حجم مشکلات در کشور زیاد است و هر فرد و نهادی باید گوشه ای از کار را بگیرد و حل کند و این امر جز با مشارکت همه نهادها امکان پذیر نمی باشد. وظیفه مسئولین در نظام جمهوری اسلامی این است که وقتی مسئولیتی را قبول می کنند تا پای جان در برابر آن بایستند.
به گزارش خبرنگار« دانشجو سلام » هنری که دانشجویان جهادی در عرصههای محروم و فقرزده نقاط مختلف کشور از خود بروز میدهند، اثربخشی و ماندگاری بسیار فراوانی را داشته و چهره خوش انقلاب را برای روستائیان و مردم نواحی مختلف به وجود میآورد
در پی مطالبه گری گروه جهادی بسیج دانشجویی وحدت از مسئولین جهت حل مشکلات مردم ،مسئولین استانی و شهرستانی استان در روستای گوگ تپه2 از توابع شهرستان آق قلا حضور یافتند و از نزدیک مشکلات و مطالبات مردم را شنیدند.
این مراسم با حضور، علی نصیبی، مدیر کل امور روستایی استان ،امانگلدی ضمیر فرماندار آق قلا و سایر روسای ادارات این شهرستان در حسینیه نیم ساخت روستای گوگ تپه2 برگزارشد.
بیان مشکلات از زبان مردم روستا
در این دیدار چهره به چهره، هر یک از مردم به بیان مشکلات خود و روستا پرداختند ،یکی از مشکلات عمده ای که روستاییان در این جلسه مطرح کردند و خواستار رسیدگی مسئولین شدند رسیدگی به مشکل آب شرب و کشاورزی بود که اهالی از کمبود آن رنج می بردند و با وجود اینکه در نزدیکی سد وشمگیر قرار داشتند باید برای زهکشی، آب بها پرداخت می کردند.
بیکاری، کمبود امکانات ورزشی، نداشتن مسجد، مدرسه و خانه بهداشت، از دیگر مشکلاتی بود که روستاییان مطرح و خواستار رسیدگی در این زمینه شدند.
اکثر مردم روستا زیر خط فقر بسر می برند
در ادامه سمیه اسلانی، سرپرست گروه جهادی وحدت نیز به مطالبه گروه جهادی در زمینه حل مشکلات مردم پرداخت و گفت: طبق بررسی هایی که گروه جهادی انجام داده است اکثر مردم روستا در فقر و بیکاری بسر می برند و گاهی خانواده ها مجبورند فرزندان کوچک و نوجوان خود را تنها بگذارند و برای کار به شهرهای دیگر مهاجرت کنند که این از نظر فرهنگی بزرگترین آسیب را به خانواده وارد می کند.
این جهادگر بسیجی افزود: عدم بهره برداری از آب سد وشمگیر،عدم گاز کشی روستا، و وضعیت نامناسب کوچه ها و معابر در روستا که باعث سقط جنین خانم باردار شده بود، گوشه ای از مشکلات این مردم مظلوم و شریف است که باید به آن رسیدگی شود.
جهادگران بسیجی مایه امید کشورند
در ادامه امانگلدی ضمیر، ضمن تشکر از حضور گروه جهادی در روستا وجود جهادگران بسیجی را مایه امید دانست و گفت: بنده به عنوان فرماندار شهرستان آق قلا از این گونه حرکتهای جهادی استقبال می کنم و قول می دهم هرگونه همکاری و کمک برای انجام بهتر طرحهای هجرت را انجام دهم.
ضمیر با توجه به مشکلات ارائه شده از سوی مردم و سرپرست گروه جهادی گفت: در حل مشکلات باید تمام مردم و نهادها مشارکت داشته باشند و آنجایی که مشارکت بیشتر صورت پذیرد مشکلات نیز سریعتر حل خواهد شد .
وی گفت: اگر گروه جهادی بتواند بخشی از اجرای یک طرح را برعهده بگیرد قطعا این آمادگی در فرمانداری شهرستان نیز وجود دارد که در تکمیل آن پروژه ها همکاری لازم را انجام دهد.
