دفن زباله این روزها در بروجرد به یک مشکل اساسی تبدیل شده و زباله ها چند روزی است که در منطقه قبلی سراب زارم دفن نمی شوند.
به گزارش «دانشجو سلام»به نقل از شبکه اطلاع رسانی راه دانا از مدتها پیش در جلسات مختلف اعلام شد که دفن زباله ها در بروجرد بهداشتی نیست و نبود خاک کافی برای دفن زباله ها سبب شده تا بوی تعفن ناشی از زباله ها سبب آزار مردم روستای سراب زارم شود.
دفن زباله به صورت کنونی آلودگی آب و خاک را به دنبال دارد و از سویی به دلیل عدم اجرای طرحهای تفکیک زباله و شیوه سنتی جمع آوری روزانه مشکلات زیادی در این راستا به وجود آمده است.
تهدید سلامتی مردم این روستا به دلیل مشکلات بهداشتی ناشی از انباشته شدن زباله ها طی این چند سال بارها و بارها توسط رسانه های مختلف و از طریق گزارش های گوناگون بیان شده اما کوچکترین اقدامی تا کنون انجام نشده است.
این مشکل تا حدی پیش رفت که کاسه صبر مردم این روستا لبریز شد وهفته گذشته از ریختن زباله ها توسط شهرداری در این منطقه جلوگیری کردند.
مردمی که بارها و بارها مشکلاتشان را در این راستا مطرح کرده بودند اما هیچ گوشی صدای آنها را نمی شنید تا اینکه خود دست به کار شدند و مانع از ریختن زباله ها در این منطقه شدند.
به نظر می رسید که با این اقدام اهالی روستا بالاخره مسئولین مربوطه واکنشی نشان دهند و برای حل مشکل چاره ای اساسی کنند که تا کنون هیچ اقدامی نشده است.
در ادامه معاون خدمات شهری شهرداری بروجرد گفت: بیش از 30 سال است که زباله های شهرستان بروجرد در منطقه سراب زارم دفن می شوند.
"احمد عبدی زاده" افزود: در این منطقه علاوه بر زباله های بروجرد، زباله های بخش اشترینان و روستای بروجرد نیز در این منطقه دفن می شوند که روزانه حدود 200 تن زباله در این منطقه دفن می شود.
به گفته وی این منطقه برای دفن زباله سالهای پیش توسط کارگروه بهداشت و منابع طبیعی تعیین شده و شهرداری طی این سالها زباله ها را در این منطقه تخلیه کرده است.
عبدی زاده اظهار داشت: اما از سه سال پیش تا کنون زباله های بروجرد در این منطقه دفن می شوند و ماهیانه حدود 100 تا 150 میلیون تومان برای دفن زباله ها در بروجرد هزینه می شود.
وی بیان کرد: باید توجه داشت که شهرداری تنها مجری مصوبات کارگروه بهداشت است و این منطقه ازطریق کارگروه بهداشت تعیین شده است.
تجمع اعتراض آمیز اهالی روستای سراب زارم نسبت به دفع زباله شهری
معاون خدمات شهری شهرداری بروجرد تصریح کرد: استقرار دستگاه زباله سوز،پردازش زباله، ساماندهی و مدیریت دفن زباله ها ازمهمترین برنامه هایی است که شهرداری در نظر دارد اجرا نماید.
به گفته وی برای رفع این مشکل همه دستگاه های مربوطه باید همکاری لازم را داشته باشند.
عبدی زاده در پاسخ به این سوال که هم اکنون زباله ها در کجا دفن می شوند، افزود: در حال حاضرو با توجه به این که چند روز است که اهالی روستا مانع دفن زباله در منطقه می شوند، زباله های جمع آوری شده به صورت مدیریت شده تخلیه و دفن می شوند.
البته چند روز پیش رئیس شبکه بهداشت و درمان بروجرد در گفت و گو با بازتاب بروجرد گفته بود که هم اکنون محل دفن زباله های بروجرد شرایط خوبی ندارد و دفن زباله ها به صورت غیر بهداشتی صورت می گیرد.
"محسن صیرفی" با اشاره به این که شبکه بهداشت تنها نظارت می کند و نظارت بر دفن زباله بر عهده شبکه بهداشت است افزود: انباشته شدن زباله ها طی این چندین سال سبب شده تا هم اکنون خاک به میزان کافی برای دفن زباله نباشد و این یکی از مهمترین مشکلات شده است.
به گفته وی تا کنون برای حل مشکل زباله در بروجرد جلسات متعددی برگزار شده و مسائل و مشکلات این بخش از جمله مسائل بهداشتی مطرح شده اما برنامه و اقدامی در این راستا صورت نگرفته است.
با توجه به همه این مشکلات، باید هر چه سریعتر برای دفن زباله های بروجرد و رفع این مشکل اقدامات اساسی صورت بگیرد.
انتهای پیام/
توجه!