دانشجوی نخبه دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی گرگان گفت: جوانان غربی باید بدانند که بازگشت تروریست به کشورهای آنان، نتیجه برخورد دوگانه با ترور و حمایت از تروریسم ها است و اسلام ارتباطی با تروریسم ندارد.
به گزارش خبرنگار «دانشجو سلام»؛مسعود جعفری شلمزاری دانشجوی دکتری دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی گرکان طی یادداشتی در خصوص نامه اخیر رهبری خطاب به جوانان غربی نوشت: مدت کوتاهی از حوادث لبنان و فرانسه می گذرد. حوادثی دلخراش و هولناک برای مردم کشورهای اروپایی. حوادثی که مردم را خانه نشین کرده و ترس حضور در مراسمات پرجمعیت را در دل اکثر مردم کشور های اروپایی برجسته ساخته است. هنوز بسیاری از خانواده های روسی غم از دست دادن عزیزانشان در هواپیمایی که در صحرای سینای مصر سقوط کرد را در دل دارند.
روزی نیست که گروه تکفیری داعش فیلمی از شیوه جدید شکنجه و قتل به فجیع ترین شکل ممکن منتشر نکند. نگاه ملتمسانه خلبان اردنی که زنده زنده در آتش سوزانده شد، سرباز سوری که با عبور تانک کشته شد، سربازانی که در قفس درون آب انداخته شدند و یا قلب سربازی که زنده از بدنش بیرون کشیده شد و چندین روش نسل کشی دیگر از جمله افتخارات گروهی مانند داعش است.
اتفاقات فرانسه تنها بخشی از زندگی روزمره مردم سوریه است
شکی نیست که هر دو دسته جنایات بالا مورد نفرت جمعی انسان ها است اما باید پرسید کدام دسته از این اتفاقات در رسانه های پر مخاطب دنیا بازتاب بیشتری یافت. در اتفاقاتی که در کشور فرانسه افتاد ده ها نفر کشته شدند اما این تعداد کشته تنها بخش کوچکی از زندگی روزمره در کشور سوریه است. دکتر بشار اسد رئیس جمهور کشور سوریه خطاب به فرانسوا اولاند گفت، چیزی که شما می بینید، 5 سال است که مردم سوریه با آن دست به گریبان اند.
ائتلاف ظاهری ضد داعش از اسلام در دنیا
تا زمانی که کشت و کشتار در کشورهای اسلامی و نفت خیز دنیا اتفاق می افتد، تلفات جنگی است اما وای به روزی که این کشتار گریبان گیر خود کشور های تروریست پرور شود. از دید آن ها کشت و کشتار در کشورهای اسلامی بر سر قدرت و پیاده کردن نظام مردم سالاری است .این تصویری است که بلوک ائتلاف ظاهری ضد داعش از اسلام در دنیا ارائه می دهند.
رویکرد دوگانه با ترور و تروریست به وضوح قابل لمس است. تروریست خوب از دید غرب، مبارز راه دمکراسی معرفی می شود و تروریست بد آن دسته از تروریست ها که با اهداف و برنامه های آمریکا سازگار نیستند. برای تروریست خوب سلاح می فرستند و برای تروریست بد ائتلاف ظاهری تشکیل می دهند.
گوش دنیا از این حرف ها پر شده!
جای تعجب دارد. آیا واقعا گوش دنیا از این حرف ها پر شده! در کدام یک از رسانه های غربی می توان اسلام را دین برادری و محبت دید. کدام فیلم هالیوودی مسلمان را فردی مهربان و نوع دوست معرفی می کند. در بسیاری از فیلم های ساخته شده، مسلمانان افرادی ترسناک هستند که به تن خود و خانواده های خود جلیقه انفجاری می پوشانند و بدون هیچ گونه تمایزی در میان هم نوعان خود منفجر می کنند و این وظیفه قهرمان شکست ناپذیر فیلم های تخیلی آمریکایی است که دنیا را از شر مسلمانان خلاص کند! در کدام شبکه خبری خارجی سراغ دارید به جنگجویان داعش، تروریست خطاب کنند. آیا غیر از این است که همواره الفاظی مانند اسلام گرایان تند رو، جهادی ها و ... برای این تروریست های جانی به کار می رود.
