پرسش و پاسخ انتخاباتی امروز دانشگاه گلستان در حالی کلید خورد که با استقبال کمرنگ دانشجویان و غیبت کاندیداها همراه بود.

 

به گزارش خبرنگار«دانشجو سلام»، نشست انتخاباتی امروز دانشگاه گلستان در قالب«پرسش و پاسخ» دانشجویان با کاندیداهای دهمین دوره انتخابات مجلس شورای اسلامی حوزه گرگان و آق قلا در حالی برگزار شد که هیچگونه اطلاع رسانی از طریق نصب بنر و ... در محوطه دانشگاه انجام نشده بود و تعدادی معدودی از دانشجویان از طریق پیامک اطلاع رسانی شده بودند.

این نشست که با همکاری کمیته انتخابات شورای فرهنگی دانشگاه و اتاق فکر استان برگزار شد، برای دانشجویان جای سوال بود که چه چهره هایی پشت اتاق فکر استان و کمیته انتخابات دانشگاه جهت برگزاری چنین نشست هایی تصمیم می گیرند.

105

یکی از فعالان دانشجویی دانشگاه گفت: برای گرفتن مجوز سخنرانی برخی چهره های ارزشی و مطرح کشوری، دانشگاه کلی اما و اگر می آورد سنگ اندازی می کند و تا دقیقه نود هیات نظارت دانشگاه پاسخ نمی دهد و ما تکلیف خودمان را نمی دانیم که آیا این همایش برگزار کنیم یا دانشگاه کنسل می کند اما برای برگزاری چنین نشست هایی در عرض چند ساعت مجوز صادر می شود.

کاندیداهایی که دانشگاه را قابل ندانستند؟!!

این نشست انتخاباتی قرار بود ساعت 9 الی 12 برگزار شود که ساعت 10:07 با یک ساعت تآخیر شروع شد و این در حالی بود که سیستم صوتی نیز با این نشست سرناسازگاری داشت و ابتدای جلسه با مشکل مواجه شد.

106

بر روی سن تالار شهید مطهری دانشگاه 5 صندلی برای 5 کاندید به چشم می خورد که تا پایان جلسه 3 صندلی خالی ماند.

عباس علیخانی، موسی الرضا شاکری، سیدهادی حسینی، نورمحمد تربتی نژاد و محمدصابر ایرجی کاندیداهایی بودند که دانشگاه گلستان از آنان دعوت کرده بود در این نشست به سئوالات دانشجویان پاسخ دهند اما فقط عباس علیخانی و موسی الرضا شاکری در این نشست حاضر شدند.

در ابتدا نشست مصیب عباسی از اعضای هیئت علمی دانشگاه گلستان به عنوان کارشناس مجری 4 تایم زمانبندی شده را برای این دو کاندید مشخص کرد و گفت: در تایم نخست هر کاندیدا 7 دقیقه فرصت دارد که به معرفی خود و برنامه هایش بپردازند، 5 دقیقه بعدی به سوالی که در بسته سوالات تهیه شده است پاسخ دهند، در 7 دقیقه دیگر به سئوالات دانشجویان پاسخ داده و در پایان با پاسخ به سوال مشترکی که از سوی مجری مطرح شده است جلسه را خاتمه خواهیم داد.

103

کاندیدایی که خود را جوان ترین و با جسارت ترین کاندیدا معرفی کرد

در ابتدا موسی الرضا شاکری کاندیدا دهمین دوره انتخابات مجلس شورای اسلامی حوزه گرگان و آق قلا خود را به عنوان جوان ترین و با جسارت ترین کاندیدا معرفی کرد و در خصوص سوابق خود گفت: کارشناس ارشد مدیریت مالی، سوابق اجرایی دارم و در ساختمان سازی و سخت افزار و نرم افزار کامپیوتر تبحر داشته و از 18 سالگی فعالیت اقتصادی داشته و به مدت 5 سال با پست روابط عمومی، کارشناس عمران و مأمور بازدید کارمند شهرداری هستم.

وی در سخنان خود گفت: آنچه مرا وادار کرد کاندید شوم و خود را در معرض رأی مردم قرار دهم این است که صدای نسل جوان باشم و نگاه سنتی و محافظه کارانه به جوانان را تغییر دهم.

