جمعی از دانشجویان دانشگاه شهید رجایی در نامهای به فانی نوشتند: از آموزش و پرورش بعید است که با اجبار فارغ التحصیلی ۸ ترمه دانشجویان دبیری ورودی ۹۱ و از طرفی با اعمال فشار از طریق قانون محرومیت حقوق و مزایا در ترم نهم، بخواهد کیفیت تربیت معلمان آینده این مملکت را کاهش دهد!
به گزارش «دانشجو سلام»به نقل از خبرگزاری دانشجو، جمعی از دانشجویان دانشگاه تربیت دبیر شهید رجایی تهران در نامه ای به فانی، وزیر آموزش و پرورش
متن نامه به شرح زیر است:
یکی از چیزهایی که در آموزشو پرورش خیلی مهم است، همین دانشگاه فرهنگیان است؛ همین که این جوانهای عزیزمان، [یعنی] دانشجومعلّمها، آنجا هستند. این بسیار مهم است. هرچه میتوان باید برای این مجموعه سرمایهگذاری در توسعهی کمّی و کیفی کرد؛ با همان معیارهای متعالی که برای معلّم لازم است.
مقام معظم رهبری ۱۳۹۵/۰۲/۱۳
جناب آقای دکتر فانی؛ وزیر محترم آموزش و پرورش کشور
سلام علیکم
گویا سریال مشکلات دانشجویان دبیری دانشگاه تربیت دبیر شهید رجایی تهران در دولت محترم یازدهم کماکان ادامه دارد. هنوز از جریان عدم پرداخت معوقات چندماهه دانشجویان دبیری ورودی 93 فارغ نشده بودیم که مساله ابلاغیه وزارت محترم آموزش و پرورش ـ مبنی بر ضرورت فارغ التحصیلی 8 ترمه دانشجویان دبیری ورودی 91 ـ به سریال مشکلات دانشجویان این دانشگاه اضافه شد.
قابل ذکر است که این ابلاغیه آموزش و پرورش با تعداد واحدهای درسی تعیین شده برای دانشجومعلمان (حداقل 170 واحد) هماهنگ نیست و قطعا اجرای آن، با نادیده گرفتن کیفیت آموزشی و حقوق دانشجویان قابلیت تحقق دارد.
اطلاع یافته ایم که مسئولان محترم دانشگاه شهید رجایی در این راستا در نظر دارند با ارائه غیر قانونی و بیش از حد مجاز واحدهای درسی در ترم تابستان 95 (ارائه 6 واحد غیر دبیری، 6 واحد دبیری حضوری و 4 واحد دبیری مجازی؛ جمعا 16 واحد) و همچنین بدون ارائه امکانات رفاهی (خوابگاه و غذا و...) و اقدام به اخذ وجه برای ارائه دروس صلاحیت دبیری ـ درحالی که طبق قانون باید به صورت رایگان ارائه شوند ـ جهت فارغ التحصیلی 8 ترمه دانشجویان دبیری ورودی 91 این دانشگاه تدبیر کنند!
این درحالی است که علت باقی ماندن بیش از اندازه این دروس، عدم ارائه مناسب و به موقع واحدهای درسی مربوطه از طرف مسئولان ذیربط دانشگاهی بوده؛ نه قصور دانشجویان. عجیب تر آن که مسئولان دانشگاه در نظر دارند دروس صلاحیت دبیری را «به صورت مجازی» و با کمترین کیفیت ممکن و همچنین دریافت هزینه ارائه دهند!
باتوجه به این اقدامات به نظر می رسد علیرغم تاکیدات مقام معظم رهبری بر اهمیت وافر تربیت نیروهای متعهد خدمت دبیری به صورت تخصصی و نقش مهم دانشگاه های تربیت دبیر در پرورش این نیروها، این مساله برای اعضای محترم هیات دولت تدبیر چندان حائز اهمیت نباشد و صرفا فارغ التحصیلی هرچه زودتر دانشجویان به بهای دعوت و سوق دادن دانشجویان به اقدامات غیرقانونی و همچنین عدم توجه به کیفیت ارائه دروس صلاحیت دبیری، اهم موارد باشد!
جناب آقای دکتر فانی!
از وزارت آموزش و پرورش بعید است که با اجبار فارغ التحصیلی 8 ترمه دانشجویان دبیری ورودی 91 و از طرفی با اعمال فشار از طریق قانون محرومیت حقوق و مزایا در ترم نهم برای دانشجویان متعهدخدمت، بخواهند کیفیت تربیت معلمان آینده این مملکت را کاهش دهند!
در این راستا ما جمعی از دانشجویان دانشگاه تربیت دبیرشهید رجایی تهران در صدد پیگیری جدی شرایط تحصیلی دانشجویان ورودی 91 بوده و خواهان تغییر این رویه و مجاز کردن ترم نهم تحصیلی ـ ضمن برقرار بودن تمامی حقوق و مزایا اعم از دریافت حقوق، احتساب سابقه دبیری، بیمه و... که سال های گذشته نیز مرسوم بوده است ـ برای دانشجو معلمان هستیم و با اعمال هرگونه اقدام غیرقانونی و کمرنگ ساختن کیفیت و اهمیت پرورش نیروهای تعهد خدمت دبیری مخالفت می کنیم و بدین منظور از هیچ گونه کوششی دریغ نخواهیم کرد.
و السلام علی من اتبع الهدی
جمعی از دانشجویان دبیری ورودی 91 دانشگاه تربیت دبیر شهید رجایی تهران
رونوشت به:
وزارت علوم، تحقیقات و فناوری کشور
انتهای پیام/
توجه!