رئیس پلیس فتای استان گلستان گفت: ایران پس از چین همراه کره و ژاپن دومین رتبه کاربری را در قاره آسیا داراست.
به گزارش خبرنگار«دانشجو سلام»؛ سرهنگ رجبلی امروز در همایش جوان و مدیریت فضای مجازی در تالار فخرالدین اسعد گرگانی آماری از تعداد کاربران فضای مجازی در ایران ارائه داد و گفت: در سال 1372 تعداد کاربران فضای مجازی 250 نفر، درسال 1381، 6 میلیون نفر (2.5 میلیون نفر دائم 3.5 میلیون نفر غیر دائم) و در سال گذشته این تعداد به 46 میلیون کاربر افزایش داشت.
وی تصریح کرد: ایران پس از چین همراه کره و ژاپن دومین رتبه کاربری را در قاره آسیا داراست.
سرهنگ رجبلی با اشاره به مهمترین جرائم فضای مجازی ایران خاطرنشان کرد: برداشت غیرمجاز از حساب های بانکی، هتک حیثیت و نشر اکاذیب، دسترسی غیر مجاز، کلاهبرداری رایانه ای ، تهدید، اخاذی و مزاحمت از طریق اینترنت، جرائم علیه مقدسات اسلامی و استفاده از پهنای باند مخابرات بصورت غیر مجاز از جمله جرائم فضای مجازی می بشاد.
رئیس پلیس فتای استان گلستان با بیان این مطلب که 4 سال از عمر پلیس فتا می گذرد اظهار کرد: در این حوزه ارگان ها و سازمان ها ورود پیدا نمی کنند و به یاری پلیس فتا نمی شتابند در صورتی که باید همه با هم دست جامعه را بگیریم و در این حوزه که با جنگ نرم دست و پنجه نرم می کنیم ورودجدی نمایند و دغدغه داشته باشند.
وی افزود: فرهنگ سازی و اطلاع رسانی، شناخت شیوه ها و شگردهای افراد مجرم از طریق جرائم و برخورد قانونی در فضای مجازی از اولویت های پلیس فتا است.
بالغ بر 50 درصد قربانیان فضای مجازی خود کاربران هستند
سرهنگ رجبلی متذکر شد: بالغ بر 50 درصد کاربران به دلیل عدم آگاهی و علم به فضای مجازی موجب قربانی شدن خود در این فضا می شوند.
وی با اشاره به دفتر مرکزی شبکه های اجتماعی در خارج از کشور اشاره کرد و گفت: برخی شبکه های با هدف جاسوسی از اطلاعات کاربران راه اندازی شده است و وارد حریم خصوصی اشخاص می شوند که آسیب جدی به جامعه وارد می کند.
رئیس پلیس فتای استان گلستان درپایان به برخی شبکه های مورد اعتماد اشاره کرد و شبکه داخلی گفتگو،هم میهن، افسران و شبکه های انارو BISPHON راکه از کشور مجوز گرفتند را جز شبکه های مورد اعتماد خواند.
انتهای پیام/
توجه!