به گزارش خبرنگار«دانشجو سلام»-فعال سیاسی غرب استان؛سوپاپ اطميناني در ديگ بخار اصلاحات كه در موقعيت  قرمز قرار گرفته ايجاد تا هم از ريزش ها جلوگيري و هم   تغييرات عملكردي در  تراز اصلاحات را رقم بزنند .

اصولا هر جريان فكري كه داراي تشكيلات منسجم حزبي است ،در پروسه زمان در درون خود نيروهاي جوانتر را مي پروراند تا به موازات پاي در سن نهادن نسل اول ، خلاء ناشي از بازنشستگي اسلاف را پر كنند.به همين دليل است كه كليه احزاب و تشكيلات سياسي، در چارت تشكيلاتي خود شاخه جوانان را لحاظ كرده تا هم از پتانسل و ظرفيت هاي آنان اهداف حزبي را تعميق بخشند و هم گام به گام ميدان را به آنها تحويل دهند.

 

اولین کنگره سراسری حزب ندای ایرانیان

اين موضوع فتح باب و  ورودي شد  بر روند تشكيل حزب جديدالتاسيس "نداي ايرانيان" كه يحتمل تغييراتي در ادامه فعاليت هاي حزبي جناح اصلاح طلب ايجاد خواهد كرد.

واقفيد كه اصلاحات جه در دوران حاكميت اجرايي و چه بعد از آن در بسياري موارد داراي فعل و انفعالاتي بوده كه شائبه هم پوشاني و هم گامي با معاندين و براندازان را تقويت مي كرد به گونه اي كه نظام استكباري از آنان به عنوان سرمايه هاي خود و خط اول مبارزه با جمهوري اسلامي ياد نمود ! پرداختن به تمامي مواضع براندازانه در اين مقال نمي گنجد اما شاهد مثال ما تحركات مستقيم و غير مستقيم در قائله و فتنه 88 است .

 اين  مجموع اعمال ناخوشايند، باعث ايجاد فضاي چالشي و سرخوردگي بخشهايي از بدنه ارزشي اصلاح طلبان از ليدرهاي مدعي پدر خواندگي شد . لذا بعضي افراد مؤثر اين جناح  بر آن شدند سوپاپ اطميناني در ديگ بخار اصلاحات كه در موقعيت  قرمز قرار گرفته ايجاد تا هم از ريزش ها جلوگيري و هم   تغييرات عملكردي در  تراز اصلاحات را رقم بزنند . لذا با اعتقاد به لزوم پوست اندازي اصلاحات و سلب ابتكار از نسل اول و احاله آن به نسل دوم، حزب نداي ايرانيان در سپهر سياست دگرانديشان بروز و ظهور كرد.

در جريان اعلام موجوديت اين حزب نوپا ، برخي بزرگان جبهه همسو آن را برنتابيدند و آنرا به ايستادگي پسران در مقابل پدران تشبيه و تلاش عده اي در سلب قدرت از نسل اول توجيه كردند. از طرفي بانيان "ندا" لازمه حركت رو به جلوي اصلاح طلبي و شرط حضور آن در صحنه سياسي كشور و بازيابي جايگاه خود را پوست اندازي دانسته لاجرم نو اصلاح طلبي با عنوان نسل دوم انقلاب"ند" امري لازم و حتمي است. 

با توجه به اينكه از نام حزب پيداست اعضا و بنيانگذازان آن بايد از نسل دوم و جوانان باشد حضور آقاي محمد صادق خرازي كه خود از نسل اول مي باشد بعنوان اصلي ترين باني حزب ندا چه محلي از اعراب دارد آيا حضور مشاراليه در اين تشكيلات صرفا انتقال تجربه بين نسلي است يا به تحت اراده و كنترل و مصادره مطلوب ؟

 ماجرا به همين جا ختم نشد و كشمكش ها در قالب كنايه هاي نيشدار از طرف مدعيان نشانگر دلخوري آنان از اين نوانديشان مي باشد در اين خصوص محمدعلي ابطحي از محكومان فتنه 88 مي گويد : در طول سال‌های قبل هم چندین تشکل اصلاح‌طلبی برای جایگزینی اصلاحات درست‌شده بود. این هم یک تشکل جدید. فقط نمی‌دانم چرا آقا صادق خودش را بااینکه هم سن و سال ماهاست نسل دوم نامیده؟ شاید به خاطر اینکه دیر به اصلاحات پیوسته، خودش را نسل دوم معرفی می‌کند.

يا آقاي احمد پورنجاتي رئيس كميسيون فرهنگي مجلس ششم مي گويد:  : «شنیده‌ام یک فقره "آقا صادق خرازی"؛ به‌قصد قربت و لابد برای پیشبرد روند اصلاح‌طلبی، یک تشکیلات درست کرده‌اند به نام " ندا": نسل دومی‌های اصلاحات! مبارک است.!! البته "ما ملت شریف و شهیدپرور و همیشه حاضر در صحنه"، بخیل نیستیم اما متأسفانه اندکی "دوهزاری" مان کژ و کوژ شده و متوجه نمی‌شویم که برخی عزیزان -که بنا بر اخبار هدهد فضول- در انتخابات 92 عنایتشان شامل حال سردار قالیباف بود، همچین یهویی دچار "ویار اصلاحات پاستوریزه" شده‌اند و انشاالله برای مجلس آینده، "ندا"یشان در خواهد آمد؟! این "نوهٔ نسل سومی "عمه جان" بنده هم قصد دارد تشکیلاتی درست کند به نام: "نسا": نسل سومی‌های اصلاحات!

عده اي بر اين باورند كه نفس تشكيل اين حزب عبور از خ و ايجاد زمينه رجعت اصلاح طلبي به داخل نظام است كه خود رئيس اصلاحات با سخناني دوپهلو مي گويد:   «زنده‌باد مخالف من» یک شعار نبود، یک واقعیت است. اگر مخالف من نباشد، من خودکامه می‌شوم. اگر مخالف من نباشد فکر من به نقطه مقابل خود برخورد نمی‌کند و تکامل نمی‌یابد بنابراین حضور تشکل‌های مختلف در ذات اصلاح‌طلبی است و گروه‌های مختلف می‌توانند فعال باشند البته اولویت من فعال شدن تشکل‌های موجودی بود که بعضی از آن‌ها محدودشده‌اند. یادآور شده بودم، این‌طور تلقی نشود که اصلاح‌طلبی بد بوده است و حالا قراراست اصلاح‌طلبی خوب ایجاد شود اما متأسفانه این شائبه ایجادشده که باید اصلاح کنند و ان‌شاءالله دارند اصلاح می‌کنند.»

با اين حساب بايد متذكر شد هنوز سئوالات و ابهامات فراواني در خصوص خط و مشي و تفكر حاكم بر حزب ندا و زاويه ديد آنها در خصوص خط قرمزهاي نظام وجود دارد بايد منتظر بود و ديد كه آيا محمدصادق خرازي خواهد توانست با بهره مندي از انرژي و شور و هيجان جوانان نسل دوم اصلاحات به اهداف مطمع نظر برسد يا آن كه اين هم تشكيلاتي  مانند بسياري ديگر كه صرفا چون ابزاري در بالا بردن قدرت چانه زني و مانور قدرت در دستان صاحب منصبان  بالا دست جناح خواهند بود؟

انتهای پیام/

نوشتن دیدگاه

توجه!

نظراتی را که حاوی توهین یا افترا است، منتشر نمی شود.
نظرات شما پس بررسی توسط مدیریت سایت نمایش داده میشود


تصویر امنیتی
تصویر امنیتی جدید