پس از شکست عملیات کربلای ۴ در سال ۶۵ و فتنه عظیمی که بیست و سه سال بعد از آن در کشور رخ داد این خروش حسینی رزمندگان در کربلای ۵ و همچنین به جوش آمدن خون رگهای ملت مسلمان ایران در عاشورای ۸۸ بود که موجب شد در این دو امتحان مهم پیروزی برای ملت ایران رقم بخورد .
به گزارش دانشجوسلام؛ اتفاقاتی در روزهای سرد اولین ماه زمستان در تاریخ این کشور رقم خورد اما پرچمداری نام کربلا و عاشورا در آن موجب شد تا دی ماه مانند روزهای بلند تابستان گرم و پر حرارت در نظرها جلوه کند.
این روزها مردم سالگرد دو اتفاق مهم را گرامی می دارند که رمز مشترک هر دو نام حسین است.
کربلای۵ ای که با رمز یا زهرا دل مجروح و زخم خورده کربلا چهاری ها را التیام بخشید و بیست و سه سال بعد بار دگر فتنه ای گریبانگیر این کشور شد که باز هم عاشورا به کمکش آمد و به راستی که نام حسین چه زیبا گره گشایی می کند از مشکلات .
قصه مشترک این دو رویداد مهم علاوه بر عاشورا و کربلایی بودنشان، زخمی است که نمک نشناسان و فریب خوردگان داخلی بر دلشان نشانده اند.
رزمندگانی که در اوایل دی ماه ۶۵ با امید به پیروزی به خط زدند و ناگاه در وسط راه متوجه شدند با جاسوسی ستون پنجم در عملیاتی که فکر می کردند در آن به پیروزی می رسند، شکست سنگین خوردند و بدنهای تکه تکه شان در اروند تا ابد سند روسیاهی شد بر پیشانی فریب خوردگان داخلی.
عملیای که می رفت تا دل مردم و خمینی عزیز را شاد کند با کمال ناباوری با وطن فروشی عده ای به غم تبدیل گردید و سبب شد دل امام و مردم از این شکست خون شود و زخمش تا سالها بعد با آمدن غواصان دست بسته همچنان در بین مردم تازه بماند.
اما کربلای ۵ در کمتر از دو هفته از راه رسید و بینی دشمن را به خاک مالید و همه آنچه که در کربلای ۴ از دست رفت را پس گرفت.
دی بیست و سه سال صبر کرد و بار دیگر همان داستان برایش تکرار شد.
این بار فریب خوردگان و جاسوسان در عملیات مهمی دیگر به نام انتخابات به دشمن گِرا دادند.
انتخاباتی که می رفت با حضور چهل میلیونی مردم ناامیدی را در دل دشمنان و بذر امید را در دل دوستان بنشاند به ناگاه با نمک نشناسی عده ای که نان و نمک انقلاب را خورده بودند به خسارتی عظیم برای نظام تبدیل گشت.
ولی نکته جالب این بود که باز هم این کربلا و عاشورا بود که به داد دل مردم و نظام اسلامی رسید و فتنه هشت ماهه ای که به گفته فرمانده سپاه پاسداران خسارتی بیش از هشت سال دفاع مقدس بر جا گذاشت را در نطفه خفه کرد.
تاریخ در حال تکرار شدن است و همه باید همواره از حسین (ع) بخواهیم تا ما را در خیمه خود جای دهد چرا که بیرون آمدن و جدا شدن از خیمه اش یعنی خسارت محض دنیا و آخرت و گرفتار شدن در تلاطم فتنه هایی که پیش روی ماست.
به قلم ;لیلا هاشمی
انتهای پیام/
توجه!