مدیر کل اداره کار و رفاه اجتماعی استان گلستان گفت: با توجه به اینکه نرخ بیکاری جوانان ۱۵ تا ۲۴ ساله استان 17 درصد است باید برای توسعه اشتغال دانش آموختگان دانشگاهی فعالیت‌های جدی‌تری انجام بپذیرد.

به گزارش «دانشجو سلام»؛ عباسی، مدیر کل کار و رفاه اجتماعی استان گلستان در جلسه هم اندیشی دانشگاه کارآفرین که با حضور حسین طایی، معاون اشتغال وزارت تعاون در سالن رشد دانشگاه گلستان برگزار شده بود، با بیان اینکه با اجرای طرح کارورزی بستر اشتغال کارجویان و دانش‎آموختگان دانشگاهی فراهم شده است، گفت: مهم‌ترین هدف طرح کارورزی افزایش جذب و اشتغال دانش آموختگان دانشگاهی بر اساس تجربه و مهارت است.

وی نرخ بیکاری جوانان ۱۵ تا ۲۴ ساله استان را ۱۷ درصد اعلام کرد و افزود: برای توسعه اشتغال دانش آموختگان دانشگاهی باید فعالیت‌های جدی‌تری انجام بپذیرد.

مدیر کل کار و رفاه اجتماعی استان گلستان، دستگاه‌های مجری این طرح را دستگاه‌های اجرایی معرفی کرد و گفت: کمک هزینه برای هر نفر در طرح کارورزی ۴۰۰ هزار تومان است که ۷۰ درصد آن را واحد پذیرنده و ۳۰ درصد آن را دستگاه مجری می‌پردازد.

وی همچنین ابراز کرد: آیین‎نامه طرح کارورزی تاکنون ۳۱ بار ویرایش شده و حتی نیاز به ویرایش مجدد نیز دارد.

عباسی طرح کارورزی را یک طرح آموزشی خواند و ابراز کرد: بنگاه‌های خصوصی و تعاونی‌ها به عنوان واحدهای پذیرنده به مدت شش ماه تا یک سال دانش آموختگان را در قالب طرح کارورزی در اختیار گرفته و به آنان آموزش می‌دهند.

مدیر کل کار و رفاه اجتماعی استان گلستان،در بخش بعدی سخنانش به ارائه آماری از نرخ بیکاری در استان و مقایسه آن با میانگین کشوری پرداخت و گفت: در شش ماه نخست سال جاری نرخ بیکاری در استان ۱۲.۷ درصد برآورد شده است و این در حالی است که در سال گذشته نرخ بیکاری استان ۴.۲۱ درصد بود که نسبت به متوسط این نرخ در کشور که ۸.۵ درصد اعلام شد پایین‌تر بود.

عباسی در پایان خاطرنشان کرد: از یک میلیون و ۸۷۰ نفر جمعیت استان گلستان ۲۵۰ هزار نفر شاغل بوده و ۳۴۲ هزار نفر نیز زیر پوشش بیمه قرار دارند؛ جمعیت بیکار استان نیز ۳۱هزار و ۹۰۰ نفر هستند که ۱۷هزار و ۴۰۰ نفر آن مرد و ۱۴ هزار و ۹۰۰ نفر آن نیز زن هستند.

انتهای پیام/

نوشتن دیدگاه

توجه!

نظراتی را که حاوی توهین یا افترا است، منتشر نمی شود.
نظرات شما پس بررسی توسط مدیریت سایت نمایش داده میشود


تصویر امنیتی
تصویر امنیتی جدید