20/4/94 و در جمع صمیمی دانشجویان، فرمایشات مهمی در خصوص اوضاع فرهنگی دانشگاه ها بیان داشتند که تاکنون از ایشان کمتر شنیده شده بود.
تأسف بار اینکه کار به جایی رسیده است تا رهبر معظم انقلاب را وادار می¬کند شخصاً موضع بگیرند و از وضعیت موجود فرهنگی دانشگاه¬ها انتقاد کنند. انتقادات معظم له از وضعیت برخورد صورت گرفته با بورسیه ها، انقدر برای رسانه¬ها جذاب بود که باز هم این فرهنگ بود که مظلوم ماند؛ و این در حالی است که فرمایشات حضرت آقا در خصوص فرهنگ، به ویژه عبارت «هر دو وزیر محترم علوم و بهداشت مورد اعتماد من هستند اما باید مراقبت کنند که افرادی در زیر مجموعه آنها، دانشجویان را با برخی کارها و برنامههای غلط، از گرایش انقلابی و اسلامی و معنویت دور نکنند»، طولانی تر از فرمایشات ایشان در خصوص بورسیه ها بود و این موضوع، مسئولیت دانشجویان ارزشی و انقلابی دانشگاه ها را دوچندان می کند.
بدیهی است مخاطب عبارت افرادی که می توانند دانشجویان را با برخی کارها و برنامه های غلط، از گرایش انقلابی و اسلامی و معنویت دور کنند، معاونان و مدیران فرهنگی وزارت علومند که معاونان و مدیران فرهنگی دانشگاه ها، خطوط اصلی کاری را از آنها یاد می گیرند.
اما چرا کار به اینجا رسیده است؟ چرا که در برخی از دانشگاه ها مانند دانشگاه مازندران، رقص و آواز علنی و مختلطی در مراسم جشن فارغ التحصیلی برگزار می شود؛ در دانشگاه فردوسی مشهد، معاون فرهنگی دانشگاه که از نزدیک ترین یاران و افراد تأثیرگذار بر معاون فرهنگی وزارت علوم است، اجازه برگزاری کنسرت مختلط را صادر می کند، معاون فرهنگی وزارت علوم و مدیران زیرمجموعه اش از اخلاق و ادب دانشجویان به عنوان شاخصه های اصلی فرهنگی یاد می کنند و انگار نه انگار که مسئولیت امورات مذهبی و تربیتی در دانشگاه ها نیز به ایشان واگذار شده است؛ و از همه بدتر، کتابی چاپ می کنند که تماماً با مبانی سکولار نوشته شده و در آن حتی، به ساحت مقدس حضرت امام خمینی(ره) هم جسارت کرده و ایشان را فردی با تمایلات سلطه گری از سالها قبل معرفی می کنند!
مشکل کار اینجا است که تیمی که در وزارت علوم مستقر بوده و مسئولیت پیشبرد اهداف فرهنگی انقلاب اسلامی و اجرای سند دانشگاه اسلامی را بر عهده دارند، اعتقادی به این سند ندارند و تعریفی که از فعالیت فرهنگی در دانشگاه ها ارائه می کنند، نه نمازخوان کردن دانشجویان و مسائلی از این قبیل، بلکه صرفاً افزایش فرهنگ فعالیت های علمی(مثلاً تقلب نکردن، توهین نکردن به اساتید و ...) است!
امید است وزیر محترم علوم، بر اساس قولی که به نمایندگان مجلس مبنی بر عدم استفاده از فتنه گران داده است، معاونت فرهنگی وزارت علوم را از لوث وجود فتنه گران پاکسازی کند تا مشکلات فرهنگی وزارت علوم و دانشگاه ها، توسط مدیرانی دلسوز مبانی انقلاب و نه مدیران زمان معین و خانیکی برطرف شوند.
بدیهی است تا این تیم در وزارت علوم حضور دارند، هیچ گونه اقدامی واقعی برای افزایش دینداری دانشجویان انجام نخواهند داد و اگر هم اقدامی انجام دهند، تبلیغاتی و برای کاهش فشارها بر خود و نه اقدامی واقعی است که اثرات ملموس در دانشگاه ها داشته باشد.
[1] برای اطلاعات بیشتر در این خصوص و آشنایی با طرز فکر سکولار مقامات معاونت فرهنگی وزارت علوم، سراسر کتاب «سیاستگذاری فرهنگی و آموزش عالی، چالشها و راهکارها»، اثر انتشارات پژوهشکده مطالعات فرهنگی و اجتماعی وزارت علوم در پاییز 93 را مطالعه فرمائید.
در این باره بخوانید: گزارشی از وضعیت این معاونت با استناد به خلاصه کتاب «سیاستگذاری فرهنگی و آموزش عالی؛ چالش ها و راهکارها»
انتهای پیام/
توجه!