حجت الاسلام فوادی از اساتید مرکز تخصصی مهدویت در جلسه پرسش و پاسخ دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی گرگان گفت: در عصر ظهور جنگ به معنای واقعی معنایی ندارد نه اینکه نباشد،هست اما با اقلیت کمی.

به گزارش «دانشجو سلام»؛ نخستین نشست فرهنگ مهدوی در تالار خلیج فارس دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی گرگان با محوریت «مهدویت و سلطه آمریکا در منطقه»، با حضور و سخنرانی حجت الاسلام فوادیان، از اساتید مرکز تخصصی مهدویت، برگزار شد که در انتها با پرسش و پاسخ دانشجویی به پایان رسید.

حجت الاسلام فوادی در پاسخ به پرسشی مبنی بر اینکه«اگر یهود معتقد به خدای شکست پذیر است پس چرا ایمان به ظهور منجی دارند که فرستاده‌ی همان خدای شکست پذیر است؟»،گفت: وقتی انسان هدفی دارد برای رسیدن به آن هدف سناریو های محتمل درست می‌کند، آنها اعتقاد دارند که خدا را می‌شود شکست داد حالا اگر شکست ندارد منجی شیعیان آمد چه کار کنیم، برنامه‌ای برای آن درست می‌کنند و نظریه‌های احتمالی هم برای آن در نظر می‌گیرند.

دانشجوی دیگری طی پرسشی گفت «در صورت امکان در خصوص صهیونیزم مسیحی توضیحاتی ارائه بدهید.» و فوادیان پاسخ داد: مسیحی‌ها سه شاخه‌ی کاتولیک و پروتستان و ارتودوکس، و یهودی‌ها هم یک گروه افراطی به نام صهیونیست دارند.

وی افزود: صیهونیست‌ها رفتند پیش پروتستان‌ها که مسیحیان افراطی هستند و با همدیگر یک جریان به نام صهیونیسم مسیحی که این ها افراطی‌های پروتستان هستند را بوجود آوردند که عقاید صهیونیستی دارند.

این استاد مرکز تخصصی مهدویت در پاسخ به سوال دیگری در خصوص اینکه «با توجه به آیه‌ی قرآن درباره‌ی دشمنی یهود نسبت به اسلام، وظیفه‌ی ما مسلمانان در برابر آن‌ها چیست؟ آیا ما اجازه داریم که آن‌ها را نابود کنیم؟» عنوان داشت: قرآن کتابی است که باید از ابتدا تا انتهای آن را قبول کنیم باید برای تفسیر یک آیه بقیه‌ی جاهای آن را هم نگاه کنیم ببینیم در تفسیر این آیه، آیه‌ی دیگری گفته شده است یا نه، اینطوری نیست که فقط از یک آیه‌ی آن استفاده کنیم.

این استاد مرکز تخصصی مهدویت در پاسخ به سوال دیگری با این مضمون که «آیا به نظر شما کشتار اخیر در مکه ارتباطی با مهدویت و ترس از وجود شیعه در مکه دارد؟» اظهار کرد: هر مسئله ای که پیش می‌آید افراد بر اساس دانش‌های خودشان سعی می‌کنند آن مسئله را تفسیر کنند. مثلا اینکه ما در نظر بگیریم که این کشتار مثلا برای به دست آوردن افرادی همچون رکن آبادی بود. آنها برنامه‌های متعددی را تنظیم کرده اند که شیعیان حضور به هم نرسانند و در مسئله ی مهدویت هم بحث می‌شود که امام مهدی علیه السلام از این کنگره‌ی عظیم انسانی بهترین بهره برداری را می‌کند.

وی تأکید کرد: ولی یک دعای عرفه و کمیل ما که خوانده می‌شود تمام برنامه‌های آن‌ها را برهم می‌ریزد، آن‌ها تلاش می‌کنند که حضور شیعیان را کم رنگ کنند ولی نمی‌شود گفت که فقط و فقط برای این موضوع چنین برنامه ای داشتند.

فوادیان در ادامه گفت: ما برای تنظیم سیاست خارجه ی خودمان با نظام یهود نباید کاری داشته باشیم ما با مسیحیت می‌توانیم زیر یک پرچم بایستیم و سینه بزنیم ولی با یهود نمی‌توانیم، آقای بروجردی می‌گفتند اگر من روزی در اسلام قدرت پیدا کنم تمام موحدان را زیر یک پرچم جمع می‌کنم. ما مسلمان‌ها آیه‌ای نداریم که مخالفان خود را بکشید.

وی در خصوص این پرسش که «چه تعدادد از آیه‌های قرآن به حضرت مهدی اشاره کرده است؟»اینچنین پاسخ داد: آیات تفسیری کم داریم ولی آیات تأویلی حدود چهارصد تا پانصد تا آیه داریم.

در عصر ظهور جنگ وجود دارد ولی با اقلیت کمی

وی در جواب دانشجویی که پرسید آیا امام مهدی وقتی ظهور می‌کنند می‌جنگند؟ گفت: جنگ چندان معنایی ندارد، جنگ وجود دارد ولی با اقلیت کمی. امام مهدی (عج) مهربان‌ترین موجود هستی است. جنگ و کشتار در عصر ظهور بسیار کم و ناچیز است.

دانشجویی به عنوان سوال پایانی این نشست این پرسش را مطرح کرد که «وظیفه ی دانشجویان در برابر موضوع نفوذ و همچنین مهدویت چیست؟» و حجت الاسلام فوادیان اینچنین پاسخ داد: وقتی ما راضی شویم که شرکت‌های چند ملیتی بیایند اینجا سرمایه گذاری کنند این خودش کم کم به نفوذ می‌انجامد، ما باید بدانیم که هیچ موقع آمریکا دلش برای اقتصاد و تورم کشور ما نسوخته است، در مذاکره چیزی باید داده شود و چیزی هم گرفته شود، چیزی که ما می‌دهیم مشخص است ولی چیزی که می‌گیریم مشخص نیست.

انتهای پیام/

نوشتن دیدگاه

توجه!

نظراتی را که حاوی توهین یا افترا است، منتشر نمی شود.
نظرات شما پس بررسی توسط مدیریت سایت نمایش داده میشود


تصویر امنیتی
تصویر امنیتی جدید