سجاد شعبانی گفت: خودرو های الکتریکی از جمله دانش هایی است که به تازگی در کشور در حال رشد است، پس حمایت از این علم به نوعی حمایت از اقتصاد مقاومتی است.
سجاد شعبانی، جانشین حوزه بقیه ا.. الاعظم(عج ا..) دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی گرگان در گفتگو با خبرنگار«دانشجو سلام» گفت: وقتی صحبت از اقتصاد به میان می آید ناخودآگاه دو حوزه صنعت و کشاورزی در ذهن ما بصورت ویژه نمود پیدا می کند.
وی تصریح کرد: مقام معظم رهبری (مدظله العالی)، چندین سال متوالی بر اقتصاد مقاومتی تاکید می کردند، اما مسئولین دولتی همچنان بر طبل اقتصاد غیر مقاومتی می کوبیدند تا آنکه معظم له امسال به صورت علنی در شعار سال قضیه اقتصاد مقاومتی را مطرح نمودند.
شعبانی تاکید کرد: آنجا بود که مسئولین دولتی رو به سمت شعار های تکراری خود از قبیل حمایت از تولیدات داخلی، حمایت از اقتصاد دورن زا، حمایت از جوان ایرانی، حمایت از کاهش واردات و افزایش صادرات و ... روی آوردند.
جانشین حوزه بقیه ا.. الاعظم(عج ا..) دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی گرگان در ادامه خاطرنشان کرد: اقتصاد مقاومتی بر 4 پایه تقویت تولید داخلی، حل مشکل رکود، مهار گرانی و رفع بیکاری بنا گذاشته شده که تقویت تولید داخلی می تواند زمینه ای برای تحقق دیگر اهداف باشد.
وی افزود: بخش صنعت بویژه صنعت خودرو سازی کشور نقش اثرگذاری در اقتصاد دارد که در واردات خودرو نقش منفی آن و در صادرات و حمایت از تولید داخلی نقش مثبت آن در اقتصاد کشور نمایان می شود.
استعداد جوانان ایرانی زیر چرخ های خودروهای لوکس خارجی له می شود
شعبانی در خصوص استعداد جوانان ایرانی در ساخت خودروهای الکتریکی گفت: خودرو های برقی و الکتریکی از جمله دانش هایی است که به تازگی در کشور در حال رشد است و هوش بالای دانشجویان ایرانی باعث شده کشور در این زمینه به پیشرفت های چشمگیری دست پیدا کند، این علم مزایای بسیار بالایی مانند راندمان بالا، بازیابی انرژی، جلوگیری از انتشار گازهای زیان آور و ... را دارد که این مزایا می تواند بسیاری از آلودگی های زیست محیطی، مشکلات پزشکی، مشکلات انرژی و سوخت را تقلیل دهد پس حمایت از این علم به نوعی حمایت از اقتصاد مقاومتی است.
دولت واردات را بر هوش جوانان ایرانی ترجیح می دهد
این دانشجوی فعال بسیجی متذکر شد: متأسفانه در کمال تعجب، دولت کما فی السابق واردات را به حمایت از تولید داخل و استفاده از هوش جوان ایرانی ترجیح می دهد و به نوعی از تولیدات کشور های بیگانه حمایت و موجب رشد اقتصاد آنان می شود تا جوانان ما همچنان در انتظار وام کارآفرینی و وام صنعت بمانند و اختراعات و اکتشافات آنها خاک بخورد.
جانشین حوزه بقیه ا.. الاعظم(عج ا..) دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی گرگان در پایان تاکید کرد: در آمارهای دولتی حمایت از صنعت معمولا در رده های بالایی قرار دارد ولی در صحنه اجرایی رشد اقتصادی آن منفی بوده و این موضوع نیازمند آن است دولت به صورت جدی وارد عمل شود و نظارت بیشتری را بر روی عملکرد وزیر صنعت، معدن و تجارت داشته باشد تا جلوی واردات بی رویه گرفته شود.
انتهای پیام/
توجه!