فاطمه (س) ریحانه نبی مکرم اسلام در دفاع از ولایت و امام زمانش جان خود را را فدا کرد و در این راه به شهادت رسید.

امسال نوروز باستانی ایرانیان با ایام شهادت بانوی دو عالم ، دردانه نبی حضرت زهرا(س) متقارن شد و  نوروز فاطمی نام گرفت .

کشور ایران در نوروز رنگ عزا و ماتم گرفت و ایرانیان در عزای بانویی بی نام و نشان به سوگ نشسته اند و سال جدید را با یاد و نام بانو شروع کرده اند ، به امید آنکه بتوانیم منش و سیره فاطمه (س) را در جامعه پیاده کنیم و فاطمه وار زندگی نماییم.

چند روزی است خودم اینجا و دلم در کوچه های مدینه حیران است ، بدنبال خانه علی (ع) می گردد، آخه فرزندان فاطمه غریب هستند می خواهند شبانه مادر را تشییع و و در جایی مخفیانه به خاک بسپارند مگر می شود!!

آخه چرا، مادر در خواست می کند مراشبانه تشیع و مخفیانه به خاک بسپارید ، مگر مردم مدینه چه بر سر بانو آورده اند که دردانه نبی (ص) چنین در خواستی می کند، چگونه شانه های علی این غم هجران را تحمل کند ، باید مخفبانه و در سکوت شب بگریند و  مادر راتشییع و بخاک بسپارند که کسی نفهمد.

نمیدانم مدینه رفته اید یا نه، روی سخنم با کسانی است که مدینه رفته اند آری مطلب را گرفتی چی می خواهم بگویم.

بخدا قسم مدینه ناخودآگاه دنبال گمشده ای است و دیوانه وار دنبال می گردی ! مدینه حال و هوای غریبی دارد بگونه ای که بغضی سنگین همانند استخوانی در گلو گیر کرده است و دنبال بهانه ای است که از ته دل فریاد بزنی و از غم گمنامی قبر ریحانه نبی هر لحظه از هوش بروی ، آخه بچه مسلمانی، از راه دور آمدی مگر می شود قبر مادر را زیارت نکنی و بروی

وقتی کنار قبرستان بقیع ، روحانی کاروان میگه ممکن هست قبر زهرا(س) در قبرستان بقیع باشد یهو صدای شیون و ناله کل کاروان بگوش می رسد چنان ناله سوزناکی که بغض چند روزه ای که در مدینه بهمراه داری را می شکند و از ته دل با ناله در غم غربت بقیع اشک ریزان ندای یافاطمه یا فاطمه را زمزمه می کنی و از فرزندش مهدی (عج ا..) می خواهی هرچه زودتر ظهور کند و قبر  بی نشان مادرش را پیدا و قبله گاه عاشقان نماید.

وقتی مردم به استقبال ات می آیند و از مدینه و بانو ی دو عالم می پرسند چه جوابی داری ببگویی رفتیم مدینه چه سود ، دست خالی برگشتیم، نشانی از قبر گمشده مادر نیافتیم شرمنده ایم.

ریحانه نبی (ص) چنان مقام رفیع دارد که پیامبر (ص) فرمودند:" من از فاطمه بوی بهشت را استشمام می کنم"، از اینرو زنان مسلمان باید سیره و منش فاطمه (س) را در همسرداری، تربیت فرزند، دفاع از ولایت و... الگو خود در زندگی قرار دهند و با یاد و نام بانو زندگی و همسر و فرزندان خود را بیمه نمایند و فاطمه وار جامعه را بسازند.

انتهای پیام/

نوشتن دیدگاه

توجه!

نظراتی را که حاوی توهین یا افترا است، منتشر نمی شود.
نظرات شما پس بررسی توسط مدیریت سایت نمایش داده میشود


تصویر امنیتی
تصویر امنیتی جدید