آموزشگاه عالی جنگل و مرتع سال 1336،  پس از حدود 59 سال هم اکنون به درختی تنومند بنام دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی گرگان تبدیل شده است.

 به گزارش «دانشجو سلام»؛ درست یازدهم مهرماه 1336 نخستین  پایه های دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی با افتتاح آموزشگاه عالی جنگل و مرتع توسط وزیر کشاورزی وقت در گرگان پی ریزی شد. این آموزشگاه در سال 1355 به مدرسه عالی منابع طبیعی تبدیل گردید.

پس از پیروزی انقلاب شکوهمند اسلامی ایران، در سال 1358 با موافقت وزارت کشاورزی و وزارت علوم، مدرسه عالی به وزارت علوم ملحق گشت و زير پوشش دانشگاه مازندران به دانشکده منابع طبیعی تبدیل شد.

تا این زمان شش دوره جنگل داری ( 1338 تا1343)، چهار دوره فوق دیپلم جنگل و مرتع (1345 تا1358) و چهار دوره لیسانس ناپیوسته در سه گرایش جنگل، مرتع و حفاظت خاک (1354 تا 1357) فارغ التحصیل شده بودند.

پس از انقلاب فرهنگی و همزمان با بازگشایی مجدد دانشگاه ها و موسسات آموزش عالی در سال1361، در این دانشکده چهار گروه آموزشی شامل جنگل داری، مرتع و آبخیز، چوب شناسی و صنایع چوب و شیلات و محیط زیست تشکیل شد.

دانشکده منابع طبیعی گرگان در سال 1367 به مجتمع دانشگاهی علوم کشاورزی و منابع طبیعی ارتقاء یافت و از دانشگاه مازندران منفک، شد و در سال 1371 این مجتمع دانشگاهی به دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی تبدیل گردید و فعالیت اولین دانشگاه تخصصی کشاورزی و منابع طبیعی در ایران آغاز شد.

دانشجویان دانشگاه علوم کشاورزی گرگان در 107 رشته مشغول به تحصیل هستند

درحال حاضر در این دانشگاه 107 رشته تحصیلی شامل 36 رشته کارشناسی، 44 رشته کارشناسی ارشد و 30رشته دکترای تخصصی دایر است.

88% اعضای هیات علمی  دانشگاه منابع طبیعی دارای مرتبه استادیاری و بالاتر هستند

تعداد دانشجویان شاغل به تحصیل حدود 4954 نفر است که 1745 نفر ( 141 نفر دکترا و 1604 نفر کارشناسی ارشد) یعنی 35% آنها دانشجوی تحصیلات تکمیلی می باشند و که زیر نظر 145 استاد مشغول به تحصیل هستند.

پ هفده نشریه تخصصی به صورت منظم و ادواری در این دانشگاه منتشر می شود، پکه از این میان یازده نشریه دارای درجه علمی _ پژوهشی، یک نشریه ثبت شده در اندکس ISI و یک نشریه با درجه علمی _ ترویجی می باشد.

توسعه تحصیلات تکمیلی، توسعه دوره های میان رشته ای، تقویت آزمایشگاه های تحقیقاتی، افزایش انتشارات علمی و پژوهشی، بهبود کیفیت آموزش، ارتقاء فعالیت های فرهنگی و آموزشی، افزایش کیفیت خدمات رفاهی، توسعه روابط علمی و فرهنگی با دانشگاه های داخل و خارج و  افزایش فضای کالبدی از مهم ترین برنامه های آتی این دانشگاه است.

انتهای پیام/

نوشتن دیدگاه

توجه!

نظراتی را که حاوی توهین یا افترا است، منتشر نمی شود.
نظرات شما پس بررسی توسط مدیریت سایت نمایش داده میشود


تصویر امنیتی
تصویر امنیتی جدید