با نگاهی اجمالی به دانشکده های فنی و حرفه ای استان دریافتیم که این مراکز با مشکلات فراوانی از جمله کمبود نیروی انسانی، نبود اعتبار، متوقف شدن پروژه های عمرانی و... روبرو هستند که در قالب گزارشی به این مشکلات پرداختیم:
به گزارش خبرنگار«دانشجو سلام»: ابتدا سراغ دانشکده فنی و حرفه ای امام خمینی (ره) علی آباد کتول رفتیم و در گفتگو با چند تن از مسئولین، اساتید و دانشجویان مشکلات آنان را جویا شدیم.
بشدت با کمبود نیروی انسانی مواجه هستیم
یکی از اساتید دانشکده فنی و حرفه ای امام خمینی (ره) علی آباد کتول در گفتگو با خبرنگار«دانشجو سلام» مشکلات دانشکده های فنی و حرفه ای را در سه بخش نیروی انسانی، دانشجویی و آموزش برشمردو گفت: جذب نیروی انسانی در دانشکده های فنی و حرفه ای بصورت کامل بسته شده و اجازه جذب نیرو نداریم، با توجه به اینکه این دانشکده ها در گذشته زیر نظر وزارت آموزش و پرورش بود و تعدادی از اساتید آموزش و پرورش بازنشسته شده و بشدت با کمبود نیرو روبرو هسیتم .
این استاد افزود: با توجه به ماده 23 در قالب برنامه توسعه پنجم، آموزشکده های فنی و حرفه ای از تاریخ 1/1/90 از وزارت آموزش و پرورش منفک و به وزارت علوم و تحقیقات ملحق شدند از اینرو باید تمام تجهیزات، نیروی انسانی، املاک به وزارت علوم انتقال پیدا می کرد که این روند طولانی و با اختلاف بین وزارت علوم با وزارت آموزش و پرورش مواجه شده است.
سازمان سنجش ظرفیت پذیرش را در دانشکده های فنی و حرفه ای افزایش دهد
وی در خصوص مشکلات بخش دانشجویی گفت: با توجه به وجود مراکز متعدد غیر انتفاعی و سما که بدون کنکور اقدام به جذب دانشجو می نمایند ،دانشجو یان استان های دیگر رغبتی ندارند با وجود نبود خوابگاه و شهریه های سنگین دوره های شبانه در دانشکده ما پذیرش شوند ، از طرفی سازمان سنجش لیست قبولی 30 نفر را به ما می دهد که از این تعداد تنها 15 نفر در دانشگاه ما ثبت نام می کنند و مابقی انصراف می دهند که از سازمان سنجش انتظار می رود با وجود انصرافی ها ظرفیت پذیرش را افزایش دهند.
پروژه خوابگاه دانشجویی دانشکده فنی و حرفه ای علی آباد کتول با 96 درصد پیشرفت فیزیکی متوقف شده است
در ادامه یکی از کارکنان این دانشکده با ابراز تاسف از راکد ماندن پروژه های این دانشکده بخصوص خوابگاه دانشجویی که بدلیل متوقف شدن با انصراف دانشجویان غیر بومی مواجه شده است افزود: پروژه خوابگاه دانشجویی با 1800 مترمربع زیربنا در 3 طبقه با وجود 96 درصد پیشرفت فیزیکی متوقف شده است .
وی خاطرنشان کرد: پروژه خوابگاه دانشجویی در سال 90 کلنگ زنی شده و بیش از یک میلیارد تومان هزینه شده است که با تامین اعتبار 300 میلیون تومانی می توان این پروژه را به بهره برداری رساند که متاسفانه به علت عدم تخصیص اعتبار پروژه متوقف شده است.
وی پروژه ساختمان آموزشی را نیز از پروژه هایی خواند که در سال 90 همزمان با خوابگاه دانشجویی کلنگ آن زده شد تاکنون فقط 40 درصد پیشرفت فیزیکی داشته است.
در پایان یکی از دانشجویان دانشکده فنی و حرفه ای امام خمینی (ره) با ابراز نگرانی از نبود خوابگاه دانشجویی در این دانشکده گفت: از مسئولین تقاضا داریم اولویت پروژه ها را در تفکیک اعتبار لحاظ نمایند و پروژه های که تبعات اجتماعی بیشتری دارد را در اولویت قرار دهند چرا که در شهرک فرهنگیان علی آباد کتول حدود 3 سال گذشته سالن ورزشی احداث شده است اما به جرأت می توان گفت کسی در سالن ورزش نمی کند.
حدود 5هزار دانشجو در 5 دانشکده فنی و حرفه ای استان مشغول تحصیل هستند
شایان ذکر است:حدود 5 هزار دانشجو در5 دانشکده فنی و حرفه ای استان گلستان مشغول به تحصیل هستند که از این تعداد یک هزار و 100 دانشجو در در 9 رشته کاردانی و 2 رشته کارشناسی(تربیت بدنی و صنایع چوب) دانشکده فنی و حرفه ای امام خمینی (ره) علی آبادکتول تحصیل می کنند.
انتهای پیام/
توجه!