تا پای جان در برابر مسئو لیت خود می ایستیم
نصیبی ،مدیر کل امور روستایی استان نیز این اقدام گروه جهادی و همکاری فرماندار آق قلا در برنامه ریزی از سرکشی روستاهای تابعه را قابل تقدیر دانست و افزود: وظیفه مسئولین در نظام جمهوری اسلامی این است که وقتی مسئولیتی را قبول می کنند تا پای جان در برابر آن بایستند.
وی گفت: حجم مشکلات در کشور زیاد است و هر فرد و نهادی باید گوشه ای از کار را بگیرد و حل کند و این امر جز با مشارکت همه نهادها امکان پذیر نمی باشد.
نصیبی گفت: قول می دهم در تکمیل و آماده سازی مسجد و حسینیه روستا اقدام کنم و وسایل گرمایشی و سرمایشی آن را فراهم نمایم.
مدیرکل امور روستایی همچنین از فراهم کردن زمین و وسایل ورزشی خبر داد و گفت: قول می دهم در طول سه ماه بتوانم این موارد را عملی کنم.
در ادامه محمودی راد بخشدار انبارالعلوم، نیز احداث ساخت مسکن محرومین، بخشودگی زهکشی آب از سد، آسفالت خیابانها، و رهاسازی آب سد، را از اقدامات بخشداری برای مردم این روستا خواند.
مشکل آب شرب روستا بزودی حل خواهد شد
در این جلسه همچنین پیرا رییس آب و فاضلاب شهرستان آق قلا گفت:با مطالعاتی که انجام شد بزودی مشکل آب شرب روستا حل خواهد شد.
وی گفت:با دستگاههای لایه روبی که فراهم کرده ایم قرار است چاه آبی که فعلا از آن استفاده می شود لایه روبی گردد و اگر از این طریق مشکل آب شرب حل نشود مجوز حفر چاه آب برای روستاییان در نظر گرفته شده است.
تفاوت آمارهای گزارشی و دیدارهای چهره به چهره به خوبی نمایان شد!
سوقی ، رییس آموزش و پرورش شهرستان آق قلا که برای اولین بار در این روستا حاضر شد از اینکه در جمع روستاییان قرار گرفت ابراز خوشحالی کرد، وی که قبلا تنها بر اساس گزارشها از وضعیت دانش آموزان روستا خبرداشت و طبق آمارههای که در اختیار داشت تعداد دانش آموزان روستا را 7یا 8 نفر می دانست و بر این اساس ساخت مدرسه در روستا را امکانپذیر نمی دانست، با ورود دز بین اهالی دریافت که آمارهایش اشتباه است و روستای گوگ تپه2 دارای 25تا 26 نفر دانش آموز پسر و 12تا 13 نفر دانش آموز دختر می باشد.
سوقی یکی از نگرانی آموزش و پرورش را ترک تحصیل دانش آموزان دانست و گفت : تمام تلاش ما این است که بتوانیم این مشکلات را برطرف کنیم.
وی گفت: اگر اهالی بتوانند زمین در اختیار آموزش و پرورش قرار دهند آنگاه حتما برای ساخت مدرسه از طرف ما اقدام صورت می گیرد.
این خواست آموزش و پرورش در حالی است که بافت این روستا کشاورزی است و اجازه تغییر کاربری به آن داده نمی شود! حال چطور مردم روستا می توانند نزدیک به 2000متر زمین در اختیار آموزش و پرورش قرار دهند!!
وی گفت: در حال حاضر برای حل مشکل وسیله ایاب و ذهاب دانش آموزان، آموزش و پرورش می تواند در صورت تهیه سرویس مدارس از سوی والدین 50در صد هزینه آن را پرداخت نماید.
درپایان جلسه با دعای یکی از ریش سفیدان خاتمه یافت ،به امید آنکه مشکلات مردم نیز هرچه زودتر پایان یابد.
لیلا هاشمی
انتهای پیام/
توجه!