نمایندگان ستاد روحانی،جهانگیری، رییسی،قالیباف و میرسلیم در مناظره دانشجویی که در دانشگاه منابع طبیعی برگزار شد شرکت کردند و به بیان دیدگاههای خود پرداختند.
به گزارش خبرنگار «دانشجو سلام» مناظره انتخاباتی با حضور نمایندگان کاندیداهای ریاست جمهوری به همت بسیج دانشجویی دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی گرگان در تالار خلیج فارس برگزار شد.
در این مراسم نمایندگان هریک از کاندیداها به بیان ویژگی و شاخصه کاندیدای مورد نظر خود در مورد مسائل گوناگون پرداختند.
احسان مکتبی به نمایندگی از حسن روحانی در پاسخ به این پرسش چه نظری در رابطه با ریزشهایی که در انقلاب صورت گرفت دارد گفت: این سوالی کلی است و باید مشخص شود ریزش
در چه چیز داشتیم! آیا کسی که طبق اصول و از راه مشروع سرمایه ای کسب کرد و ثروتنمد شده است را باید جزو ریزشهای انقلاب بدانیم!
وی گفت: اختلاف عقیده از زمان حضرت امام بوده است و نباید امروز این مسئله باعث جداشدن عده ای از انقلاب گردد.
دین مستمسک بازیهای سیاسی نشود
مکتبی افزود: نباید دین و اسلام را مستمسک جریانات سیاسی قرار دهیم و باید به این نکته توجه شود که ریزشها منفی هستند یا مثبت؟
سید قاسم کیاموسوی که به نمایندگی از جهانگیری در این مراسم حضور داشت در این رابطه گفت: خداوند در قرآن انسانها را متفاوت آفریده است پس چرا عده ای در جامعه نمی خواهند این تفاوتها را ببینند!
با نگاه رحمانی ریزشها برطرف می شود
وی گفت: ریزشها به نفع نظام اسلامی نیست و دور شدن از نگاه رحمانی اسلام باعث ریزشها می شود و باید سعی شود تا با تمسک به آیین رحمانی پیامبر این اختلافات و گسستها را حل نمود.
عبدالله سلیمانیان نماینده رییسی نیز با بیان اینکه بسیاری از گروههای اصلاح طلب ریزش را قبول ندارند چرا که با بسیاری از آرمانها مخالفند.
وی گفت: امام فرمودند منتظری ساده لوح است و وی را عزل کرد اما این آقایان هنوز سنگش را به سینه می زنند در اینصورت چطور می توان مدعی بود این جریانات به ریزشها اعتقاد دارند!
جریانات از دو پهلوگویی بپرهیزند
نماینده ستاد رییسی گفت: در دوران اصلاحات توهینهایی به امام و اسلام و مقدسات شد و در آن زمان کتابهایی در رابطه با پلورالیسم دینی نوشته شد که اصلا هیچ موضع گیری ازسوی مسئولین نشد،حال شما از این آقایان از ریزش سوال می کنید معلوم است که به ریزش اعتقادی ندارند!
وی در پاسخ به نماینده روحانی که گفته بود با چه معیاری ریزشها سنجیده می شود گفت: معیار نظام اسلامی، قانون اساسی اندیشه امام ،حمایت از مستضعفین است آیا کسانی که با این معیارها ریزش پیدا کردند را شما قبول دارید یا هنور کسانی هستند که در این کشور سنگ آنان را به سینه می زنند؟!
کمیل خاکی نماینده قالیباف ، نیز گفت: ریزشها در انقلاب وجود دارد و ما با ریزش موافقیم وی گفت: در این سالها به نام آزادی دانشگاهها را سیاسی کردند اما آزادی واقعی در جامعه اتفاق نیفتاد.
به دروغگویان نمی شود اعتمادکرد
وی گفت: متاسفانه در این دولت شعار اعتدال سر داده شد ولی حتی در در سن وزرا نیز اعتدال را رعایت نکردند امروز در فرانسه رییس جمهوری 39 ساله برسر کار می آید ولی در این دولت حتی وزیر در این سن هم انتخاب نشده است حال چطور می شود به شعارها و قولهایی که در حمایت از جوانان و آزادی بیان گفته می شود اعتماد کرد!
نماینده ستاد قالیباف گفت: دولت متاسفانه وعدهایی در زمینه اشتغال و معیشت به مردم داد امام امروز شاهدیم هیچکدام از آنها عملی نشد!
