مسئول بسیج دانشجویی استان گلستان اردوهای جهادی را از بزرگترین فعالیت های جریان ساز فرهنگی در کشور خواند.
به گزارش خبرنگار «دانشجو سلام»؛علی لشکربلوکی مسئول سازمان بسیج دانشجویی استان گلستان عصر امروز در کارگاه آموزشی رسم هجرت تابستان 94 که در دانشگاه آزاد گرگان برگزار شده بود، گفت: جهاد به کاری گفته می شود که با همت و توان مضاعف و باور و ایمان عمیق قلبی به خود و خدا صورت بگیرد که نتایج ماوراطبیعتی خواهد داشت مانند مقابله جهادی ملت سوریه در برابر تروریست های داعش با آن پشتوانه نظامی که هر تحلیل گری اگر بخواهد نظر کارشناسانه بدهد قطعا می گوید این قدرت نظامی حتما پیروز میدان خواهد بود اما «جهاد» این معادله را به هم زد.
وی علاوه بر نتایج فرامادی و الهی که جهاد در پی دارد به دیگر اثرات مثبت فعالیت جهادی به خصوص در اردوهای جهادی دانشجویان بسیجی در مناطق محروم اشاره کرد و عنوان داشت: جهاد به انسان کمک می کند تا توان های بالقوه خود را که تا کنون از آنان بی اطلاع بوده پی ببرد که مصادیق آن را در رفتار و گفتار بسیاری از جهادگران دانشجو پس از اتمام اردو می توان مشاهده کرد.
لشکربلوکی با بیان اینکه خودشناسی مقدمه خداشناسی است، تصریح کرد: دانشجویان جهادگر حین سامان بخشی به کمبودهای عمرانی و اعتقادی در مناطق محروم موفق مدارجی از خودشناسی را طی کرده و به بسیاری از مراتب خداشناسی فائق می آیند که همین امر اردوهای جهادی را در گروه بزرگترین فعالیت های فرهنگی جریان ساز در کشور قرار می دهد.
مسئول بسیج دانشجویی استان گلستان در ادامه به آسیب شناسی این اردوها پرداخت و در این باره ابراز داشت: بخشی از آسیب های جدی این عرصه مربوط به ضعف مبانی اندیشه ای افراد حاضر در گروه بر می گردد که از آن میان می توان به تنبلی و ایمان ضعیف به خدا و عدم باور قلبی به توانایی های فردی اشاره کرد.
وی اضافه کرد: آسیب دیگر مربوط به هدف گذاری ناقص و عدم برنامه ریزی دقیق و قوی است که لازمه رفع آن شناسایی عرصه فعالیت و درک نوع مخاطبان فعالیت است.
لشکربلوکی مدیریت سلیقه ای و ذهنی و عدم مدیریت صحیح آموزشی و فرهنگی را نیز از دیگر آسیب های مهم اردوهای جهادی برشمرد و گفت: تمامی آسیب ها در نهایت موجب از بین رفتن اعتبارات و امکانات می شود که به این هدر رفت بیت المال باید در دنیا و آخرت پاسخ داد.
انتهای پیام/
توجه!