رییس پلیس فتای استان به دلیل نبود سرورها در داخل کشور مدیریت این بخش از عهده ما خارج است اما می شود تا حدودی آن را کنترل و با آموزش آسیبهای احتمالی مردم را آگاه کرد.

به گزارش دانشجوسلام؛ سروان وحید صاحبکاران در جمع هیئات مذهبی گلستان گفت: باید مردم را نسبت به واقعیتهای فضای مجازی آشنا کنیم تا دچار مشکل نشوند.

رییس پلیس فتای استان افزود: برای اینکه تشکلهای مذهبی به پلیس کمک کنند باید خود از فضای مجازی و آسیبهای این حوزه اطلاع داشته باشند.

وی تصریح کرد: تا سال ۹۴ بیشترین جرایم در فضای مجازی در رابطه با کلاهبرداری مالی و بانکی بود اما از سال ۹۵ به بعد جرایم بیشتر  هتک حیثیت و نشر اکاذیب بوده است.

صاحبکاران ادامه داد: ضربه ای که به خانواده ها در بحث هتک حیثیت وارد می شود به هیچ وجه قابل جبران نیست از اینرو خانواده ها خصوصا بانوان باید مواظب حضور خود در شبکه های اجتماعی باشند.

رییس پلیس فتای استان بیان کرد: متاسفانه قبح بسیاری از ارتباطات در فضای مجازی شکسته شده و افرادی که در فضای واقعی حاضر نیستند با مرد غریبه ای اظهار دوستی کنند در فضای مجازی این کار را می کنند در حالی که همان خطرات و آسیبها را دارد.

وی ریشه بیشتر ارتباط گیریها در فضای مجازی را در عدم آگاهی افراد خواند و توضیح داد: می توان ادعا کرد ۹۹ در صد افرادی که عکسها و فیلمهای خود را در شبکه های اجتماعی به اشتراک می گذارند از روی نا آگاهی این کار را انجام می دهند.

صاحبکاران گفت: اساس وجود شبکه های اجتماعی بر پایه جاسوسی است و همه اطلاعاتی که در آن تبادل می شود مورد تجزیه و تحلیل قرار می گیرد و از این طریق ذائقه جامعه مخاطب خود را شناسایی و برای آنها برنامه ریزی می کنند.

وی افزود: متاسفانه  به دلیل نبود سرورها در داخل کشور مدیریت این بخش از عهده ما خارج است اما می شود تا حدودی آن را کنترل و با آموزش آسیبهای احتمالی مردم را آگاه کرد.

ریییس پلیس فتای استان گفت: ودر سالهای گذشته تنها پلیس خطرات آسیبهای اجتماعی را برای مردم عنوان می کرد اما امروز باید همه گروهها و خانواده ها وارد شوند و هر کس ارشاد کردن را از خانواده خود شروع کند و تا این آسیبها کاهش یابد.

انتهای پیام/

نوشتن دیدگاه

توجه!

نظراتی را که حاوی توهین یا افترا است، منتشر نمی شود.
نظرات شما پس بررسی توسط مدیریت سایت نمایش داده میشود


تصویر امنیتی
تصویر امنیتی جدید