سید حسن سیدی نماینده میرسلیم نیز نگاه به بیرون را از ضعفهای دولت روحانی دانست و گفت: این سوال جدی مطرح است که آیا ما می خواهیم به قانون تمکین کنیم یا خیر؟ آیا به اصل نظام معتقد هستیم یا خیر؟
نگاه به بیرون بزرگتری ضعف دولت
وی گفت: آیا انقلاب ما براساس قواعد غرب بوده است؟ که امروز می خواهیم اهداف انقلاب را براساس آرمانهای غربی به پیش ببریم؟
سیدی افزود: باید دید دولت در مورد وعده ها چطور عمل می کند؟ آیا اجرای برنامه ششم توسعه جزو اهداف و برنامه های دولت هست یاخیر؟ چرا که بسیاری از وعده های داده شده توسط کاندیداها بر اساس برنامه ششم است.
وی این باور وزیر دولت که باید از خارج کشور مدیر بیاوریم را مخالف آرمانهای نظام دانست و گفت: اگر اینطور می خواستیم عمل کنیم چرا انقلاب کردیم؟
در ادامه نماینده روحانی با بیان اینکه باید در گفتگوهای خود تسامح و تساهل را تمرین کنیم اظهار داشت: اگر واقعا مشکلات به این راحتی قابل حل بود چرا پس از40سال از شکل گیری انقلاب هنوز مشکلات در کشور وجود دارد؟
وی با اشاره به حمله به سفارت عربستان توسط افراد ی که امروز در ستاد قالیباف حضور دارند بیان داشت : آیا می خواهیم دولتی که در آن جاسوسان آمریکایی هستند روی کار بیایند؟
مکتبی با انتقاد از کلید واژه 4درصدی و 96درصدی این گونه عبارات را به ضرر منافع ملی خواند و افزود:باید منظومه ای به این قضایا نگاه کنیم و بدانیم سرانجام این سخنان به کجا ختم می شود!
شعارهای غیرعملی کاندیداها
قاسم کیا موسوی نماینده جهانگیری نیز گفت: شعارها و وعده هایی که به مردم داده می شود باید بر اساس منطق باشد و نباید با شعارهای عوام پسندانه مردم را فریب دهیم.
وی با توجه به صدق رفتارهای رییسی گفت: با وجود صداقت آقای رییس این سوال جدی از وی وجود دارد که با کدام برنامه می خواهید این اهداف را محقق کنید چرا که این وعده ها فقط موجب ناامیدی مردم و پابرهنگان خواهد شد.
عبدالله سلمانیان نیز با توجه به وعده های داده شده از سوی دولت و عمل نکردن آن توسط رییس جمهور گفت: روحانی به خدا پناه برده بود برای حل مشکلات ولی امروز شاهدیم که به آن وعدها عمل نشد.
با وزیر میلیاردی کشور اداره نمی شود
وی گفت: با وزرای میلیاردی نمی توان مشکلات جامعه را حل کرد چرا که این حکومت به نام اسلامی است نه لیبرال دموکراسی.
نماینده ستاد رییسی افزود: پیروی از خط امام تنها به لقلقه زبان نیست و اگر به قانون اساسی و آرمانهای انقلاب معتقدیم باید در عمل نشان دهیم .
کمیل خاکی نیز دولت روحانی را دولت سانسور دانست و گفت: مردم دیگر به کسانی که به چشم مردم نگاه می کنند و دروغ می گویند اعتماد نمی کنند .
تبرئه کردن دولت از ضعفهای برجام
نماینده جهانگیری در مورد تاثیر برجام اظهار داشت: برجام یک قراد داد ملی است و هر نقاط ضعف و قوت که داشته باشد تمام مجموعه نظام در آن دخیل است و تمام این مراحل با نظارت رهبری انجام شد.
نماینده ستاد رییسی در پاسخ به اظهارات کیاموسوی با نشان دان کتابچه ای در مورد ایرادات برجام گفت: متاسفانه در برجام به توصیه های رهبری عمل نشد و در بسیاری موارد با وجود تذکرات صریح ایشان تیم مذاکره کننده برخلاف آن عمل کرد از اینرو بهتر است دولت به جای فرافکنی اشتباهات خود را بپذیرد.
مکتبی نیز با انتقاد از به کار گیری واژهای مقدس برای تبلیغات گفت: اگر در جایی و در ستادی کسی به ائمه توهین کرد نباید این مستمسک جریانات قرار گیرد چرا که توهین کار انسانهای بی عقل است و هر فردی این چنین عمل کند مطمعنا کاری غیر اخلاقی و غیر عقلانی کرده است.
اعتراف کنید نمی توانید نه اینکه نمی شود
حامد کمیلی نیز وعده های داده شده توسط قالیباف را بر اساس برنامه ششم توسعه و توانمدیهای اجرایی و مدیریتی وی دانست و گفت: روحانی و نمایندگانشان به جای این که بگویند نمی شود بگویند نمی توانیم.
توجه!