امام هیچگاه وعده غیر عملی به مردم نمی داد و به شدت با کسانی که با وعده های دروغین به مردم در صدد جلب حمایت آنها بودند مخالفت می کرد و این مسئله باید برای مسئولین نیز الگو شود و به خاطر مسائل سیاسی و انتخاباتی به مردم قول های ناممکن ندهند.
به گزارش خبرنگار« دانشجو سلام » با فرارسیدن ایام الله دهه فجر و سالگرد پیروزی انقلاب برخی گروه های معاند نظام در صددند شیرینی این ایام را در کام ملت تلخ نمایند و با تحریف شعارهای انقلاب و امام می خواهند اینطور القاء کنند که نظام اسلامی در رسیدن به اهداف مورد نظر موفق نبوده و مردم را نامید نمایند البته در این بین مسئولین نیز باید هوشیاری خود را حفظ نمایند و با وعده های غیر عملی در آتش بدخواهان ندمند.
در همین راستا یکی از فعالین دانشجویی در یادداشتی که در ادامه می خوانید،خطاب به مسئولین خواست که نسبت به وعدهای داده شده متعهد باشند و به مردم وعدهای دروغین ندهند.
مریم مجلسی ابتدا با اشاره به تحریف مطلبی که از تیتر روزنامه کیهان در سال 57 صورت گرفت مطلب خود را اینطور آغاز نمود.
به نام خدا
سخنگوی دولت (عباس امیر انتظام ) ۵۷/۱۱/۸ روز نامه ی کیهان:
آب و برق مجانے مےشود
امام خمینے ره: ۵۷/۱۱/۱۲ سخنرانے بهشت زهرا
دلخوش نباشید که مسکن مےسازیم، آب و برق را مجانی می کنیم برای طبقه ی مستمند اتوبوس را مجانی می کنیم برای طبقه ی مستمند، معنویت شما را عظمت می دهیم شما را به مقام انسانیت می رسانیم.
۳۷سال و اندی است که عده ای نه جاهل بلکه معاند (حال به چه منظورے الله علم) با نصفه، خورده شده و عکس بیان کردن حرف ها ملت را به بازی داده اند شاید حتی به عمد (سند های تاریخی چون اسناد لانه جاسوسی و...)
طبق مستندات تاریخے که در ابتدای متن آورده ام، امام هیچ گاه نفرمودند که ما این کار را (مجانی کردن آب و برق) انجام می دهیم بلکه طبق بیان تحت لفظی ایشان ( دلخوش نباشید که آب و برق را مجانی می کنیم) طوری سعی در انکار این موضوع هم داشتند یعنی اگر هم کسی بیان کرده است مشخص نیست درست بوده یا خیر علی الخصوص که سوابق شخص گوینده یعنی سخنگوی دولت عباس امیر انتظام و خیانت هایش کاملا مشهود و عیان شده است و به وضوح نشان می دهد که حرفی هر دمبیل (چون وعده ی ۱۰۰روزه) بیش نبوده است، اما شما به این ها دل نبندید اصل مطلب بازگرداندن شرافت و انسانیت از دست رفته ی ملت ایران است.
البته که بنده با نوشتن این متن منکر نقش و بحث مهم و اساسی اقتصاد در جامعه نمی شوم بلکه برعکس می گویم این اسناد را بدانید، گذشته را بدانید و دو مرتبه گول سیاه بازی هاے جناحے افراد را نخورید.
به قول خود وعده دهندگان مگر می شود یک اقتصاد بیمار و ناقص را (که البته نمی دانم چطور فقط طی هشت سال اینگونه ویران شده است ؟!) در ۱۰۰ روز سرپا کرد! آن هم با وعده ی ارتباط بین المللی!
یعنی هم ارتباط نداشته را سامان می دهیم و هم اقتصاد را رونق آن هم فقط در ۱۰۰ روز؟ ؟!!!! (حال کو که چند صد، ۱۰۰ روز می گذرد و...)
به گفته ی رهبر معظم و کارشناسان و الگو های حتی غربی و شرق دور ( آمریکا، چین، ژاپن) دوای درد اقتصاد چونین ویران شده فقط و فقط تولید داخلی و سرمایه گذاری ملی یا در دو کلمه اقتصاد مقاومتی است (البته بطور عملی) و لاغیر.
بیاییم در انتخابات پیش رو به جای شخص و جناح گرایی اندکی در حرف ها و شعار ها تامل کنیم تا نشود همانند آب و برق گفته شده و وعده ی ۱۰۰ روزه ی داده شده!
من الله توفیق
انتهای پیام/
توجه!