دانشجوی نخبه و مخترع گلستانی توانست با کسب 30 مقام کشوری در بین دانشجویان خوش بدرخشد.
به گزارش خبرنگار«دانشجو سلام»،توسعه آموزش عالی یکی از پایه های توسعه پایدار است که نقش دانشگاهها نیز با تربیت نیروهای متخصص و کارآمد می توانند نقش بسزایی ایفا نمایند چرا که فارغ التحصیلان دانشگاهها باید به نیازهای جامعه پاسخگو باشند.
امروز کشورهای پیشرفته از راه فناوری و تولید علم توانسته اند به این مرحله دست پیدا کنند و با توجه به اینکه کشور ما نیز براساس سند چشم انداز توسعه باید تا چند سال آینده به عنوان پیشرفته ترین کشور در منطقه دست یابد از اینرو توجه به تجاری سازی و بومی سازی علم و فعال نمودن شرکت های دانش بنیان در این امر اهمیت ویژه ای برخوردار است.
در چند سال اخیر جوانان و مخترعین دانشجو با رویکرد ساخت ربات های پیشرفته توانستند قدم هایی در این مسیر بردارند.
یکی از این جوانان موفق ، سید مهدی حسینی دانشجوی ترم 3 حقوق می باشد که تاکنون توانسته در زمینه ساخت ربات های مسیر یاب پیشرفته حائز 26 مقام کشوری و دو مقام بین المللی شده است.
حسینی در گفت و گو با خبرنگار ما گفت: نخستین ربات مسیریاب ساده را در سال اول دبیرستان ساخته ام و در ابتدا بدلیل عدم پشتیبان مالی فعالیت خود را با ساخت ربات مسیریاب ساده شروع کردم ولی کم کم با حمایت اسپانسر ساخت ربات های دیگر از جمله مسیریاب پیشرفته، مسیریاب مانع، سنجش مکعب و سنجش بارکد رنگ را شروع نمودم و در مسابقات مختلف کشوری شرکت کردم.
این دانشجوی موفق افزود: برای ساخت یک ربات حدود یک میلیون و 200 هزار تومان هزینه لازم است.
حسینی کسب 2 مقام بین المللی در مسابقات فیس کاپ کاشان، کسب 3 مقام کشوری در مسابقات شریف کاپ سال 94 دانشگاه صنعتی شریف، کسب مقام دوم مسابقات ربو کاپ دانشگاه آزاد اسلامی کرمانشاه از جمله موفقیت های خود عنوان کرد.
وی یادآور شد: آخرین بار در هفته گذشته در مسابقات ملی دانشجویی رباتیک خیام نیشابور توانستم چهار مقام(اول، سوم، چهارم و پنجم) را کسب نمایم.
این دانشجو تصریح کرد: توانایی ساخت یک ربات مسیر یاب پیشرفته در دو روز را دارم که برای ساخت این نوع ربات باید بیش از هزار خط برنامه نویسی شود.
انتهای پیام/
توجه!