استاد دانشگاه آزاد گرگان گفت: قدرت طلبی و ... عزت نفس و کرامت انسان را زایل می نماید و موجب می شود به انسانی لجنی مبدل شویم از اینرو پیام مهم عید قربان از بین بردن این بیماریهای اخلاقی است.
به گزارش دانشجو سلام؛ در سالروز شهادت شهیدان دولت و عید قربان «دکتر خسرو مزرعی» استاد دانشگاه آزاد گرگان در یادداشتی با موضوع بیماریهای اعتقادی و اخلاقی به آن پرداخت.
این استاد دانشگاه در یادداشت خود آورده است:
در سالروز شهادت شهیدان رجایی و باهنر، رییس جمهور و نخست وزیر مکتبی و ارزشی ایران زمین، اشاراتی مختصر به بیماری قدرت طلبی می کنیم:
ریشه همه خطاها، دوستی دنیاست که خود را به صورت های گوناگون ظاهر می سازد و هر انسانی را وسوسه می کند مگر کسانی را که هر لحظه خود را به صاحب یکتای عالم وجود بسپارند:
قدرت طلبی،ثروت اندوزی، شهرت خواهی و شهوت گرایی از جلوه ها و وسوسه های بسیار خطرناکی است که عالم و عامی، زن و مرد، شهری و روستایی، کوچک و بزرگ و ... نمی شناسد.
قدرت و ثروت و شهرت و شهوت اگر در حریم فطرت انسانی و حدود الهی باشد نه تنها ویرانگر و مخرب نخواهد بود بلکه انسان ساز و منشا خیر و برکات بیشمار برای فرد و دیگران در جامعه بشری است.
اما آن چه مذموم دانسته شده، حب و تعلق خاطر به این وجوه چهارگانه است تا جایی که انسان ضعیف النفس و نحیف الاعتقاد، برای قدرت و ثروت و شهرت و شهوت اصالت ذاتی قایل است و در رسیدن به آن ها به هر وسیله ای متوسل می شود.
به پیرامون خود بنگریم تا ببینیم برخی افراد که از زیرساخت های اعتقادی و اخلاقی مستحکمی برخوردار نمی باشند، چگونه برای رسیدن به این وجوه دست و پا می زنند و هر روز به کسی و کسانی آویزان و در حفظ آن آویزان ترند.
قدرت طلبی و ... عزت نفس و شرافت و کرامت انسان را زایل می نماید و موجب می شود به انسانی لجنی مبدل شویم.
هرگز کرامت و عزت نفس خویش را به قربانگاه قدرت طلبی نبریم و بر سرمایه عمر خود چوب حراج نزنیم.
پیام عید قربان، قربانی وسوسه های شیطانی دلبستگی به مطامع دنیا و قدرت طلبی است.
قربانی تان مقبول درگاه ایزد یکتا باد.
انتهای پیام/
توجه!