113

علیخانی خود را روستازاده ای معرفی کرد که با دانشگاهیان در ارتباط است

عباس علیخانی نیز به معرفی خود پرداخت و گفت: متولد روستای شمس آباد و فارغ التحصیل هدایتگری سیاسی از دانشگاه شهید محلاتی قم، ارشد مدیریت با گرایش دولتی و مدرس تفسیر و تدبر قرآن کریم در گلستان، مدرس سیاسی سپاه از سال 80 به بعد،16 سال سابقه فعالت در سازمان تأمین اجتماعی و در عرصه روابط عمومی مدیریت درمان استان مشغول خدمت هستم.

وی افزود: جوان منتخب در اجلاس ملی جوانان، جوان فعال و برگزیده در سال 87 را در کارنامه خود دارم.

به جوانان از منظر جوانان نگاه کنید

این کاندید در جمع دانشجویان گفت: من معتقدم به جوانان باید از منظر جوانان نگاه کرد، جامعه ما دچار تغییرات وسیعی شده است که هم شدت و هم وسعت دارد و دانش باید به مرحله اجرا در آید و همایش ها و نشست ها و ... دانشگاهی باید به مرحله اجرا و عمل در آیند تا از روزمرگی نجات یابیم.

در این نشست دانشجویان سوالات مختلفی از بحث اشتغالزایی، سرمایه گذاری در گردشگری و وضعیت کشاورزی و صنایع تبدلی گرفته تا میزان مسئولیت پذیری آنان و دارایی هایشان و ارزیابی دولت فعلی و حمایت دولت از شهدای مدافع حرم پرسیدند که هردو کاندیدا پاسخ خود را ارائه دادند.

دانشجویان از شاکری و علیخانی در مورد اینکه اصلاح طلب هستند یا اصولگرا و اینکه میزان درآمد ماهیانه آنان چقدر است پرسیدند و تاکید کردند که شفاف پاسخ دهند که هردو کاندیدا عنوان کردند ما مستقل هستیم.

وقتی پای درآمد ماهیانه کاندیداها به میان می آید

علیخانی در خصوص آخرین فیش حقوقی خود گفت: حقوق ماهیانه بنده 2 میلیون و 100 هزار تومان است و هزینه تبلیغات بنده کمترین عدد 2 رقمی است و تا انتهای تبلیغات خود کمتر از 20 تومان هزینه می کنم.

شاکری نیز در پاسخ به این سوال گفت: در آمد ماهیانه من 1 میلیون و 600 هزار تومان است از طرفی بخاطر سابقه کار در بازار درآمدهای دیگری نیز دارم، حداقل 2 هکتار زمین زراعی دارم و باغداری می کنم و دارای 3 واحد مسکونی می باشم، حتی به کمتر از مبلغی که آقای علیخانی گفت هزینه انتخاباتی بنده می باشد، در فضای مجازی سایت راه اندازی کردم وبیشتر ترجیح می دهم در فضای مجازی دیدگاه خود را در میان بگذارم.

دانشجویانی که دغدغه خود را آزادی افراد سیاسی عنوان می کنند!!

 110

دانشجویان از این دو کاندید مجلس در خصوص اینکه اگر به مجلس راه یافتید این دغدغه دانشجویان که آزادی افراد سیاسی از جمله کروبی و موسوی است پیگیری می کنید که علیخانی در پاسخ گفت: این سوال شما شفاف نیست و پاسخی نداد و بر مظلومیت گرگان تاکید کرد و اینکه مسائل مهمتری از این دغدغه شما نظیر نابرابری، مشکل ازدواج، اشتغال و تبعیض بین جامعه وجود دارد.

شاکری در پاسخ به این سوال سکوت کرد و به سوال دیگری در خصوص سهمیه شاهد پاسخ داد و گفت: من خودم فرزند شهیدم و کمترین استفاده از سهمیه شاهد می کنم اگر سهمیه شاهد را حذف کنید آیا می توان فرهنگ ایثار و شهادت را حذف کرد؟!! سهمیه باید در جای درستی باشد نه اینکه آنرا بلد کنیم و ننگی شود برای خانواده معظم شهدا.

انتهای پیام/

نوشتن دیدگاه

توجه!

نظراتی را که حاوی توهین یا افترا است، منتشر نمی شود.
نظرات شما پس بررسی توسط مدیریت سایت نمایش داده میشود


تصویر امنیتی
تصویر امنیتی جدید