همایش ملی پژوهش ها و دستاوردهای کاربردی در صنایع دام، طیور و آبزیان ساعاتی پیش در دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی گرگان برگزار شد.
به گزارش خبرنگار «دانشجو سلام»؛ همایش ملی پژوهش ها و دستاوردهای کاربردی در صنایع دام، طیور و آبزیان با حضور مهندس سید مصطفوی رئیس انجمن جهانی طیور در شاخه ایران،مهندس رحمت الله سمیعی معاونت امور دام استان گلستان، مهندس کابلی رئیس اتحادیه کارخانجات خوراک آبزیان، رئیس دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی گرگان و جمعی از دانشجویان در تالار خلیج فارس این دانشگاه برگزار شد.
پس از عرض خیرمقدم و خوشامدگویی توسط دکتر نجفی نژاد رئیس دانشگاه،دکتر هاشمی دبیر همایش ملی پژوهش ها و دستاوردهای کاربردی در صنایع دام، طیور و آبزیان گفت: این همایش با هدف هماندیشی و تبادل نظر و ارائه آخرین یافتههای تحقیقاتی پژوهشگران و استادان دانشگاه برگزار شده است و بر آن است تا پل ارتباطی بین محققین، دانشجویان به خصوص دانشجویان تحصیلات تکمیلی با صاحبان صنعت دام و طیور و آبزیان گردد.
وی پرورش و تغذیه دام و طیور،ژنتیک و اصلاح نژاد دام و طیور،فیزیولوژی دام و طیور،مدیریت واحدهای دامپروری،استفاده از نانوذرات و بیوتکنولوژی در علوم دامی و آبزی پروری، حضور در بازارهای جهانی (استانداردها، IQF، بسته بندی و ...)، اقتصاد و ترویج در صنعت دام، طیور و آبزیان را از جمله محورهای این همایش ملی دانست.
کشاورزی به عنوان محور استقلال جامعه جايگاه ويژه اي دراقتصاد ملي كشور دارد
در ادامه مهندس سمیعی معاونت امور دام گلستان با بیان اینکه كشاورزي به عنوان محور استقلال، جايگاه ويژه اي دراقتصاد ملي كشور دارد،تصریح کرد: بخش دام با توليد محصولات استراتژيك و مهم (شير،گوشت قرمز ، گوشت مرغ ، تخم مرغ و عسل) به عنوان تأمين كننده، اصلي پروتئين حيواني مورد نياز جامعه، مسئوليت خطيري در حفظ سلامت جامعه دارد.
وی افزود: صنعت خوراک دام، طیور و آبزیان، به عنوان صنعتی استراتژیک در چرخه تولید صنایع غذایی شناخته شده است. انجمن صنایع خوراک دام، طیور و آبزیان، به عنوان تنها متولّی این صنعت در کشور ما، با مشکلات مختلفی دست به گریبان است.
مهندس کابلی رئیس اتحادیه کارخانجات خوراک آبزیان که از دیگر سخنرانان این همایش ملی بود نیز نقش تغذیه سالم را بر همه انسان ها پر اهمیت دانست و عنوان داشت: تغذیه سالم ارتباط تنگاتنگی با سلامتی انسان دارد ،هر چیزی که با سلا متی انسان ارتباط داشته باشد دارای اهمیت است و درباره آن باید دقت و حساسیت کافی داشت.
وی صدور بی رویه کارخانجات خوراک آبزیان در حالی که کارخانجات موجود با نصف ظرفیت خود کار می کنند، اعمال تعرفه صنعتی در برق و گاز به جای تعرفه کشاورزی ، کمبود افراد متخصص با دانش فنی و تخصصی در تشخیص و درمان بیماری های آبزیان، کمبود یا بروز نبودن تجهیزات و ... را از جمله موانع سد راه تولیدکنندگان دانست.
اعطای وام های کم بهره راه گشای تولیدکنندگان
رئیس اتحادیه کارخانجات خوراک آبزیان اعطای وام های کم بهره را در برطرف کردن موانع یاد شده راه گشا دانست.
دکتر مصطفوی رئیس انجمن جهانی طیور شاخه ایران دیگر سخنران کلیدی همایش بود که با جداول و آمار و ارقام گزارش مفید و کاملی از وضعیت صنعت طیور در کشور ارائه داد.
در پایان این همایش از بزرگان و تلاش گران صنعت دام ،طیور و آبزیان گلستان با اهدای تندیس و لوح سپاس تقدیر و تشکر به عمل آمد.
شایان ذکر است: برپایی نمایشگاه دستاوردها و پوسترهای علمی،اجرای گروه موسیقی سنتی و گرفتن عکس دسته جمعی از جمله برنامه های ویژه این همایش بود.
انتهای پیام/
توجه!