عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام گفت: این انقلاب در 40 سالگی نه تنها عصا به دست نگرفته، بلکه عصا زیر بغل دیگران گذاشته است.

به گزارش دانشجوسلام، محمدحسین صفار هرندی در جمع نمازگزاران تهرانی گفت: سال 97 چهلمین سال تحقق یک آرزوی بزرگ است و آن آرزو این است که دولت کریمانه‌ای که متکی به دولت کریمانه حضرت موعود باشد، مستقر شود. این آرزوی والا با وقوع انقلاب اسلامی جلوه‌ پیدا کرد. امسال به عنوان چهلمین سال تحقق، کاممان به صورت مضاعف شیرین شده است. چهل در فرهنگ دینی و عرفانی ما معنا دارد. وقتی در صحبت‌های عامیانه گفته می شود فردی به 40 سالگی می‌رسد یعنی به یک بلوغی از حیث فهم و تجربه دست پیدا می کند.

وی افزود: 40 سالگی سن رسیدن به پختگی است. اگرچه سن پیری محسوب نمی شود، ولی آغاز میانسالی محسوب می شود. گفته می شود در 40 سالگی مستحب است عصا به دست گیرند که این موضوع حکایت از این دارد که انسان تکیه‌گاه خود را محکم کند و در این سن احتیاط کند و محافظه کاری به خرج دهد، اما آیا این موضوع در مورد انقلاب که به 40 سالگی رسیده، صادق است؟ یعنی انقلاب باید محافظه کار شود؟

این عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام تصریح کرد: وقتی به عمل انقلاب و نظام که تحت هدایت نایب امام عصر (عج) اداره می شود، نگاه می‌کنیم می توانیم نظامی را ترسیم کنیم. اگرچه در برخی سطوح میانی مشکلاتی وجود داشته باشد که انتقادهایی را از سوی مقام معظم رهبری در اینباره شاهد بودیم اما آنچه متاثر از هدایت های مرکزی و سیاست های کلی شاهد هستیم این است که یک احساس نشاط در انقلاب وجود دارد و انقلاب دارای حیات است.

وی اظهار کرد: در طول 40 سال از انقلاب اسلامی، شاهد آن نبودیم که این نظام توسط مردم پس زده شود یا اینکه جریانات کودتایی بتوانند به آن نزدیک شوند.

صفار هرندی با اشاره به نشاطی که در رهبری حضرت امام راحل وجود داشت، گفت: آنچه ما در این نشاط می دیدیم به چشم همه آمده بود. مرحوم مهندس بازرگان 73 سال داشت که می گفت امام با اینکه سن‌شان چند سالی از من بیشتر است، عجیب است که مانند جوان‌ها عمل می کنند و من نمی توانم همپای ایشان باشم. چه در زمان رهبری حضرت امام (ره) و چه در زمان پرافتخار بعد از ایشان، این انقلاب با شتاب و سرعت جلو می رفته است. در مرکزیت این انقلاب بزرگوارانی با نیروی جوانی جلودار بودند که هیچگونه احساس کمبودی در هدایت ها و مرکزیت دیده نمی شد.

این عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام با بیان اینکه انقلاب اسلامی در 40 سالگی نه تنها عصا به دست نگرفته بلکه عصا به زیر بغل دیگران گذاشته است، گفت: دولت‌ها برای درخواست کمک به سوی این نظام آمدند. دولت هایی که برخاسته از رای مردم بوده ولی در حال سقوط بودند، مانند سوریه. شیاطین اصرار داشتند دولت های مردمی را ساقط کنند که در اینجا با توسل به تجربیات انقلاب اسلامی شرایط معکوس شد. همه می دانند که مداخلات ما از جنس مداخلات لشکرکشی نبوده و آنها هم توقع عمده‌ای از ما نداشتند. آنها از ما درخواست تجربه داشتند، کاری که حاج قاسم سلیمانی و یاران اندک ایشان در سوریه انجام دادند حداقل کمکی بود که می توانستیم انجام دهیم که حاصلش ارزشمند بود.

