مدیر کل توسعه کارآفرینی دانشگاه های کشورگفت: جای بسی تاسف دارد که هنوز برخی از اعضای هیئت علمی و اساتید دانشگاه ها که خود را صاحبنظر در بحث کارآفرینی می دانند با مفاهیم اساسی و حقیقی کارآفرینی آشنا نیستند.

به گزارش خبرنگار«دانشجو سلام»؛ دکتر الله یاری مدیر کل توسعه کارآفرینی دانشگاه های کشور صبح امروز در هم اندیشی ملیِ دانشگاه‌ کارآفرین در کشاورزی و منابع طبیعی در تالار خلیج فارس دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی گرگان گفت: ما ترجمه غلطی از کارآفرینی و کسب و کار داریم، چرا که موضوع ما کسب و کار نیست ، موضوع دانش بنیان بودن کسب و کار است تا بتواند تبدیل به یک ارزش افزوده شود و این ارزش افزوده می تواند اقتصاد کشور را تغییر دهد.

جای تآسف دارد که هنوز برخی از اساتید دانشگاهها با مفهوم کارآفرینی غریبه اند!

وی یکی از جنبه های کارآفرینی را اشتغال مولد خواند و تصریح کرد: کارآفرینی دانش بنیان هدف ماست، جای بسی تاسف دارد که هنوز برخی از اعضای هیئت علمی و اساتید دانشگاه ها که خود را صاحبنظر در بحث کارآفرینی می دانند با مفاهیم اساسی و حقیقی کارآفرینی آشنا نبوده و این حقیقت تلخی است که با آن مواجه هستیم.

در گام نخست باید فرهنگ کارآفرینی در کشور نهادینه شود

دکتر الله یاری با بیان این مطلب که بنده از وضع موجود کارآفرینی در کشور راضی نیستم خاطرنشان کرد: در دانشگاه و کشور کارآفرین باید فرهنگ کارآفرینی ساری و جاری باشد چرا که تا فرهنگ کارآفرینی در کشور نهادینه نشود نمی توان به مفهوم واقعی کارآفرینی دست یافت.

مدیر کل توسعه کارآفرینی دانشگاه های کشوردر ادامهعدم باورهای مدیریتی را از مهمترین موانع تحقق کارآفرینی در دانشگاهها دانست و گفت: با تغییر مدیران دانشگاه، تمام تلاش ها و برنامه های طراحی شده در این خصوص بر زمین می ماند و یا به کل لغو می شود و مدیر جدید بدنیال آرزها و آرمان های خود است و این آسیب جدی به دانشگاه وارد می نماید.

این تفکر غلطی است که نمی گذارند اساتید دانشگاه تبلیغ شرکت خود را در محیط های علمی انجام دهد

وی متذکر شد: هیچ منافاتی ندارد هیئت علمی ما که استاد دانشگاه نیز است تابلوی شرکت خود را در اتاقش نصب نماید و این اشتباه محض است، اتفاقأ باید به چنین اساتید و هیات علمی که شرکت ایجاد کردند و توانسته اند چند پروژه ارشد یا دکترا را تجاری سازی کنند جایزه داد.

دکتر الله یاری با بیان اینکه تا ما نظام یک دانشگاه را کارآفرین نکنیم دانشگاه کارآفرین نخواهیم داشت،افزود: دانشگاه کارآفرین فقط یک بخش نیست باید نظامش کارآفرین باشد و تمام معاونین و زیرگروه هایش مباحث کارآفرینی را درک کرده باشند.

مدیر کل توسعه کارآفرینی دانشگاه های کشور خاطرنشان کرد: در استانداردهای جهانی اگر 25درصد دانشجویان یک دانشگاه کارآفرین باشند می توان آن دانشگاه را یک دانشگاه کارآفرین دانست.

دکتر الله یاری در پایان سخنانش تاکید کرد: مادامی که به همه چیز به عنوان یک نظام نگاه نکنیم یک دانشگاه کارآفرین نخواهیم داشت،درست است که خیلی ها نخواهند گذاشت و صدایشان بالا می رود اما ما باید تلاش کنیم .

انتهای پیام/

نوشتن دیدگاه

توجه!

نظراتی را که حاوی توهین یا افترا است، منتشر نمی شود.
نظرات شما پس بررسی توسط مدیریت سایت نمایش داده میشود


تصویر امنیتی
تصویر امنیتی جدید