رئیس هیئت نظارت بر انتخابات استان افزود : بر اساس آخرين پژوهشهاي انجام شده در دفتر هیئت نظارت به اين نتيجه رسيديم كه از انتخابات 88 تا 96 ، ميزان مشاركت مناطق مرفه در شهر گرگان ، رو به تزايد است.
به گزارش دانشجوسلام ؛ كارگاه هم انديشي نخبگان نظارتي استان گلستان با حضور اساتيد حوزه و دانشگاه در سالن اجتماعات دفتر نظارت و بازرسي انتخابات استان گلستان برگزارشد.
عیسی غلامی مسئول دفتر هیئت نظارت بر انتخابات استان گلستان در آیین افتتاحیه این کارگاه آموزشی در خصوص چالش های انتخاباتی اظهار کرد : 12 چالش انتخاباتی توسط ما احصاء شده و ما از اساتید دانشگاه و نخبگان درخواست داریم تا برای حل این چالش ها هم اندیشی نموده و راهکار علمی ارائه کنند .
غلامی افزود : بر اساس آخرين پژوهشهاي انجام شده در دفتر هیئت نظارت بر انتخابات استان گلستان به اين نتيجه رسيديم كه از انتخابات 88 تا 96 ، ميزان مشاركت مناطق مرفه در شهر گرگان ، رو به تزايد است و ميزان مشاركت مناطق متوسط و مستضعف در انتخابات ،از سال 88 تا 96 رو به كاهش است .
وی تصریح کرد : علت كاهش ميزان مشاركت در مناطق متوسط و مستضعف در گرگان ، مي تواند حل نشدن مشكلات و معضلات اقتصادي و اجتماعي فرهنگي باشد .
رئیس شورای نگهبان استان گلستان خاطرنشان کرد : جبهه استكبار ، براي مقابله با انقلاب اسلامي در داخل ايران ، چهار راهبرد را طراحي نموده ودر حال اجراست .
غلامی "نفوذ" ، "تغيير افكار و باورهاي عمومي" ، "شرطي كردن مردم ايران نسبت به تحريم ها"،"حمايت از يك جريان سياسي غرب باور ، واداده و مرعوب" را راهبردهاي چهارگانه غرب در داخل ايران خواند .
وی از نخبگان نظارتي تقاضا کرد : با تبيين راهبرد هاي مذكور در مراكز علمي و در بين آحاد مردم راههاي مقابله با آن راهبرد ها را تبيين و تشريح نمايند.
گفتنی است در این کارگاه اساتيد این حوزه در كارگروه هاي تخصصي ،سازماندهي شده و پيرامون موضوعات انتخاباتي بحث و تبادل نظر نموده و در پايان گارگاه نتايج بررسي و نقطه نظرات تخصصي خود را بيان كردند.
انتهای پیام/گلستان ما
توجه!