یکی از اعضای هیئت علمی دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی گرگان موفق به تولید نانوسنسور هایی از نانوکاغذ سلولز باکتری و چاپ مقاله آن در مجله ACS NANO با ضریب تاثیر 12/9 شد.

به گزارش «دانشجو سلام»؛ دکتر حسین یوسفی عضو هیات علمی دانشکده مهندسی چوب و کاغذ دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی گرگان به عنوان همکار به اتفاق محققان دانشگاه اهواز و کشورهای اسپانیا و چک موفق به تولید نانوسنسورهایی از نانوکاغذ سلولز باکتری و چاپ مقاله آن در مجله ACS NANO با ضریب تاثیر 12/9شد.

وی تصریح کرد: هفت محقق دیگر در انجام این تحقیق از دانشگاه شهید چمران اهواز و کشورهای اسپانیا و چک نقش داشته و مقالات مربوطه با عناوین زیر در دو مجله ACS NANO, 9 (2015):7296-7305 (IF:12.9) و Biosensors & Bioelectronics, 74 (2015):353-359 (IF: 6.5) به چاپ رسیده اند.

عضو هیئت علمی دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی گرگان افزود: نانوکاغذ صفحه‌ای متشکل از نانوالیاف سلولزی متراکم است. نانوکاغذهای سلولز باکتریایی (BC) مورد استفاده در این مطالعه تولید داخل کشور بوده و از شرکت دانش بنیان نانو نوین پلیمر تهیه شده که از ویژگی‌های منحصر به فرد متعددی از جمله سازگاری زیستی، زیست تخریب‌پذیری، شفافیت نوری و پایداری حرارتی و مکانیکی بالا برخوردارند.

یوسفی هدف از انجام این پژوهش را معرفی نانوکاغذ سلولزی باکتریایی به عنوان یک بستر زیستی برای ساخت نانوسنسورهای شفاف نوری دانست و گفت:که نانوکاغذ سلولزی باکتریایی می‌توانند برای تولید کیت‌های تشخیصی کلینیکی، پاتولوژیکی و پزشکی با هدف تعیین و اندازه‌گیری انواع پارامترهای کلینیکی و عوامل بیماری‌زا به کار گرفته شوند.

انتهای پیام/

نوشتن دیدگاه

توجه!

نظراتی را که حاوی توهین یا افترا است، منتشر نمی شود.
نظرات شما پس بررسی توسط مدیریت سایت نمایش داده میشود


تصویر امنیتی
تصویر امنیتی جدید