یک ماه بیشتر است که از حادثه مزاحمت برای دانشجویان در جاده دانشگاه پیام نور علی آباد کتول می گذرد و آن ها هنوز بر سر دو راهی انتخاب یک راه مانده اند. دو راهی که هر دوی آن خاکی و بی چراغ و ناامن است و انتخاب از میان این بد و بدتر برای دانشجویان سخت و دلهره آور.

به گزارش دانشجوسلام؛ به نقل از زرین نامه دانشگاه پیام نور شهرستان علی آباد کتول در سال ۸۵ تاسیس و ساختمان اصلی آن در سال 93 به بهره برداری رسید. این ساختمان چند صد متر مانده به شهر و در قسمت جنوب شرقی فاضل آباد یعنی میان زمین های کشاورزی بنا شد و دانشجویان به شوق تحصیل در محیط نو ساز و جدید وارد این واحد دانشگاهی شدند، دانگشاهی که اگر چه ساختمانش نوساز شده بود، اما جاده هایش خاکی و آسمان بی چراغش هنوز ترس و وحشت را هنگام عبور، همراه دانشجویان می کند.

این واحد دانشگاهی دو راه دسترسی دارد، یکی کوتاه تر و دیگری طولانی تر است. راه طولانی تر که از جنب جایگاه سی ان جی شرقی فاضل آباد می گذرد، راه رسمی و مورد تایید مسئولین دانشگاه است اما شرایط ویژه تری نسبت به راه نخست ندارد و از این رو مسیر نخست یعنی همان راه کوتاه تر که از کنار پارکینگ خودروهای اسقاطی هم می گذرد، بیشتر مورد استقبال دانشجویان قرار گرفته است.

دانشجویان معتقدند حداقل مزیت این راه، زودتر تمام شدن دلهره هایشان برای رسیدن به جاده اصلی است.

یکی از دانشجویان می گوید: چند وقت پیش نا امنی جاده سبب شد چند فرد لاابالی به خود جرأت داده و به دانشجویی سوء قصد کنند که عوامل دانشگاه در مواجهه با این اتفاق تنها اطلاعیه ای روی دیوار این واحد نصب کردند مبنی بر اینکه «قابل توجه دانشجویان محترم؛ به اطلاع می رساند که تردد قانونی از کنار پمپ سی ان جی می باشد و هرگونه تردد از مسیرهای دیگر غیر قانونی بوده و مسئولیت خطرات احتمالی بر عهده شخص دانشجو می باشد».

این در حالی است که راه و امنیت آن از مهمترین عوامل رشد و پیشرفت در هر کشور است و حال اگر این راه به یک دانشگاه منتهی شود که آینده سازان کشور از آن بیرون می آیند، این مهم دو و بلکه صد چندان می شود.

اگر چه این مهم برای همه به اثبات رسیده، اما جاده دانشگاه پیام نور شهرستان علی آباد کتول در وسط زمین های کشاورزی، جایی که خط نفت هم از کنارش می گذرد و آن نیز یکی از بهانه ها شده که بعد از گذشت این سال ها، هنوز راه دسترسی به آن نه آسفالت شده، نه چراغی و نه سرویسی برای حمل و نقل دانشجویان دارد.

حال بیش از یک ماه از آن حادثه می گذرد و همچنان آن اطلاعیه روی دیوار کنار درب ورودی دانشگاه خود نمایی می کند، اما هنوز جاده مورد تایید دانشگاه خاکی و خالی از چراغ هایی برای روشن کردن مسیر تردد دانشجویان در غروب است. هیچ سرویسی نیز برای حمل نقل دانشجویان در این مسیر وجود ندارد و همین امر سبب شده بسیاری از دانشجویان هنوز همان مسیر اول را که آن هم بی خطر نیست را به دلیل کوتاه تر بودن مسیر انتخاب کنند.

تصاویری از جاده اصلی دانشگاه که از کنار مرکز سی ان جی فاضل آباد می گذرد

payamnoor1

payamnoor1

payamnoor1

payamnoor1

payamnoor1

payamnoor1

نصب پارچه نوشته توسط مسئولین دانشگاه پس از وقوع حادثه برای دانشجویان در مسیر تردد

payamnoor1

تصاویری از محیط اطراف دانشگاه پیام نور علی آباد کتول در وسط زمین های کشاورزی

payamnoor1

payamnoor1

payamnoor1

تصاویر/ راه کوتاه تری که از کنار پارکینگ خودروهای اسقاطی می گذرد

payamnoor1

payamnoor1

payamnoor1

payamnoor1

payamnoor1

گزارش و عکس: نرگس تجری

انتهای پیام/

نوشتن دیدگاه

توجه!

نظراتی را که حاوی توهین یا افترا است، منتشر نمی شود.
نظرات شما پس بررسی توسط مدیریت سایت نمایش داده میشود


تصویر امنیتی
تصویر امنیتی جدید