دانشکده مائده به عنوان یکی ار مراکز دانشگاهی فنی حرفه ای که کار آفریتی در آن اهمیت دارد تلاش می کند تا در حوزه اشتغال نقش خویش را به خوبی ایفا نماید که یکی از راههای آن برگزاری نمایشگاه مد ولباس برای عرضه محصولات دانشجویان می باشد
به گزارش خبرنگار «دانشجو سلام» مراسم اختتامیه سومین جشنواره مد و لباس ایرانی اسلامی صبح امروز در دانشکده فنی حرفه ای گرگان برگزار شد.
نفیسه تجری رییس دانشکده مائده درسخنانی مهمترین هدف از برگزاری این مراسم را تقویت اقتصاد مقاومتی و تلاش برای ایجاد اشتغال پایدار و ایجاد بستر حضور زن در جامعه خواند و گفت: دانشکده مائده به عنوان یکی ار مراکز دانشگاهی فنی حرفه ای که کار آفریتی در آن اهمیت دارد تلاش می کند تا در این حوزه نقش خویش را به خوبی ایفا نماید.
تجری لباس را نشان دهنده شخصیت فرد دانست و در این رابطه افزود: لباسی که برتن می کنیم نشان دهنده شخصیت و هویت فرد است و هویت مهمترین اصل در تکوین شخصیت انسان است.
وی رنگ و مدل لباس را هم در نشان دادن اعتقادات و شخصیت افراد موثر دانست و تصریح کرد: وقتی فرد ایرانی لباس می پوشد باید بداند که چه لباسی و چه رنگی می پوشد و البته این مسئله تنها مختص زنان نیست چرا که مردان نیز به نوع آوری با پوششهایی به سبک ایرانی نیاز دارند.
وی زیبایی را خواسته اصلی همه زنان و دختران خواند و افزود: ارتقاء عفاف و حجاب به سبک دلنشین و زیبا که مورد قبول زنان و دختران گردد باید با فرهنگ و تمدن ما سازگاری داشته باشد.
رییس دانشکده مائده گفت:برگزاری اینگونه نمایشگاهها مسئله نمایشی نیست بلکه عمق هدف این جشنواره این است که در فرهنگ عمومی جامعه تاثیر گزار باشد.
وی مهمترین دغدغه ای که امروز در جامعه مطرح است را عفا ف و پوشش خواند و افزود: عفاف، پوشش مدل لباس مسائلی هستند که در جامعه مطرح می شود و همه به دنبال این هستند که چه بپوشند که زیبا به نظر آیند ،چه بپوشند که اصل شخصیت آنها زیر سوال نرود و چه سبک و رنگی بپوشند که در جامعه زیبا به نظر آیند از اینرو سبک لباس می تواند بستر رفتار اجتماعی فردی را ایجاد کند.
تجری افزود: وقتی رفتار اجتماعی انسان بستگی به لباس دارد پس چه بهتر است که تمدن و لباس خود را در هنر خویش نشان دهیم، و برای لباسی که نماینده شخصیت درونی ماست می بایست احترام بگذاریم.
انتهای پیام/
توجه!