صفار هرندی اضافه کرد: وقتی می‌گوییم انقلاب 40 ساله شده، موضوعاتی در پشت این جمله نهفته است. عده‌ای این برکات را نادیده می گیرند و می گویند انقلاب اسلامی که در سال 57 رخ داد، یک اتفاق بود، امروز باید با دهکده جهانی و کدخدا همراه شویم. آن صدام بعثی هم این فکر را می کرد، اما امروز کجاست؟ قذافی یا بن علی یا مبارک امروز کجا هستند؟ کسانی که فکرشان مانند برخی وطنی‌های ماست که می توانیم با نزدیک شدن به آمریکا خودمان را بیمه کنیم.

سخنران پیش از خطبه‌های نماز جمعه این هفته تهران در تبیین شعار سال 97 مبنی بر «حمایت از کالای ایرانی» گفت: حمایت از کالای ایرانی باید تبدیل به یک فرهنگ و گفتمان غالب شود. تجربه‌های 40 ساله نشان داده دولتها نمی خواهند ما را آرام بگذارند، حتی وقتی روی خوش به آنها نشان می دهیم. در برجام اندک تمایلی به سمت آنها نشان دادیم ولی تحریم‌های ما گسترده‌تر شد. پس باید راه‌حل را در درونمان جستجو کنیم؛ یعنی اقتصاد درونزا که البته برونگرا هم باشیم. ما نمی خواهیم دورمان حصار بکشیم. در بندهای اقتصاد مقاومتی که در مجمع تشخیص مصلحت نظام تدوین شد و خدمت مقام معظم رهبری رسید و ایشان ابلاغ کردند، هیچگونه انزوایی دیده نمی شود. ما در اقتصاد مقاومتی هم واردات داریم و هم تجارت با کشورهای خارجی.

وی با تاکید بر اینکه باید چرخ اقتصاد داخلی را به گردش درآوریم، گفت: تا کسانی که منتظر قرار و مدار گذاشتن با ما هستند، هنگامی که با ما مواجه می شوند، لاجرم به ما امتیاز دهند. وقتی نیازهای‌مان زیاد می‌شود زمینه پذیرش شرایط فراهم می‌شود. عزت در بی‌نیازی است. در سال 56 در بهترین حالت، سرانه درآمد ملی 1500 دلار بود اما امروز به 16700 دلار رسیده است. کشور ما 10 برابر ثروتمندتر شده، کسانی ممکن است بگویند این ثروت در جیب عده‌ای رفته، این موضوع را انکار نمی کنم. بزرگ و پیشوای ما هم تذکراتی را نسبت به این موضوع داشتند و انتقاداتی را نسبت به فسادهایی که در بخش‌هایی وجود دارد، داشته‌اند ولی با همه اینها فاصله طبقاتی امروز کاهش پیدا کرده و به شرایط بهتری رسیده است.

صفارهرندی بیان کرد: با این وجود چرا ناراضی هستیم؟ لیست نیازهای یک خانوار در سال 56 را می توان در ذهن سپرد اما امروز این نیازها از عدد خارج شده و نیازهای جدید اضافه شده است. با این نیازها هرچه درآمد داشته باشیم، بلعیده می شود. باید بی نیازی را در دستور کار قرار دهیم. نیازهایی که وابسته به کالاهای خارجی است را سرکوب کنیم تا بتوانیم این کالاها را در داخل تولید کنیم.

وی در پایان با اشاره به بیانات نوروزی مقام معظم رهبری گفت: در بیانات مقام معظم رهبری تاکید به جوانان بود. ایشان اعتماد کافی به نسل جوان دارند. امثال من پیرمرد چه اصراری داشته باشم که در کارهای اجرایی فعالیت کنم؟ دولت هم نمی خواهد حمایت کند. بهترین حمایت این است که مانعی برای اقدامات مردم نباشد. گفته می‌شود از دولت کمکی نگرفته‌اند و با سرمایه خود تولیدی راه انداخته اند اما دولت در کالایی اجازه واردات داده و تولید داخلی شکست خورده است.

انتهای پیام/خبرگزاری دانشجو

نوشتن دیدگاه

توجه!

نظراتی را که حاوی توهین یا افترا است، منتشر نمی شود.
نظرات شما پس بررسی توسط مدیریت سایت نمایش داده میشود


تصویر امنیتی
تصویر امنیتی جدید