رییس دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی گرگان گفت: دانشگاه کار آفرین و دانشگاه نسل سوم یکی از موضوعات مهم، اساسی و راهبردی وزارت علوم در دوره جدید است.
به گزارش خبرنگار«دانشجو سلام»:جلسه هم اندیشی درون دانشگاهی با موضوع «دانشگاه کار آفرین در کشاورزی و منابع طبیعی، چالشها و راهکارها»، روز گذشته ماه در محل تالار خلیج فارس دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی گرگان با حضور رییس دانشگاه، اعضای هیات رییسه و جمعی از اساتید و دانشجویان برگزار شد.
دکتر نجفینژاد در این جلسه با اشاره به اینکه دانشگاه کار آفرین و دانشگاه نسل سوم یکی از موضوعات مهم، اساسی و راهبردی وزارت علوم در دوره جدید است گفت:با گذشت صد سال از تاسیس دانشگاه و آموزش عالی در کشور، دانشگاههای مختلفی شکل گرفتهاند که با هدف تامین نیروی انسانی مورد نیاز بخشهای مختلف جامعه بوده است.
وی با اشاره به گذشت زمان و بهبود علم و تکنولوژی دانشگاهها و تغییر ماهیت و رویکرد آنها افزود: بسیاری از دانشگاهها بعد از دوره آموزش محوری به سمت پژوهش و تحقیقات رفتند و تقریبا از دو دهه گذشته دانشگاه نسل سوم یا کارآفرین بوجود آمده است تا دانشگاه بستری را برای تبدیل و تولید علم به ثروت مهیا کند.
تبدیل دانشگاه ها به دانشگاه کارآفرین و تولید ثروت از برنامه های اصلی وزارت علوم است
دکتر نجفی نژاد با اشاره به رشد مراکز آموزشی طی چند سال گذشته افزود: در حال حاضز چیزی در حدود 2500 مرکز آموزش عالی و مراکز تحقیقاتی در سطح کشور وجود دارد که بیش از چهار و نیم میلیون دانشجو در مراکز مختلف در حال تحصیل هستند. بر این اساس بحث کار آفرین کردن دانشگاه ها و ایجاد اشتغال و تولید ثروت از طریق دانش جزو برنامه های اصلی وزارت علوم قرار گرفته است.
رییس دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی گرگان در پایان سخنان خود بهترین افراد برای تغییر دانشگاه به سمت کار آفرینی را خود اعضای هیات علمی و اساتید دانشگاه دانست و گفت: با توجه به محور اصلی دانشگاه که در بخش کشاورزی و منابع طبیعی است باید بستر مناسبی را در تولید کار آفرینی بوجود بیاوریم و باید توجه کنیم که کار آفرین شدن دانشگاه به تغییر مدل ذهنی و نگرش ما بستگی دارد تا بتوانیم مهارت کار آفرینی را به دانشجویان انتقال بدهیم.
انتهای پیام/
توجه!