معاونت تحلیل وبررسی در یادداشتی به اهمیت و جایگاه سپاه سپاسداران در اقتدار کشور پرداخت و از مسئولین خواست مراقب تحرکات دشمن در وضع تحریمهای جدید بر علیه توان موشکی و دفاعی باشند.
به گزارش خبرنگار «دانشجو سلام» با توجه به سخنان و تاکیدات مقام معظم رهبری در دیدار اخیر مسئولین و تاکید بر حفظ ار کان اقتدار نظام از جمله سپاه پاسداران ضرورت دارد همه مسئولین هوشیاری خود را حفظ کنند و با رعایت خطوط منافع ملی در صدد تقویت این منافع برایند.
سپاه پاسداران به عنوان یکی از عوامل اقتدار همواره مورد غیظ و کینه دشمنان قرار دارد در همین راستا میثم زنگانه معاونت تحلیل و بررسی ناحیه دانشجویی در یاداشتی به اهمیت این موضوع و نقش و جایگاه سپاه پاسداران پرداخته است.
بی تردید سپاه پاسداران انقلاب اسلامی را می توان از ارکان اصلی اقتدار نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران دانست سپاه پاسداران در تولید قدرت ملی حفظ انقلاب اسلامی تامین امنیت ملی توسعه نفوذ راهبردی جمهوری اسلامی ایران در منطقه و جهان خنثی سازی توطئه ها علیه انقلاب و نظام در حوزه های مختلف و مبارزه با تروریسم دست پرورده نظام سلطه در منطقه نقش بی بدیلی داشته و دارد.
دشمن اصلی یعنی آمریکا به خوبی این قدرت و منبع اقتدار را شناسایی و رصد کرده است در همین راستا تحریمهای جدید علیه سپاه پاسداران انقلاب اسلامی از سوی کنگره آمریکا می تواند در کنار سایر اقدامات خباثت آمیز آنها در قبال جمهوری اسلامی ایران تحلیلی گردد هر چند که این تحریمها در قبال سپاه قدس مسبوق به سابقه بوده است.
در قانون جدید آمریکایی با متهم کردن سپاه به حمایت از تروریسم!! تلاش دارند سپاه، افراد و شرکت های وابسته به آن را در سراسر جهان از طریق مسدود کردن دارایی ها و منع معاملات مورد تحریم شدید قرار دهند.
وضع تحریمهای جدید آمریکا تحت عنوان قانون مقابله با اقدامات بی ثبات کننده یران2017 سه محور اصلی دارد:
1.تحریمهای مربوط به موشک های بالستیک
2.تحریم های مربوط به تروریسم
3.تحریم های تسلیحاتی
مفاد این قانون، نقض صریح برجام است چرا که در بند 29 برجام آمده است اتحادیه اروپایی و دولت های عضو و هچنین ایالات متحده منطبق با قوانین خود از هرگونه سیاست با هدف تاثیرگذاری منفی و مستقیم بر عادی سازی تجارت و روابط اقتصادی با ایران در تعارض با تعهداتشان مبنی بر اخلال در اجرای موفقیت آمیز برجام خودداری خواهند کرد.
البته ترامپ رییس جمهور جنگ طلب آمریکا پیش از ورود به کاخ سفید از پاره کردن برجام سخن گفته بود و با وضع تحریم های جدید عملا در صدد پاره کردن برجام است.
بسیار روشن است که وضع چنین قوانینی با روح حاکم بر برجام و متن صریح آن در تضاد است.
از مسئولین سیاست خارجه جمهوری اسلامی انتظار می رود به جای کاربست دیپلماسی لبخند، دیپلماسی انقلابی و باز دارنده را در مواجهه با پیمان شکنان به کار بندد که یقینا پشتوانه قرآنی، عقلی و ملی را به همراه خواهد داشت چرا که مکتب اسلام مملو از فرهنگ و سیاست غیرت، عزت و اقتدار بوده است.
نباید فراموش کنیم که سیاست ما عین دیانت ماست ترویج و تایید برخی اسناد بالادستی در دو سال اخیر همچون آی پی سی،اف آی تی اف،2030یونسکو خود محرکها یی می تواند باشد که به دشمن قسم خورده نظام چراغ سبزی می دهد برای دخالت در امور داخلی کشور و خدشه وارد کردن به استقلال کشور.
لیلا هاشمی
توجه!