دنیای امروزی غرب تمام تلاش خود را می کند تا اسلام را خطر معرفی کند و جهادگر را تروریست.
تبدیل جهادگر در دید دنیا به تروریست، انگیزه جهاد و دفاع از وطن را از مسلمانان خواهد گرفت. تمام تلاش غرب آن است که اسلام دین نفرت و خونریزی باشد و ذات جوان اروپایی همواره مایل به نابودی اسلام باشد. آثار این رویکرد را می توان در حمله به مساجد و مسلمانان پس از اتفاقات پاریس به وضوح قابل مشاهده است.
رسانه های خارجی همواره حقایق دستکاری شده و دلخواه سیاست مداران را به چشم و گوش مخاطبان خود می رسانند. چرا باید با اسلام مبارزه کرد؟ چرا باید اسلام ستیزی کرد؟
تا بحال دقت کرده اید که بسیاری از کشورهای اسلامی در عین حال منابع خدادای فراوانی نیز دارند. کمی آن طرف تر در کشور های آفریقایی، کشورهای مسلمانی با ذخایر عظیم نفت و گاز وجود دارند که آن ها نیز دچار آفت گروه های تندرو و تروریستی هستند که به اسم اسلام در حال کشتار مردم بی دفاع هستند. طبیعتا سلطه بر کشورهایی که دچار هرج و مرج اند ساده تر است.
تصاویر سلسله وار کامیون های داعشی که نفت کشورهای آفت زده عراق و سوریه را به کشورهایی نظیر رژیم صهیونیستی منتقل می کنند و آن هم با کمترین بسیار هزینه، می تواند شاهد این مدعا باشد.
جوانان غربی عروسک خیمه شب بازی سیاستمداران خود شده اند
از طرف دیگر، اسلام ستیزی می تواند حمله به کشورهایی که به قول آن ها در خطر اسلام گرایان تندرو هستند را تسهیل کند و زمینه حضور نیروی های نظامی کشورهای سلطه گر را فراهم آورد. تنفر از اسلام نه تنها مانع از حمله نمی شود بلکه پشتوانه فکری آن نیز خواهد بود. در یک جمله می توان گفت ذهن مردم و به ویژه جوانان غرب عروسک خیمه شب بازی سیاست و سیاست بازی شده است.
تهاجم بدون توقف غرب به اسلام در روز های اخیر به اوج خود رسیده است
تهاجم بدون توقف غرب به اسلام در روز های اخیر به اوج خود رسیده است. دلایلی که تا به اینجا در تحلیل بنده ارائه شده اند تنها بخش کوچکی در توجیه زمان بندی ارائه این نامه به جوانان غربی است.
آیا تلاشی از جانب کشور های داعیه دار اسلام برای نجات این دین از خطر افراط گرایی چه در کشورهای اسلامی و چه در کشورهای غربی صورت می پذیرد؟ طبیعتا امام خامنه ای (مد ظله العالی) به عنوان رهبر دنیای اسلام ضرورت دیده اند که با صدور نامه ای سرگشاده به جوانان کشورهای غربی، آنان را از خطر اسلام هراسی و اسلام ستیزی مطلع کنند و دلایل اصلی این هراس افکنی را معرفی کنند.
تحلیل گران کشورهای مخاطب نامه رهبر انقلاب،، این اقدام را بسیار مدبرانه و بر مبنای منطق توجیه کرده اند
نکات زیادی از این نامه قابل برداشت است. اول ارائه نامه از شبکه های اجتماعی نظیر تویتر است. دلیل اصلی این اقدام بی طرف نبودن رسانه های غربی در انتشار این نامه است. حتی خود تحلیل گران کشورهای مخاطب نیز، این اقدام را بسیار مدبرانه و بر مبنای منطق توجیه کرده اند زیرا بسیاری از شبکه ها و رسانه های خارجی با سانسور شدید این نامه می توانستند مانع از رسیدن مفهوم واقعی به مخاطبان شوند.
