کارشناس مذهبی تلویزیون و راوی دفاع مقدس گلستان ماه مبارک رمضان را بهترین زمان برای انجام صله رحم و شادی ایتام برشمرد.
حجت الاسلام والمسلمین مهدی فاطمی منش از اساتید حوزه و دانشگاه استان در گفتگو با خبرنگار«دانشجو سلام» گفت :رمضان در لغت از «رمضاء» به معناى شدت حرارت گرفته شده و به معناى سوزانيدن است چرا که در اين ماه گناهان انسان بخشيده مى شود.
نزول قرآن،انجیل،زبور و صحف در ماه رمضان
وی با توجه به نزول کتاب های آسمانی در این ماه،افزود:رمضان نام يكى از ماه هاى قمرى و تنها ماه قمرى است كه نامش در قرآن آمده است و يكى از چهار ماهى است كه خداوند متعال جنگ را در آن حرام كرده است.(مگر جنبه دفاع داشته باشد). در اين ماه كتاب هاى آسمانى قرآن كريم، انجيل، تورات، صحف و زبور نازل شده است.
روزه روح ایمان و معنی انسان را تقویت می کند
کارشناس رسانه ملی با بیان اینکه ماه رمضان از برترین ماه هاست اظهار کرد:در بين ماه هاي سال قمري، ماه رمضان، از قداست و جايگاه ويژه اي برخوردار است چنانكه در دعاي مخصوص آن مي خوانيم:
«و هذا شهر عظمته و كرمته و شرفته و فضلته علي الشهور...»؛ (اقبال الاعمال/24
« رمضان، ماهي است كه او را عظمت و كرامت و شرافت، و فضيلت دادي، نسبت به ماه هاي ديگر»
خواندن آیات و تدبر در قرآن ارمغان آورنده شادی است
حجت الاسلام فاطمی منش در پاسخ به سوال خبرنگار ما در رابطه با برخى از فوايد و فضائل روزه گفتـ: از جمله این فواید می توان به تقويت تقوا، پرهيزگارى و اخلاص ،مانع عذاب هاى دنيوى و اخروى، آرامش روان و جسم ،مانع نفوذ شيطان ،مساوات بين غنى و فقير و احياء فضائل اخلاقى اشاره کرد.
این استاد حوزه و دانشگاه در ادامه با اشاره به مناسبت ها و ایام ویژه این ماه الهی تاکید کرد: خوشبخت و سعادتمند کسی است که ارزش والاى این ماه را بشناسند و از برکاتِ بى پایان آن بهره مند شود و با تلاوت، تدبر و تامل در قرآن راه و دستور زندگی را برخود هموار کند.
فاطمی منش افزود: برای بهره گیری بیشتر از برکات مادی و معنوی و آثار و ثواب های ماه مبارک رمضان نباید تنها به روزه گرفتن اکتفا کرد، بلکه باید از گناهان اجتناب کرد و با خودسازى، مراقبت و دوری از آلودگی ها، جان خویش را از باران رحمت الهی سیراب کند
درک ارزش والای ماه رمضان زمینه ساز سعادت انسان
حجت الاسلام فاطمی منش در پایان سخنانش با تاکید بر اهمیت تدبر درقرآن در این ماه،بیان کرد:خواندن آیات قران و تدبر در آن با فطرت ما سازگارذی دارد و موجب زیبایی روح و فطرت و ارمغان آورنده شادی و نشاط برای انسان است.
انتهای پیام/
توجه!