تعهد و احساس مسئولیت دختران و پسران در ازدواج مهم تر از سن و کار آنان است چرا که این مسئله در ازدواجهای دانشجویی ثابت شده است و باید اعتماد و صمیمیت در زندگی بیش از هر چیز دیگر ارجحیت داشته باشد و نباید گوشی و فضای مجازی باعث بوجود آمدن حریم خصوصی در زن و شوهر شود.
به گزارش خبرنگار «دانشجو سلام » حمید صادقیان استاد روانشناسی و مشاوره خانواده در گفتگو با خبرنگار ما در خصوص تاثیر فضای مجازی بر خانواده گفت: استفاده از فضای مجازی فی النفسه مشکل ندارد ولی متاسفانه باید گفت اعتیاد به آنلاین بودن شبکه های اجتماعی، و درگیر بودن کانالاها ی شبکه اجتماعی و گروهها از مضرات این فضا می باشد که باید خانوادها آموزش لازم را در استفاده درست از آن ببرند.
صادقیان گفت: گوشی نباید حریم خصوصی افراد خانواده قرار بگیرد و این یک معضل است که در بین زن و شوهر ها وجود و می بایست در خانواده زمان استفاده از گوشی و شبکه های اجتماعی مشخص باشد.
وی افزود: تهاجم فرهنگی که امروز خانواده ها را تهدید می کند بیشتر متوجه زنان و دختران جامعه می باشد به طوریکه برخی خانواده ها آنچنان خود را در گیر شبکه های اجتماعی کرده اند که اصل زندگی خود را فراموش کرده و دچار طلاق عاطفی شده اند.
صادقیان، داشتن سواد رسانه ای و آشنایی با فضای رسانه ای را از ضروریات دانست و تصریح کرد: ضروری است که مادران به عنوان مرکز ثقل خانواده همت کنند تا به این گونه مهارت ها دست یابند.
این مشاور خانواده افزود: تمام نهادهای فرهنگی، از جمله وزارت ارشاد، سازمان تبلیغات، مدارس و آموزش و پرورش باید در راستای مهارت آموزش به خانواد ه ها عمل کنند.
وی گفت: اتفاقات و قربانیان فضای مجازی نشان از این دارد که دستگاههای اجرایی در این زمینه خوب عمل نکرده اند و همه موظف اند سطح سواد رسانه ای جامعه را بالا ببرند و در این صورت است که می توانیم با نقشه های آنان مقابله کنیم.
این استاد مشاوره خانواده همچنین یکی از راههای مقابله با تهاجم فرهنگی را ازدواج به موقع جوانان دانست و گفت: تعهد و احساس مسئولیت دختران و پسران در ازدواج مهم تر از سن و کار آنان است چرا که این مسئله در ازدواجهای دانشجویی ثابت کرد که با وجود سن پایین و نداشتن کار مناسب این ازدواجها موفق بوده است و می تواند الگویی مناسب برای جامعه باشد.
انتهای پیام/
توجه!