برخورد دوگانه غرب با تروریست و حمایت از آن دلیل اصلی پرورش تروریست است
نکته دیگری که از این نامه وزین قابل برداشت است، معرفی تروریسم به عنوان درد مشترک انسان ها است. برخورد دوگانه غرب با تروریست و حمایت از آن دلیل اصلی پرورش تروریست است. جوانان غربی باید بدانند که بازگشت تروریست به کشورهای آنان، نتیجه برخورد دوگانه با ترور و حمایت از آن ها است و اسلام ارتباطی با تروریسم ندارد.
از دید رهبر معظم انقلاب، تروریست نتیجه تحمیل فرهنگ غربی به جای فرهنگ اسلام
از دید رهبر معظم انقلاب، تروریست نتیجه تحمیل فرهنگ غربی به جای فرهنگ اسلام در راستای تحقق اهداف استثماری آن ها است. اسلام ریشه تروریست نبوده و نخواهد بود بلکه تحمیل و تهاجم فرهنگ غرب زمینه ساز تشکیل این گروه های هراس افکن است. شاهد اصلی آن نیز پیوستن گروه گروه از جوانان کشورهای به ظاهر متمدن به این گروه ها است. اگر واقعا فرهنگ این کشورها به فرهنگ کشورهای ستم دیده منطقه غالب است، چرا به راحتی جوانان اروپایی جذب این گروه ها می شوند و بر روی هموطنان خود آتش می گشایند. این نتیجه تهاجم به فرهنگ کشورهای دیگر توسط خود کشورهای مدعی مبارزه با تروریست است.
در این نامه از جوانان غربی دعوت شده تا با پرهیز از قضاوت های عجولانه و پیشداوری های کورکورانه از اسلام، به دنبال درک واقعی اسلام باشند و اسلام را جدای از خشونت و افراط، تحلیل و بررسی کنند. از جوان غربی درخواست شده تا به جای تعمیق شکاف ها به دنبال ترمیم آن ها باشند و پیوندی برادرانه میان فرهنگ ها ایجاد کنند.
چرا که پیوند واقعی فرهنگ اسلام و اروپا غیر از بهره وری و پیشرفت برای بشر نداشته و مسلمین همواره آغوش بازی بر روی انسانیت و برادری گشوده اند پس از آنان نیز دعوت می شود تا اسلام را با نگاه گرم و ذهن مملو از عطوفت بنگرند و تسلیم القای تعمدی رسانه ها نشوند. از آنان درخواست شده تا از آزار مسلمین به دلایل توجیه ناپذیر اجتناب کنند و نگذارند اهداف دشمنان هر دو تمدن، که همانان دشمنی اسلام و غرب است، به مقصور خود برسد.
نامه مقام معظم رهبری نوید بخش صلح و دوستی اسلام و مسلمین برای غرب است
به نظر می رسد نامه مقام معظم رهبری به عنوان رهبر جامعه اسلامی به جامعه غربی، نوید بخش صلح و دوستی اسلام و مسلمین برای غرب باشد و زمینه را برای تغییر نگاه جوانان و آینده سازان کشورهای دیگر به این دین مبارک فراهم آورد.
صدور نامه ای لطیف در این زمان خشن می تواند از برخورد نامناسب با جامعه مسلمین در کشور های اروپایی بکاهد
صدور نامه ای لطیف در این زمان خشن می تواند از برخورد نامناسب با جامعه مسلمین در کشور های اروپایی بکاهد و کمک کند تا جوانان غربی تحلیل مبتنی بر واقعیت از حقایق دنیای امروز داشته باشند. صدور این نامه افشار گر، دست بسیاری از رسانه های ترویج دهنده بذر کینه و دشمنی را برای جوانان غربی رو خواهد کرد و از دشمنی با اسلام و مسلمین از یک طرف کاسته و از پیوستن آن ها به گروه های تروریستی بکاهد.
انتهای پیام/
توجه!