سرپرست هماهنگی امور اقتصادی و توسعه منطقهای استان گلستان گفت: بخش کشاورزی دارای ظرفیتهای زیادی است که اگر از طریق تعامل سازنده و دانشبنیان دانشگاه و دستگاههای اجرایی دنبال شود، چیزی به نام فقر و بیکاری نخواهیم داشت.
به گزارش «دانشجو سلام»، علی مرگدری در جلسه هماندیشی ملی دانشگاه کارآفرین که در سالن خلیج فارس دانشگاه پردیس علوم کشاورزی و منابع طبیعی شهرستان گرگان برگزار شد، اظهار کرد: توانمندیهای زیادی در استان گلستان وجود دارد که هنوز از این ظرفیتها به درستی استفاده نشده و مغفول مانده است.
وی بر لزوم تعامل هر چه بیشتر برای دستیابی به توفیقات تاکید و تصریح کرد: از سال 1379 تحلیلهای اقتصادی در استان را بررسی کردیم و هر سال گزارش شده که وضع استان نسبت به پارسال بهتر بوده که جای این سوال باقیست، پس چرا درآمد سرانه مردم استان گلستان به نصف رسیده است
فعالیت دستگاههای اجرایی باید دانشبنیان شود
مرگدری با اشاره به اینکه در حوزه باور و برنامه باید مسائل را جدی گرفت، گفت: اگر به فرازهای سخنان مقام معظم رهبری در زمینه اقتصاد مقاومتی توجه کنیم، این تاکید وجود دارد که اقتصاد مقاومتی باید اجرایی شود نه اینکه روی برگه بماند و مغفول باشد.
سرپرست هماهنگی امور اقتصادی و توسعه منطقهای گلستان با اشاره به اینکه میانگین درآمد سرانه استان از 76 درصد به 47 درصد در سال 1391 تنزل پیدا کرده است، افزود: اگر کارمان درست بوده اکنون چرا به این نقطه رسیدیم، بنابراین حتما جایی از کار ایراد دارد.
وی با اشاره به مزیتهای پیش رو گفت: بر این اساس فعالیتهای دستگاههای اجرایی احصاء شد، دستگاهی که از 16 فعالیت چهار تای آن را انجام میدهد و مابقی مغفول مانده است، چگونه میتوان به توفیق در این دستگاه یا سازمان امیدوار بود.
مرگدری بر لزوم دانشبنیان شدن فعالیتها تاکید کرد و بیان داشت: بستر برنامه ششم توجه به اقتصاد مقاومتی است و در هشت فراز آن مقام معظم رهبری به علم و دانش و فراگیر شدن تاکید دارند.
همه مشکلات در سایه تعامل قابل حل است
سرپرست هماهنگی امور اقتصادی و توسعه منطقهای گلستان در پایان با اشاره به اینکه در حوزه صنعت با مشکل جدی مواجه هستیم، ابراز داشت: همه مشکلات در سایه تعامل قابل حل است.
انتهای پیام/
توجه!