معاون فناوری معاونت علم و فناوری رئیسجمهور از فعالیت یک هزار و 660 شرکت دانشبنیان در سطح کشور خبر داد.
به گزارش «دانشجو سلام» به نقل ازخبرگزاری فارس، علی وطنی پیش از ظهر امروز در گفتوگو با خبرنگاران استان گلستان اظهار کرد: قانون شرکتهای دانشبنیان در سال 1389 به تصویب مجلس شورای اسلامی رسید و برای اجرا به دولت ابلاغ شد تعداد شرکتهای دانشبنیان در سال 1392 حدود 30 شرکت بود که در مرداد سال 1393 به 156 شرکت رسید و در مردادماه سال 1394 تعداد شرکتهای دانشبنیان از مرز یک هزار و 660 شرکت عبور کرد.
وی، عمده شرکتهای مصوب شده و دارای مجوز تشخیص صلاحیت را در قالب شرکتهای نوپا عنوان کرد و گفت: تعدادی از شرکتهای دانشبنیان در بخش تولیدی و تعدادی در بخش صنعتی فعالیت میکنند.
85 فناوری در بخش گیاهان دارویی احصا شد
معاون فناوری معاونت علم و فناوری رئیس جمهور با بیان اینکه ماموریت دانشگاهها از آموزشمحور و پژوهشمحور به سمت فناوری سوق پیدا کرده است، افزود: شاید یکی از دستاوردهای نظام اسلامی در تشکیل شرکتهای دانش بنیان باشد به طوریکه دانشگاه پردیس تهران بیش از یک هزار و 600 میلیارد تومان محصولات دانش بنیان به فروش رساند.
وطنی افزود: تعداد قابل توجهی از محصولات شرکتهای دانش بنیان به کشورهای دنیا صادر می شود.
وی با اشاره به اینکه قانون ممنوعیت واردات محصولات تولیدی ساخت داخل که مشابه خارجی دارد در دولت تصویب شد، افزود: در زمینه گیاهان دارویی 85 فناوری احصا شد که ظرفیت کشور در این بخش تا 800 قلم در حال افزایش است.
شرکتهای دانشبنیان صنعتی هیچ محدودیتی برای گرفتن تسهیلات ندارند
معاون فناوری معاونت علم و فناوری رئیس جمهور گفت: متأسفانه حجم واردات ما نه تنها در زمینه محصولات دارای فناوری بالا؛ بلکه در زمینه سوغات همچنان وارد کننده هستیم لذا تلاش این معاونت حمایت از تشکیل شرکتهای دانش بنیان با محوریت دانشآموختگان است.
وطنی بیان داشت: در برخی دانشگاهها تعداد قابل توجهی از دانشآموختگان داخل و دانشآموختگان ایرانی مقیم خارج امروز به کشور برمیگردند و در این شرکتها کار میکنند و مشاء اثر هستند.
وی گفت: شرکت دانشبنیان نوپا تشخیص صلاحیت شده بر حسب نوع فعالیت تا 300 میلیون تومان تسهیلات بدونبهره حداکثر تا چهار درصد کارمزد تعلق میگیرد، شرکتهای دانشبنیان تولیدی تا سقف 10 میلیارد تومان حداکثر تا 14 درصد بهرهمند میشوند و شرکتهای دانشبنیان صنعتی هیچ محدودیتی برای گرفتن تسهیلات ندارند.
شرکتهای نوپا و تولیدی از پرداخت مالیات معاف هستند/ طرحهای فناورانه از تسهیلات 40 درصدی بلاعوض برخوردار میشوند
معاون فناوری معاونت علم و فناوری رئیس جمهور به تفاوت تسهیلات تخصیصی به شرکتهای دانشبنیان اشاره کرد و گفت: شرکتهای نوپا و تولیدی از پرداخت مالیات معاف هستند در حالیکه شرکتهای صنعتی باید مالیات بپردازند، اگر محصولات شرکتهای صنعتی از طریق یک شرکت خصوصی دارای مشتری شود میتواند از تسهیلات لیزینگ استفاده کند.
وطنی بیان داشت: معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری از تمامی طرحهای فناورانه در قالب طرحهای کلان حمایت میکند به گونهای که 60 درصد منابع را استانها شامل استانداری و یا دستگاههای بهرهبردار پرداخت میکنند و 40 درصد تسهیلات بلاعوض را این معاونت حمایت میکند، بنا داریم با اجرای این طرح تعادل بین استانهای کمتر برخوردار و استانهای بزرگ را برطرف کنیم.
انتهای پیام/
توجه!