در روزگاری که طوفانهای 180 روزه و ریزگردها خانه های سیستانی ها را به تلی از خاک تبدیل کرده است ،نور امیدی از سوی مقام عظمای ولایت بر این منطقه تابیدن گرفت.
به گزارش «دانشجو سلام» به نقل از اوشیدا: سالهاست که مردم سیستان داغ خشکسالی بر دلهایشان سنگینی کرده است و هامون پر از آب و حیات زندگیشان کم کم رو به مرگ و نیستی رفت ،در روزگاری که طوفانهای 180 روزه و ریزگردها خانه های سیستانی ها را به تلی از خاک تبدیل کرده است ،نور امیدی از سوی مقام عظمای ولایت بر این منطقه تابیدن گرفت و روزنه امیدی در دل مردمان این دیار شکل گرفت.
این روزنه امید همان طرح آبیاری 46 هزار هکتار از اراضی خشکیده سیستان است که پس از درخواست های مکرر نمایندگان مردم سیستان طی دو سال اخیر و آماده کردن طرح از سوی کارشناسان بومی منطقه از جمله شرکت توسعه آب و خاک سیستان و همراه کردن چند سازمان دیگر و در نهایت این طرح توسط نمایندگان مردم سیستان به محضر مقام معظم رهبری تقدیم گردید و ایشان پس از مطالعه و بررسی طرح با اجرای آن به موافقت نمودند.
اکنون مراحل عملیاتی این طرح با عنایت ویژه مقام معظم رهبری در منطقه سیستان آغاز شده است و این در حالی است که با فرارسیدن هفته دولت برخی از دولتمردان سعی در کمرنگ کردن نقش رهبری در این پروژه بزرگ و حیاتی برای سیستان دارند .
سید باقر حسینی نماینده مردم سیستان در این خصوص اظهار داشت: طرح لوله کشی 46 هزار هکتار از اراضی دشت سیستان با عنایت ویژه و خاص مقام معظم رهبری و دستور اکید ایشان به دولت آغاز شد.
حسینی افزود: این بی انصافی است که برخی از مسئولین با توجه به اینکه می دانند این امر در خصوص رفع پاره ای از مشکلات سیستان با تدابیر هوشمندانه و رصد مقام معظم رهبری از منطقه سیستان است ،این طرح بزرگ و بی نظیر را در برنامه های دولت می گنجانند.
وی خاطرنشان کرد: آبرسانی به ۴۶ هزار هکتار اراضی شمال استان و احیا آنها با لوله ضمن ایجاد ۱۵۸ هزار نفر شغل، ۴۶ هزار خانوار را از شغل پایدار بهرهمند میکند.
حسینی با اشاره به نحوه اجرایی شدن طرح آبیاری 46 هزار هکتار گفت: پس از برآورد کارشناسان و مدیران چند سازمان، این طرح توسط نمایندگان سیستان به جهت گشایشی در مشکلات سیستان و خصوصا کشاورزی و اقتصاد طی درخواست و نامه کتبی و دیدار حضوری با مقام معظم رهبری مطرح شد.
نماینده مردم سیستان بیان نمود: پس از این دیدار و بررسی طرح از سوی مقام معظم رهبری، ایشان طی دستوری به صندوق توسعه ملی جهت اختصاص بودجه 500 میلیون دلاری برای اجرای طرح آبیاری 46 هزار هکتار از اراضی سیستان ،این بودجه در اختیار استانداری سیستان و بلوچستان و سازمانهای مربوطه قرار گرفت.
انتهای پیام/
توجه!